Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Tak po počáteční nejistotě, kdy mě vyděsily padátka, mám skoro hotovo. Padátka dnes napadala a už jedou do zásoby a čekám už jen na poslední plochu řas(SH jen na 2 otočky při rozpěstování) a plochu akvárek.
    Odtajnila jsem i sazeničky na Baha a jsem dost spokojená.
    Nejvíc potěšilo:
    2x buddhova ruka, amherstie, 2x strom hroznu moře XXL, delonix
    a pak napadalo:
    XXL: kiwi, mango, kumquat, pistáciovník, granátovník, juvie
    XL: papája, kumquat, mango, pistáciovník, liči

P.S.: Když jsem viděla jak padátka padají, myslím, že jejich velké množství nastavili, aby si hráči nemohli poslat tak velkou část v dárcích. 7 dní akce x 20 padátek v dárcích denně = 140 padátek. To je pak rozdíl, když v akci chtějí 1500 nebo 700.

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek, :)
    po návratu z Prahy jsem z tajemných chlívků zahlédla bobra C++, 3x krtka, žluté koně :D boha co jsem komu udělala :D kočky, ježky, mývala, oranž ovce - ty vítám a červené koně ty také vítám... Ale celkem zklamání..
    i tak hodnotím kladně... Vypíchla bych 2x lokvát jednou kowai, 2x liči XXL a 2x moringa XXL a 1 kiwi XXL... Překvápko se moc nekonalo.. ale lepší než žluté kurníky a jabloně XL :)
    Jelikož jsme tři hodky plavali :D tak jdu zaplout do postele dobrou noc :) Andulííí

3. Astat.

Astat. Stálice fóra

Hlásím, že to bude o prsa! Chybí mi přes 100 rohovitek, přes 200 soli a ještě musím domít nějaké krmivo pro rohovitky. Tak to snad stihnu. ;)

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

No jo no ještě chybí 108 soli ale to vůbec nevadí to už dopadá a jelikož vlk je býložravec tak jsem na noc hodil brokolici špenát a cibuli na baha půjde zelenej čaj.Ted honím ještě hrozny vína ale z toho bude tak 1 max 2 kousky sole spíš mě těší že zejtra postupím do 90 levelu(doufám chybí 100000 bz) tak si nadělím všechny tajemničky na plochu a budu se těšitxDtak papu

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Poslední sůl vypadla a mám hotovo, jupííí :)

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra ja vcera mel ze soboty MJS s Pinkie a nevsiml si ze behem nedele vysumela, takze jsem sklidil mene a budu mit o jednu otocku vic, to nastve....
    Zbytek hotovo, zvirata i soli uz je prebytek, takze s tim se prat nemusim....
    Co bude z TS uvidime, necekam ze by ubylo neco z podpisu, ale je to darovany, tak co...

Vypadavat ma 242 soli/den, v tuto chvili ma byt 1017 ([2.ukol]+477 ) nebo chybet 433, mam 1634 (chybi 0 ), mam 112% hotovo.
    Stav ras : idealne 12126 kusu (2884/den, [2.ukol]+5056 kusu ), mam 14373 z 17300 (83% ).
    Zatim uplynulo 70% casu, zbyva 43 hodin.
    Nezapomenout na Krmivo z Baha mlyna, chce jich 490 po 1,5 minutach! (celkem 12,25 hodin), mam 490 hotovo, pak take Rohovitky z chlivku - 490 za 4 hodiny a vodu trva v 25 chlivcich 62,72 hodin

7. maribeja

maribeja Stará škola

Tak konečně dopadalo potřebné a farma se mohla vrátit do reálu,co vypadne z tajemna to uvidím ráno ,a co vypadlo z kola to nestojí ,ani za řeč,ponožkami nemusím šetřit a svatodušní kytice také nepotřebuji takže ,úspěch se nekonal a stonek s kytičkami bude ještě hodně hodně dlouho prázdný ,zatím mám dvě a tak když budu pokračovat jako dne s tak ,ho nedokončím ani dokonce mého hraní,Všem kdo ještě sázejí a nebo čekají na vypadávátka přeji úspěch a výdrž ,ono to napadá,všem farmářů hezký zbytek dne.

8. farmík84

farmík84 Pilný autor

Nazdárek vespolek, no já jsem asi trošku vedle vypěstovala jsem o 36 rohovitek navíc a teď mi chybí deset solí, no ráno asi budou, ale já už bych mohla dnes aktivovat stonek:p. Asi bych se měla vrátit do školy :D. Jsem ráda, že se mi to podařilo tak brzo splnit, na začátku to vypadalo hooodně těžký, ale sůl docela padala. Těm co ještě plní, přeji ať jim to taky napadá :)

9. -housenka-

-housenka- Rádoby autor

Simsalabim... mám hotovo, poslední sůl nasypána, řasa dodána, bazény uklizeny... pomalu dávám farmu dohromady do původního stavu... jenom na hlavní mám pouze políčka ať to zase nemusím hned bourat když se blíží děsivka... jdu si spočnout ke kafi... mějte se ;)

10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte...♥
    to dnešné slniečko ma tak unavilo, že som zaspalaxDna farme
    a hned sklidila úrodu a zasadila ♥ mám teraz 4000 vodných riasí navyše xD
    a chýba mi ešte 160 kilou soličky :D
    nasadila som na noc najvyšše hrebičky, karafiaty a počkáme do rána koľko napadá...:D
    všetkým farmárom gratulujem a ostatným držím palčeky, aby to úspešne ukončili:)
    a nezaprší a nezaprší;)
    celý deň sa teším na schladenie:)

11. libor10

libor10 Pisálek fóra

Akci plním jenom kvůli těm tajemničkám tak jsem zvědav co se objeví. :D Jinak klobou dolů nad tím výběhem rohovitek je fark nádherný jen tak dál :)

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také hlásím hotovo.Ty různé TS nechám v liště.Zatím zrovna z nich nic nepotřebuju.Počkám až doplním co potřebuju do stodoly.Pártylístky schovám až bude na kole něco zajímavého.Všem co finišují držím pěsti.

13. toibf

toibf Rádoby autor

po víkendové absenci, kdy jsem se k pc nedostala, také finišuji, vše hotovo, chybí jen 260ks soli, farmu uvedu do původního stavu a uvidíme, zda to do konce napadá, těm co mají splněno velká gratulace s trochou závisti a těm, co finišují jako já, přeji at se solička pěkně sype

Naposledy upraveno: 8/6/15
  14. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný večer,
    akce se povedla hlavně ten nápad s těma dekoracemi které jsou nádherné.Jen mě mrzí že nádž s rohovitkama nám nezůstane.Pěkně by se hodila na Baha škoda hlavně že máme chameleony a jiné kraviny.

15. modrásek50

modrásek50 Pisálek fóra

Bylo by opravdu pěkné, kdyby nám nádrže s rohovitkami mohly zůstat na Baha. Krásně se tam vyjímají...

16. -housenka-

-housenka- Rádoby autor

Třeba se nám někdy později vrátí ;)

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem právě odklikla podivuhodné chlívky .. krůta, mýval, č. ovčín, č. úl, č. kurník, oranž. stříhárna, žl. kotlárna a největší bomba - bobr++ a hned třikrát xD no neberte to ;) a na Baha ze stromků amherstie a jinak ostatní klasika ..

18. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Sůl nepadá a nepadá:-(

19. Ferda33368

Ferda33368 Pisálek fóra

bazény mám napěstovány, rostliny taky, ale chybí mi tolik soli, že to asi nedám :(

evainfo, pajaable a marcelina0007 tohle ocenili.
  20. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahojky. tak také hotovo. no co na to říct, baha stromy - mohu začít vyrábět pistáciovou zmrzlinu posypanou granátovým jablkem. co stálo za řeč tamarind a b. ruka. farma stromy - na párty víno z bezu, mandličky. a aspoň 2sakura a lokvát. novinky ne a ne. chlívky - ježek, bobr a zachránil to ptakopysk, červená kráva. ale vše se hodí. kdo ještě zápasí ať zdárně dokončí ))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.