Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tak celá sobota a neděle v práci a teď jsem se vrátila z další dvanáctky,chybí 4600 akční a asi 200 rohovitek,o soli ani nemluvě:cry:tak uvidím co dám;)Všem přeji zdárné dokončení

2. Poki1409

Poki1409 Aktivní autor

Ja to nestíham :( chýba mi soľ......:cry::cry::cry::cry::cry: dosť to človeka zamrzí pretože akcia je veľmi vydarená len na môj vkus sa toho priveľa chce a času je málo :( -.-

3. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak už jen 32ks mořské soli a je hotovo to dnes už napadá díky této akci jsem ruce dobře rozhýbala lepší než rehabilitace :)

4. dadunek

dadunek Aktivní autor

Tak to je neskutečný :cry: Chybí mi 15 kusů akční.
    Hezký den všem, u nás leje jako z konve.
    Jdu to dopěstovat a pomůžu si SH.

5. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Moni, to je super, že už ti ruce zase slouží, jak mají.
    Akcoi mám už hotovou a ze sazenic na Baha mám radost z tamarindu, na farmě z xxl stromů a ze stájí to stojí za houby. No nic nemůže být pořád všechno. Akce byla dost napínavá, nevěděla jsem zda to zvládnu. Ale díky svým hodným sousedkám se sůl jen hrnula. Takže vám tímto děkuji.

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

fúha, mne chýba ešte viac ako 140 kusov soli, hádam to stihnem, neviem veru.... Inak stromy na farme úplny prepadák, samé citróny a bazy, jedna marhuľa a datľa, no hrôza, podobne i zatiaľ odtajnené stajne, všetko len ďalšie chlievy do lišty.

7. farmík84

farmík84 Pilný autor

Akce zdárně dokončena, soli dneska napadalo opravdu hodně, škoda, že nejde přeposlat tam kde ji mají málo:):). TS nasazeny, ale stáje zatím počkají, ale stejně nic zvláštního nečekám:p, protože vím, že mám štěstí v lásce a ne ve hře:D:D.

petaM2001, iveek a evainfo tohle ocenili.
  8. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj backa1, priznám sa, že ti celkom dobre nerozumiem o akú nápravu prosíš. Je to tak u každého, že si musí vyrobiť krmivo pre korálové nádrže, tie si postaviť na Baha, a až po ich nakŕmení získame perlový koral potrebný do úlohy. Urýchliť si to samozrejme môžeš aj Superkrmivom, prípadne remes. produktom, bonusom zo stonky. Je to jedna z náročnejších úloch, kde treba trochu aj popremýšľať nad taktikov, ako to čo najlepšie zvládnuť. Ak si si postavila málo nádrže, tak ti to ide pomalšie a je potrebné tých otočiek za deň viac. No a tam je otázka, či a koľko toho chceš stihnúť do ukončenia akcie.
    Peknú hru prajem

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  9. Astat.

Astat. Stálice fóra

Sazeničky odtajněné na farmě:
    XL: Mandle, Kdoule Jabko, Citrón
    XXL: Meruňka, Citrón 2x, Bez, Jedle, Datle
    a: Lokvát 2x, Sakura 3x, Slivoň, Kowhai

Na baha
    XL: Pitahaya, Granát, Mandle, Mango
    XXL: Granát, Pitahaya, Liči, Juvie, Avokádo, Kakaovník
    a: Tamarind :D, Buddhova ruka 2x, Papouščí, Rohovník 2x, Amherstie

Takže ještě musím udělat 4tý úkol a bude to ;)

10. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahojky i já mám už včera večer hotovo a v pohodě, tajemnice teprve dám na plochu.a hurá na další akci a´t se nenudíme zdravím a děkuji všem sousedům za dárečky

11. daneček03

daneček03 Pisálek fóra

tahle akce se moc nepovedla....je toho všeho na dodání moc !!!!!!sedím u toho několikrát denně a už vím že to nestihnu....

12. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak poslední sůl právě dopadala. Ještě chybí 70 rohovitek a je hotovo komplet. Tajemné sazeničky a stáje jsem už na farmu vyhodila, tak uvidíme co padne. Na Baha je vyhodím za hoďku až doroste Aloe. Akce byla super. :) Vlastně je super, vždyť jsem ještě neskončila. xD

petaM2001, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  13. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

daneček03 nesouhlasím s tebou, já si naopak myslím, že se povedla. i nižší lvly, díky vyššímu koef na vypadávátka, by určo dosáhly na nějakou tu Tajemničku (pokud jak píšeš by u toho seděli několikrát za den). ale bude to asi trošku u strategii no. ale nevěš hlavu, takových akcí ještě bude ;)

14. Cristenaa

Cristenaa Rádoby autor

daneček03

hraju hru zhruba měsíc, jsem 65 level a musím říct, že dokončit se to dá, i když s velkou pomocí sousedů a všech okolo, také u toho sedím několikrát denně a sbírám ihned abych stihla co nejvíc otoček a sůl napadala...s vypadávátky mám problémy pořád, ale věřím, že až se do hrabu k legendě na poháry, tak to bude lepší...:) jinak tajemničky mám hotovy všechny, soli chybí 174 na dokončení akce, tak snad to ještě do zítřka dopadá :)

15. milteska

milteska Expert fóra

já jedu lážoplážo-dnes dopěstuji akční,soli už je přebytek Z tajemných dost xxl stromů,hodně rohovníků Ještě mi do sbírky chybí asi 3 stromy novinky a ze zvířat ptakopysk a želva-těch se asi nedočkám:oops:

16. Roxana

Roxana Zelenáč fóra

Tak nebýt vypadávátek ,už mám dávno hotovo.Mořskou sůl budu muset dokoupit ,protože mi jí chybí skoro 300.Zkrátka nepadá :eek:(((

17. *Lady*1

*Lady*1 Rádoby autor

Krasne dopoledne Farmari,Farmarsky,

Prisla ke me hodna kouzelna vila,pri mi podaruje 1450 ks soli,stal se neskutecni zazrak,akci jsem dneska uspecne dokoncila.Nebyt dobrych hodnych vil (ktere posilali darecky se soli) bych to nikdy bez jejich pomoci neudelala,velice moc dekuji:)

Spozdravem *Lady*1

petaM2001 tohle ocenil(a).
  18. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak díky dnešnímu prémiovému dárku od kokosáků tuto akci nakonec udělám úplně celou :) už mi chybí jen cca 1000 akčního a 72 solniček... takže díky díky RT ;) ale jinak musím říct, že mi pěstování takových počtů fakt nebaví... :sleepy:

19. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

tak chybí 45 mořské soli což počítám že vypadne z večerní sklizně růží a pokud náhodou ne tak ráno už určitě. Na začátku to vypadalo na docela náročnou akci, ale zas taková hrůza to nebyla. Z tajemných stromů mi kromě Slivoně trnité kterou jsem ještě neměla nevypadlo skoro nic zajímavého, nějaké citronovníky XXL, kdoule XXL a pár dalších co už mám. Stáje mám v plánu hodit až na noc. Snad padne něco co nemám. Všem co chybí vypadávátka hodně štěstí a at vypadají. A ted 3 týdny odpočinek před další pěstovací akcí, pokud ovšem nebude nějaká i na děsivku :)

petaM2001, Pavlahan a evainfo tohle ocenili.
  20. immortal67

immortal67 Expert fóra

taky vám nejde koupit hnůj??

mirae tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.