Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dobré zamračené dopoledne.
    Já ještě otočím 3x rybky a počkám na 160 soli a bude taky hotovo.
    Hezký den a ať nám ta sůl padá.;)

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Doteraz som dával farmu do pôvodného stavu za tie tajné mi to vôbec nebolo treba.Ešte Baha sadenice mám v lište.U mňa veľké sklamanie v tajných stajniach.Nadelili mi:2 x vlkov,2 x mačky,oranž.farbiareň,bobry c++,žlté kačky,žlté guáno,červené kone a krtkov.A zo sadeníc:3 x baza xl,3 x baza xxl,1 x citrón xl,2 x citrón xxl,3 x sakura,xxl orech,xxl marhuľa,xl jedľa,kowhai a bomba na koniec xxl katalpa.Všetko išlo do lišty a budú čakať na vláčik.Som zvedavý čo mi nadelia z tajných na Baharame.Neočakávam ani tam žiadny zázrak.Keby mi padol aspoň 1 pyskatý ale ten sa mojej farme na 100 honov vyhýba.Už viac takú blbosť neurobím že zbúram celú farmu ak budú odmeny tajné ale iba v tom prípade keď budem vedieť za čo sa usilujem plniť akciu.

Naposledy upraveno: 8/6/15
  3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Zatím co stromy mě potěšily, s chlévy je to horší.
    Ptakopysk se mi zase vyhnul obloukem.

kivi, čáp, ježek, 2×krtek, oranžové kozy, mýval, kočka, myš, vlčí doupě.

Ráda jsem jen za kiviho, měla jsem jen jednoho a nevadí mi krtek, teď se dobře prodává. Ostatní jde do lišty.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné skoro poledne všem farmářům, ale je dneska dusno :sleepy: [​IMG] stále mě tu něco lítá a nemůžu najít "plácačku" xD .. vidím, jak vám to jde pěkně od ruky a tak se jdu "pochlubit" i já :p.. jinak v noci mě vzbudil velký řev v telce (01.26) a tak jsem ještě sklidila a zasela o_O ... Mořské řasy už hotové, rohovitky chybí 10 kousků a soli jen 15 zrníček :p tajemné už zrají a tak chci moooc poděkovat za dárečky od mých úžasných a věrných sousedů ;) a určitě budu posílat až do konce akce :) a samozřejmě držím pěsti těm, co ještě bojují.

5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobré dopoledne,tak jsem odtajnila všechno tajemné a vykouklo na mě co stojí za zmínku ,zvířata-kiwi a kohout,ze stromů lokvát,sakura,kowhai a 12 x XXL(myslím,že to je pěkné) a na Baha 5x rohovník,papouščí,delonix,amherstie a budha .Spokojenost.
    Druhá farma-potěšili červené prase,koně,slepice xD a ptakopysk,stromy-11xXXL (mohlo být hůř) a na Baha budha,2x rohovník,tamarind,papouščí a 11 x XXL stromy,takže taky spokojenost.
    Třetí farma-opět červený kurník,ale napravil to ptakopysk,stromy-2x lokvát,4x sakura,kowhai,slivoň a 6x XXL stromy a na Baha-3x delonix,tamarind,3x papouščí,rohovník a 4x XXL.Taky dobrý.
    Takže za mě velká spokojenost na všech farmách,ani jsem nečekala tak dobrý výsledek.Všem co mají hotovo nebo finišuje gratulka a zbytku držím pěsti,nezoufejte ještě zbývají dva dny do konce.;):)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

HOTOVO

Konečně dopadala i sůl, takže jsem to tam doplnil a je komplet dokončeno :).
    Stonek není k zahození, každý BBZ se hodí ;).
    Teď tam dám ty tajemné věci, tak jsem zvědavý, co z toho vyleze :D.

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Já budu mít hotovo večer - ještě chybí 102 soli a rohovitky. Z prvních tajemek šlo všechno do lišty (stromy xl, xxl, stáje žluté, čáp, kohout). Uvidím co padne z diamantových úkolů. Jinak doufám, že i když by mi nic nepadlo, tak ceny půjdou dolů (kivi, pysk, kowhai, amherstie)

8. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

Lidi zlatý, tak se přidávám k těm, co to zvládli a volám třikrát hurá - HOTOVO

Plakali jsme, že chceme náročnější akce, to jo, ale ta osmihodinovka je vražedně nezáživná, no fakt.
    Nerada, ale musela jsem dát za pravdu nejmenovanému sousedovi, který se na to už druhý den vykašlal a jede si po svém. Jenže mě by farmářská dušička nedala, že nemám něco splněné...
    Opravdu nemám nic proti kombinaci farma+baha, akční zvíře, akční kytka, krmivo. ALE prosíííím, už ne takhle šíííleně dlouhou akční s úplně pitomou dobou kombinovatelnosti se vším ostatním.

Ještě si počkám, co mi nadělí tajemné tajemno a hodlám za touhle akcí udělat hooodně tlustou čáru.

9. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Já jsem z akce opravdu nadšená, i když osmihodinovky jsou o nervy, jak to roste pomalu, tak akce byla splněná poměrně rychle a hlavně z tajemek mi včera vypadl můj první kowhai, který mi jako jediný chyběl ze všeho tajemného a ze stájí padly růžové ovečky, což už sice mám, ale každá růžovka se počítá, zbytek odpad do lišty, ale to je dvě :D

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jééé já bych měl taky rád ptakopyska, ale co bude ze stáje ještě nevím. Mám teprve jednu:pstromky dávám postupně po jednom nebo po dvou na noc a přes den (mám rád to překvápko) Baha vážně přitahuje pistácie (aspoň u mne) další a další,ale mezi tím jeden tamarind tak už mám dva.
    Na farmě kowhai první:)

11. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

taky fertig :) z posledních růží (7.52hod ze skleníku) na všech loukách padlo 114 soli :)
    vsecky tajemnice postaveny, odjizdim do Praglu na Kissáky, tak budu mít po půlnoci překvapení
    mějte se tu fajn. see you

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] tak poslední rohovitky na Baha dozrály a velká oslava - mám hotovo xD a jsem vážně ráda, že jsem nemusela bourat celou farmičku .. jsem si nechala dvě nádrže na ploše .. fakt pažravá, ale logicky - jeden bazén pro delfínka a jeden pro mě a návštěvy :D no uvidím, co se bude dít dál ;)
    z tajemných stromků na farmě samé ovoce (hrušky, datle, pomeranče, citrony), 4x sakura a 1x slivoň .. všeho mám dost, ale potěšilo :p no ostatní ještě zraje a držím všem palečky ..

13. emoušek

emoušek Rádoby autor

Pěkný den, akční napěstovaná, poslední rohovinky budou za 2 hoďky a už jen aby napadalo 260 ks soli a bude hotovo. Náročnější akce, ale zajímavá. Ať ostaním taky napadá a hlavně z chlívků a stromů ať dostanete co vám chybí...

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem tady :D. Odtajněno. Osmihodinovky vítám, když makám, ale teď, když jsem neschopná, tak je to fakt na šišky o_O. Jeden aby si hledal jinou zábavu, no ;) (třeba prudit tady)...

Baha
    : XXL - guava 2x, kumquat, mango, juvie, pistácie a granát (eště, že je ta lišta nafukovací).
    XL - moringa, pistácie a granát (co jsem komu...), papája, cesmína. A ještě papoušek, rohovník a tamarind :inlove:, delonix 2x.
    Farma: XXL - mandle, citron 2x, meruně, kdoule 2x, broskev, hruška (no a trochu odpadu do lišty). Kowhai, lokvát, samara.
    Chlívky: ptakopysk, č. koně, bobr C++ xD, žáby, kočky, čáp a holub. Žl. pštros o_O, žl. rodeo a guáno :eek:
    Ale mohlo to být horší, že.
    Příště prubnu ty vytuněné begónie, s vodou a hnojem jsou za 10:07 a ještě něco sundá ten květinový řádek ;). Edit: Tak jo - i s řádkem 9:06 hod ;)
    Ať vám to solí, času ještě celá fůra

Naposledy upraveno: 8/6/15
  15. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

skalara.v

Jdu psát na herní podporu, že mého ptakopyska omylem poslali k toběxD:p

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ThirtyTree: Pochopíte to? On jede na Kissáky a už o půlnoci chce odtajňovat!
    Wiolan: Jestli ti do té doby ptakopysk nevypadne, vzpomeň si při nejbližším OD, mám čtyři.
    Já budu odtajňovyat, až nasyslím všechno, zatímnemám kam to uložit, všude jsou řasy.

17. Witchy.D

Witchy.D Vážený autor

depa -wiolan- ten tvůj přistál u mě, padli mi totiž dva :p

(čímž si RT mírně napravilo reputaci...) ;)

18. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

I u mě odtajněno:
    Stáje: kivi, vlk, krtek, ptakopysk, kočky, mýval 2 x, holub, růžový kozí chlívek, kohout
    TS - farma: XXL - mandle, kdoule 2x, javor cukrový 3 x, katalpa, datle, citron 2 x, XL - bez, meruňka, hrušeň, + lokvát 3 x, slivoň trnitá
    TS - Baha: XXL - pistácie, granátovník, pandánová palma, mombín, juvie, XL - guava, granátovník, pistácie 2 x, kumquat, + papouščí 3 x, rohovník 3 x, delonix.
    Až na Baha celkem spokojenost. Ať se všem podaří splnit to, co si předsevzali :)

-pechfógl- to by mohl stihnout jestli to nemá daleko, slyšela jsem, že ČD vypravili spešl vlak, (nevím kam) a ten z Prahy odjíždí ve 23,15 :)

19. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

takže stav:
    chybí 172 řasy a 215 soly
    dnes odtajněny první TS na bahamce a kukly na mě:D: granátovník XXL 3x, amherstie:inlove: (moje první jupíííí), delonix královská, fíkovník XL, banánovník XL, budhova ruka 2x, papouščí strom 2x, tamaridový strom 2x (moje první jupííí), guava XL a XXl, kumquat 2x

20. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,tak s řasama by nebyl problém,ale ta sůl neskáče a neskáče,tak to mám vždycky,že ztroskotám na vypadávátkách,chjo:-(

maribeja, Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.