Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...Tak já hlásím hotovo a 1000x huráááá xDToto mi vše zbylo:
    [​IMG] [​IMG]
    Takže těch 200 sole mi nechybělo...vše krásně napadalo ;)

2. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Akci jsem dokončila teprve včera vzhledem k tomu že jsem mlela krmivo pro anakondy a to 200 ks musela jsem počkat a pak teprve mlet akční ale mám to - řádek v nebíčku aktivován je to můj 89 což je supr vůbec mi nevadí ruční odklikávání - k čemu by mi byli dekorky v liště které by nebyli kam dát i když jednou ráda uvítám sklizen kombajnem ...ale to je asi hudba budoucnosti
    mořské sole zatím 494 kousků navíc
    a akčních kytiček - opět jsem to spočítala dobře, jupííí (sice až napodruhé) ale co já se to snad naučím - mám navíc jen 5 mořských řas v liště - již mi jich nepřebývalo klidně 1000 ks - taková jsem já počtářka
    všem přeji brzké dokončení akce
    pěkný den

3. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den! Akci jsem dokončila včera a dala jsem na plochu všechny TS i podivuhodné výběhy. Musela jsem se do dneška vzpamatovat. Čím víc tajemniček dostaneme, o to je horší výsledek. Jediné, co snad za něco stojí, byl kowhai (i když už několikátý), ježek (pátý), papouščí (asi sedmý). Jinak citrónovníky, bezy, mandlovník, žl. výr. mléka a oranž. výr. vyjec a hlavně BOBŘI ++. Neberte to :p. Ale hlavně zvítězili jsme a dostali se ke zdárnému konci, protože ceny rozhodně nebyly adekvátní k vynaloženému úsilí. Tak kdo ještě finišujete, ať se Vám to podaří dokončit a ostatní relaxujte před další akcí.

4. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Hotovo. Jela jsem naprosto v klidu, protože jsem myslela, že stejně nemám šanci akci dokončit, nepadala mi totiž sůl. A začala jsem o 1 den pozdě. Počtářka jsem mizerná, zbylo mi 1200 řas. :))) Ale hlavně: Na farmě vypukly oslavy, protože ze všech tajemných stromů jsem získala Armhestii, mou první. A ještě Slivoň, mou druhou. Tajemné stáje se dozvím za 5 hodin. Ale slavím už teď! Držím palce všem milým farmářům, ať dokončí a ať jim z tajemniček napadá přesně to, co si přejí.

5. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Na houby nechodím, ale i tak už mám splněno.

TS vcelku spokojenost. Hlavně díky za 2x kowhai, který mi dosud chyběl.
    TCH se teprve staví, takže překvapení mě čeká až odpoledne.

Edit: Tak TCH trošku zklamání. Nic z novinek. Řečeno slovy klasika: Uspokojí, ale nenadchne.
    I když na druhou stranu: Darovanému koni ...

Ať vám to padá :)

Naposledy upraveno: 10/6/15
  6. lejipa

lejipa Aktivní autor

hotovo ještě nemám :D ale z tajemných stájí zatím maximální spokojenost 1x králíkárna oranžová, 1xžáby, 1x žlutá barvírna, 1xvýrobna guána oranžová, 1xčervená koňská stáj, 2xmýval a na závěr 2x kiwi a 1xkohout :D:D

7. lejipa

lejipa Aktivní autor

tak dobré zjištění,zjistila jsem,že do počítadla jsem si nastavila o dva dny déle :( tak teď nevím nevím jestli to stihnu,nu což hra je hra :D

evainfo, petaM2001 a elbedna tohle ocenili.
  8. julinka64

julinka64 Rádoby autor

Já to taky nestihnu ,což mě mrzí protože opět budu bez stonku a figurky mi budou na nic :-( Ach jo,nejsem to ale hloupá husa? Zapoměla jsem na MJS a to hned dvakrát :-( dobře mi tak !! A teď navíc nejde koupit hnojivo je to zaseklé takže se můžu jít klouzat :-( Všem kdo akci splnil blahopřeji :)

9. Mrs_Kikůůl

Mrs_Kikůůl Zelenáč fóra

Mě také nejde koupit hnojivo. Buď to hlásí, že je prodané, nebo se neodečtou peníze, nebo se to vynuluje a není nic v nabídce :-(

10. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

julinka64 - u mě koupit hnojivo jde. Zkus to znovu.

Jinak ještě 30 rohovitek + těch 20, které už za hoďku budou.

Aha, tak se omlouvám, nejde. A dokonce i to co jsem hodila na prodej někam zmizlo.

petaM2001 a pajaable tohle ocenili.
  11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

skalara.v, petaM2001 a pajaable tohle ocenili.
  12. juraj1980

juraj1980 Zelenáč fóra

Ano aj mne to nejde a nie len hnoj a ani zvierata

13. emoušek

emoušek Rádoby autor

Ještě mi chybí 20 soli, ale to odpo dopadá. Akce náročnější, ale pěkná.
    Pěkný den

14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak já potřebuji pohnojit jako sůl a ono nelze koupit hnojivo:mad::mad::mad:takhle to fakt nestihnu:mad:

skalara.v a mirae tohle ocenili.
  15. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

hmm propocty stranou... na trh vtrhla coika :eek:/

16. Shania.

Shania. Rádoby autor

Tak mi chybí 100 ks soli, ale mám na plochách ječmen a to by v tom byl čert, aby to večer při sklizni nenapadalo. O víkendu jsem se flákala na chatě a u vody, na farmu nesáhla, ale věřím, že to dám :p

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -Strouhanka- a další,
    problémů s trhem je víc a jsou nahlášeny. Skoro ve všech vláknech je tohle už několikrát psáno.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  18. tavos7

tavos7 Expert fóra

Zkus poslolit. Samozřejmě podle toho kolik máš napadáno soli :) Jinak je to samozřejmě velmi nepříjemné ža něco nefunguje zrovna když to nejvíce potřebuješ.

Hlásím hotovo. Nečekal jsem na sůl, dopadala dříve než jsem dopěstoval rohovitky v těch mých čtrnácti nádržích. Zvládlo se to s jednodenní rezervou.

Naposledy upraveno: 9/6/15
  19. hudy260

hudy260 Perspektivní autor

Skoro hotovo, zatím odtajněny baha sazeničky:
    farma 536: buddhova ruka, 3x rohovník, 2 x delonix, papouščí
    XL: 3 x granátovník, pistáciovník, tomel
    XXL: pistáciovník, granátovník, mango, 2 x juvie
    farma 260: buddhova ruka, tamarind, 3x delonix, 3 x rohovník, 2x papouščí
    XL: papája, pistáciovník, kiwi
    XXL: cesmína, liči, mango, pitahaya

20. bzuco14

bzuco14 Zelenáč fóra

Pre mna nič moc akcia..jediné čo som ako tak dostala bol strom Amherstia..inak medvedíkov čistotných mám na rozdávanie.. :)
    A to sa človek snaží o sto šesť :).....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.