Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm něco jsem přečetl hm a ví te co já to prdím nejsem na zavodech;)
    no prostě jsem svůj
    mořská řasa: Mám 8454. Ideální stav 5534. Plním na 152,8% Hotovo 61%
    mořská sůl: Mám 355. Ideální stav 383. Plním na 92,7% Hotovo 37%
    rohovitka: Mám 300. Ideální stav 196. Plním na 153,1% Hotovo 61,2%
    mořská sůl celkem: Mám 845. Ideální stav 579. Plním na 145,9% Hotovo 58,3%
    druhej řádek už je ve žlutejch;)takže super

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No právě, když člověk odklikává řádky v nebi halabala připravuje se zbytečně o spoustu bonusů! Nejvíce je to znát asi při aktivaci řádku na SH, když se ktomu ještě slupnou produkty ,je to docela mazec!Nejde o žádné závody , ale o přemýšlení co vlastně na farmě odklikávám!Konkrétně u téhle osmihodinovky se dalo sklízet se všema bonusama za 1:09 hod!

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonošský courák hlásí zpoždění (došla pára, bo jsem hrozně rozčilená )
    Soli 511 (chybí 449, což není málo)
    Toho divného zeleného 8960 (chybí 4910)
    Rohovitky 400 + 35 ve vývinu (chybí 55)
    Zasety lískáče na 2x1. Bazény na noc vypustím a dám tam čaj.

A málem bych zapomněla - mám ho, ten bonus ve skleníku (begónie). Juchuchů :music:
    Tassadar - už můžeš, také jsem již byla ;) Zpoždění, tak určitě- oproti našemu pendolínu Kaolínu xD

Naposledy upraveno: 6/6/15
  4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jaky zpozdeni vlaku? Ja prave kontroluju zda uz je panel venku pod 30 stupnu, teda ma smysl otvirat okna :)

Vypadavat ma 242 soli/den, v tuto chvili ma byt 587 ([2.ukol]+47 ) nebo chybet 863, mam 819 (chybi 631 ), mam 56% hotovo.
    Stav ras : idealne 6999 kusu (2884/den, [1.ukol]+3834 kusu ), mam 7089 z 17300 (40% ).
    Zatim uplynulo 40% casu, zbyva 85 hodin.
    Nezapomenout na Krmivo z Baha mlyna, chce jich 490 po 1,5 minutach! (celkem 12,25 hodin), mam 490 hotovo, pak take Rohovitky z chlivku - 490 za 4 hodiny a vodu trva v 25 chlivcich 62,72 hodin

5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jsem si také početl;) a jsem taky "svůj" hraji pro zábavu a relax. Každý si pod tím představí to svoje. Příspěvky, které udávají počet nečtu, jen přeletím očima jestli tam není nějaká zajímavá nebo vtipná věta. Různé názory čtu a udělám si svůj obrázek. Jen mi poslední dobou připadá jako bych se překlikl do jiných vláken. Tápu jestli jsem v Debatě o všem možném, v Diskuzi o hře, Letní soutěži nebo v Důchodcích...
    Všude stejné nicky občas jiný, který dostane "na frak"
    Takže ke hře, k akci: líbí se mi, zatím mám výdrž, ale do konce určitě nevydržím:)

6. kocab79

kocab79 Rádoby autor

po zklizni pórku mi z celé plochy (588 polí) vypadlo 56, 56 a 54 mořské soli.

7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já si jedu v poklidu, a do konce mi schází "už jenom" 490 soli, a asi 5.300 rostlin :)
    Rohovitky mám skoro všechny, momentálně se mi "dodělává" posledních 10 kousků. Měla jsem uklizenou celou Baha, a na ploše 41 nádrží, takže to šlo rychle. Jinak kdyby si chtěl někdo ušetřit pěstování i vypadávátka, tak na rohovitky stačí SK, a má vystaráno. Ale to já jsem nedělala, do akcí zásadně real penízky necpu, což bych za SK musela.
    Vyjímečně i občas hnojím, a nestačím se divit. V noci byl na trhu AG hnůj dokonce jen za 48kr. Teď je zas za 80, ale i to je docela ucházející cena na to, že akce je v plném proudu :)
    Takže těm, co finišují nebo mají dokonce už hotovo gratuluju, a těm ostatním přeju, aby stíhali. Hezkou neděli :)

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Chybí 245 soli a bude hotovo

Naposledy upraveno: 7/6/15
  9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni vypadlo docela dost solí a myslím si, že by mohlo být už zítra všechno komplet hotovo. Dneska bych měl skoro dopěstovat akční a zítra dodělat. No a rohovitky by měly být už dneska všechny ;).

mořské řasy: 12 165 / 17 300 ( chybí 5135 ) + zaseto na hlavní louce, divoké louce a mýtině
    mořská sůl: 1135 / 1450 ( chybí 315 )
    rohovitky: 370 / 490 ( chybí 120 )​

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Aji se to sem bojím napsat,ale z mého pohledu je toto nejnudnější,ba co dím,nejotravnější Akce za poslední období. Miliony kytí co díky pomáhátkům zrají pokaždé v jinou dobu,miliony těch bazénových,co se k vůli nim musím každou chvíli přihlašovat na farmu,samozřejmě taky pokaždé za jiný čas.Miliony vypadávátek,kvůli kterým musím nachlup dodržovat časy sklizní,abych měl jistotu,že jich vypadne dost (a raději s předstihem).A to všechno tolik dní v kuse...Jako odměnu jeden řádek (dobrá,to beru) a několik "tajných" ,beztak žlutých upgradů ?.
    Měl jsem Farmu jako vyplnění času kdy musím být on line jinde a nic se tam zrovna neděje.Možná, jsem chtěl i dokázat,že se dá splnit náročný úkol,ale 100% zde nehodlám trávit všechen svůj volný čas. Tento úkol mám hotov (10z12,plním od zadu) a s klidným svědomím prohlašuji: je to má poslední sobota a neděle. Od teď ty úterní začátky buď do pátku dodělám,nebo né a začátky ve čtvrtek ani nebudu začínat.

11. spuntka

spuntka Magnát fóra

Dobré deštivé ráno.
    Tak jsem se vším pěstováním za polovinou. Snad to stihnu. Jedu si svým tempem a nijak to nehrotím.
    Hezkou hru všem.:)

12. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já dávám svou ranní statistiku, snad se nikdo nebude zlobit, je to poslední. Mám víceméně hotovo, jen řasu zasazenou na dvou plochách, zbytek farmy již v normálním stavu. Jednu nádrž s rohovitkou jsem si nechala na ploše a budu doufat, že mi jí neodeberou, jelikož to je snad nejhezčí stáj, fakt se jim povedla a na léto se bazén na farmě hodí :). Akce hotová, takže mizím do světa, večer sklidím a padla :)

řasa: Mám 16151. Ideální stav 7975. Plním na 202,5% Hotovo 93,4%
    sůl: Mám 1624. Ideální stav 668. Plním na 243,1% Hotovo 112%
    rohovitka: Mám 490. Ideální stav 226. Plním na 216,8% Hotovo 100%

13. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já jdu sklízet poslední řasu za 20 minut. Ještě zbývá namlít asi 90 rohovitek a počkat na trochu soli.
    Odtajnila jsem stromy a chlévy na farmě. Ptakopysk se mi stále vyhýbá, ale není to tak strašné. Ptáka kivi jsem měla jen jednoho, tak se hodí, krtek je taky fajn, teď se dobře prodává. Čáp se mi taky hodí, měla jsem taky jen jednoho.

Chlévy: krtek, čáp, ježek, kivi

U stromů jsem taky spokojená. Kowhai padl jako první, radost obrovská, zbytek sice do lišty, ale darovanému stromu na plody nehleď.

Stromy: kowhai, buk XL, sakura, bez XL, citron XXL

Naposledy upraveno: 7/6/15
  14. porodnicejamajka

porodnicejamajka Zelenáč fóra

koupila jsem 3nadrze pro rohovitkx a nemohu je naji t

15. EliM77

EliM77 Magnát fóra

porodnicejamajka najdeš je mezi stájemi na baharamě, jinde rohovitky nevysadíš :)

pajaable a petaM2001 tohle ocenili.
  16. -Moňa-Moňa-

-Moňa-Moňa- Zelenáč fóra

Zasekl se mi mlýn .... má už míti dimleto a pořád se točí a neukazuje počet namletého..tudíšnemohu nakrmit hladovějící...mám to jen já?

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

-Moňa-Moňa-

Mně mlýn funguje bez problémů, ale tohle se mi občas taky stává. Stačí restartovat hru.

porodnice jamajka

Jak píše EliM77, nádrže jsou na Baharamě. Ale pokud hodláš dodělat akci celou, se třemi nádržemi to rozhodně nestihneš.

18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já plním a sklízím jak to jde, mezi kosením, plením, grilovačkou. Prostě když to jde, vyběhnu nahoru do pokoje...udělám klik, klik a zase hurá k běžné práci na chatě.Internet tu k synově spokojenosti běží (i mé)...takže v akci postupuji. Ale nehonim se. Včera jsem sklidila ve 22h , vysadila akční a uložila do lišty nádrže a vysadila zázvor, aby bylo víc soli a teď ráno , když jsem se vzbudila jsem prostě sklidila, dala zpět nádrže a pokračuji v akci.Dle času do konce bych měla úkol splnit a kdyby ne, tak se svět taky nezboří. Tak všem hezké ráno a pohodovou hru.

19. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko :)
    chybí 32 akční a 248 solných kupek. Dneska doplním stodolu než vyprší MJS a zase hodím králíky a slépky, není čím nakrmit anakondy a mořím se s jedním družstvem, kde jich chtějí 600 au...
    Krásnou neděli Andulííí

20. -Moňa-Moňa-

-Moňa-Moňa- Zelenáč fóra

-wiolan-..............díky za radu, už to běží a všichni mají
    v krmítkách..:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.