Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

-housenka-
    Teď farmářské narozeniny není podle čeho hledat. Dříve byla aspoň informace, od kdy jsme přihlášeni na forum a to se bralo za narozeniny, i když to vždy nebyla pravda, tak to bylo aspoň přibližné. Dnes by si každý do podpisu musel dát, od kdy hraje farmu a stejně nevím, zda by to nějaký vyhledávač vzal. Také jsou hráči, co farmu sice hrají, ale na foru dosud nebyli
    :music:
    ti pak opravdu mají smůlu, bo nemají žádné informace a pak se jim těžko plní akce. I mne to zkraje nakoplo, jak to někdo za tak krátký čas dokáže splnit, než jsem se všeho dočetla a dopátrala, ale myslím, že po půl roce už jsem akce plnila všechny. Ale chce to dost podpůrných prostředků, aby se také zadařilo a soutěživý člověk byl mezi prvními. Třeba bez kombajnu by minipolíčka s MJS snad ani nešla, teda šla, někdo ručně sklízí, ale já to raději nezkoušela. Tak pohnojit 20 políček ručně, do toho se ještě pustím. A tak je opravdu na každém z nás, jakou strategii si vybere. Já jen největším rychlíkům mohu pogratulovat, jak jim to odsejpá a příště ať to podle jejich rad zkusí každý. Není třeba nikoho napadat, vždyť kdyby nebyl první ten, byl by onen a ne u nás, ale v zahraničí někdo ani nepěstuje, rovnou si to koupí za FL a taky je to jeho volba.

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mořské řasy: Mám 9588. Ideální stav 6626. Plním na 144,7% Hotovo 55,4%
    mořská sůl: Mám 920. Ideální stav 555. Plním na 165,8% Hotovo 63,4%
    rohovitka: Mám 356. Ideální stav 188. Plním na 189,4% Hotovo 72,7%

S průběhem plnění akce jsem spokojená, jedu jen s vodou, občas hnojivo, SH nedávám.
    Krmivo pro zbytek rohovitek mám také připravené . A času je ještě moc a moc ...nehoním
    se, má to být relax , tak podle toho jedu.

evainfo ...napsala jsi : Ještě chci napsat, že 6.6 nebo 10.6 mám tři roky, kdy jsem si našla tuto farmičku .. no to nevím přesně.

Zlatíčko, já jsem jsem našla den i hodinu registrace v emailu , takové emaily
    jako registrace a s přihlašovacími údaji si ve schránce ukládám do složky.
    Mrkni se, jestli ho u sebe nenajdeš, měl by mít takový nadpis:
    Farmerama ...Tvoje přihlášení ve hře Farmerama...

A k dalším příspěvkům zde... některé opravdu nechápu. Jak může v diskuzi
    k akci někomu vadit , že hráč píše kolik už má napěstováno a brát to jako
    chlubení . Jak může vadit , že se sem dává tabulka s procenty . Nějak jsem
    teď na pochybách a přemýšlím , co do vlákna k akci tedy máme psát ?
    Rady , jak na vypadávátka ? Na to je speciální vlákno . Tak co tedy ?
    Nechám to koňovi ...xDxD
    Jinak k těm depresím...také jsem kdysi začínala a na starém foru četla,
    jak to jiným hráčům jde a mě to nešlo , ale depresí jsem rozhodně netrpěla.
    Kdyby se mi stalo, že bych začala trpět pocitem méněcennosti jen proto,
    že to jiným, délehrajícím jde lépe , tak raději přestanu hrát , protože pak
    by už hra nebyla relaxem , ale nástrojem , který dostává k Chocholouškovi.
    xDxD Tak si přece hru vychutnávejte, nezáviďte si a pomáhejte si.
    O tom ta hra je. A mimochodem, také mi něco chybí, co bych mohla
    závidět - florenovník !!
    Hezkou hru.

Naposledy upraveno: 6/6/15
  3. -housenka-

-housenka- Rádoby autor

Tak mi to nedalo a na chvilku se sem vrátila - evoku57 - ale já přeci nikoho nenapadla, bože ani by mne to nenapadlo... jenom jsem řekla, že na někoho to může mít docela i deprimující dopad když vidí že někdo už končí zatímco on se horkotěžko rozjíždí třeba právě kvůli nevyváženosti téhle hry... a vím o čem mluvím : zatímco já tuhle hru hraju od začátku, můžu si dovolit si pravidelně kupovat kombajn i sem tam turbomlýn a pokud zrovna chci tak i floreny, mám vše co tahle hra dovoluje mít, částečně svou pílí a částečně také proto, že do hry sem tam investuji i něco reálné měny... ale mám třeba kamarádku, která tuhle hru začala hrát zhruba před rokem a půl a je toho opravdu dost co nemůže získat ani kdyby do hry nasázela půl své výplaty... a že ji nemá malou...

A co se těch farmanarozenin týká - psala jsem, že tu kdysi byl človíček který si asi tuhle statistiku vedl a odkud údaje bral nevím, možné je to že to bylo i z té registrace o které mluvíš... že to byla konkrétní osoba to vím jistě, protože dárečky nám chodily od jednoho človíčka a z reálné farmy... možná že někde hodně hluboko v propadlišti dějin by se i to vlákno dalo dohledat, ale i bůh ví, že já ho tedy hledat nebudu... a proč jsem o tom vůbec psala? No bylo to spíše jenom takové postesknutí nad dobou kdy i forum bylo mnohem, mnohem klidnější... jeden druhému dokázal poradit a kupodivu i bez emocí... ale kdeže loňské, předloňské a možná i předpředloňské sněhy jsou o_O

Jediné co jsem si dovolila říci a myslím že 2x během dnešního dne je to, že podobné debaty do tohoto tématu nepatří a stále si to myslím, ale už jsem se smířila, že postupem času se vnesla i do tohoto jistá benevolence... tak nejasně si pamatuji, že v začátcích této hry jsme za to dostávali minimálně napomenutí za spamování... a když jsem se kdysi jednoho z moderátorů ( dnes už hru dávno nehraje ) zrovna na tohle ptala tak mi bylo řečeno, že se to pánům z Německa moc nelíbí... prostě debata se má vést pouze k tématu a hotovo... takže tak asi... jdu zpátky k filmu a pro dnešek opravdu končím.... dobrou-.-

4. LadySorka

LadySorka Zelenáč fóra

Dobrý večer všem. Akce celkem povedená, i když jsem dneska zjistila, že budu muset máknout na rohovitkách. Trochu jsem je podcenila a budu asi muset použít i Sk :p Jinak se mi líbí většina příspěvků, hlavně těch, kde se "starší" hráči dělí o nápady s nováčky. Jen nechápu, proč se tady vypisuje, kolik kdo má sklizeno, kolik je to procent a pod. Myslím, že to většinu hráčů nezajímá a třeba by stačilo se pochlubit, že mám akci splněnou :music: Můj názor ... Tak ať se vám všem akcička podaří zvládnout ;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jééééé, to celé nebylo na tebe HOUSENKO, jen začátek mojí zprávy, první 3 řádky ;)

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Koukám, že už jsou tu někteří rychlíci, kteří už dokončili nebo jim zbývá jen malý kousek, takže gratuluji, protože obdiv je na místě, jelikož je to náročná akce a je úspěch ji stihnout v tak krátkém čase ;).

Ještě k tomu jestli někdo dělá akci s SH a SK, tak to je čistě na něm a je na každém jak akci bude dělat, takže je podle mě zbytečné řešit, jak kdo postupuje, protože každý má svoji strategii a svůj plán plnění akce, který mu vyhovuje :).

Dneska jsem opět stihl 2 otočky akční, což jsem měl v plánu. Na noc tentokrát dávám růže, ať vyzkouším jak to z nich padá ;). Akční budu pěstovat opět zítra a dopěstuji je v pondělí. Mořská sůl je na dobré cestě a padá hezky. Rohovitky přibývají taky ve svižném tempu :p.

mořské řasy: 12 737 / 17 300 ( chybí 4563 )
    mořská sůl: 1014 / 1450 ( chybí 436 )
    rohovitky: 335 / 490 ( chybí 155 )​

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pajaable: už jsem vše prohledala a nic, ale jsem hodně věcí smazala ... no v tom období vím, že jsem hledala poprvé hru na rozptýlení a tehdy jich bylo více .. no farmička vyhrála a já s radostí začala s pěstováním na polích :p i tak moc děkuji za pomoc a abych nebyla mimo .. jsem před chvilkou odklikla rohovitky a zasela citronovou šťávu .. no jestli z ní vypadne ráno sůl, to vážně nevím xD

8. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, myslím si, že těch akcí je zbytečně moc, jedna akce stíhá druhou, bez chvilkového odpočinku. ti, kteří nechodí asi ani spát, se předhánějí a chlubí, že mají hotovo, já osobně si myslím, že požadavky RT jsou už přehnané, akce překombinované a pro některé i nesplnitelné :cry:já akci nepřeháním, co udělám, udělám, ale ani mě to nebaví :oops:, už je toho trochu moc:sleepy:ale ostatním držím palce :)

petaM2001 a kucis72 tohle ocenili.
  9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Z citronové trávy alespoň mě vypadává tak kolem 45 akčních padátek. Také hodně ze
    zázvoru .
    S tím datumem narozenin...to máš jedno, tak si budeme pamatovat, že mezi
    6.-10. červnem. ;) Ale gratulaci raději do jiného vlákna, hrozilo by
    ukamenování , že to není k příspěvek k akci . xDxDxD

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

-housenka-

Jen krátce ve dvou bodech.;)
    Cituji: "na někoho to může mít docela i deprimující dopad"
    A nebo taky naopak. Někoho to vybičuje. To byl můj případ. Na fórum jsem přišla až po roce a půl hry. Až tady jsem zjistila, že něco dělám blbě, radila jsem se s ochotnými hráči, chyby jsem odstranila a posledního půl roku dokončím každou akci v předstihu.

Cituji: "debata se má vést pouze k tématu"
    Já bych řekla, že i ta výměna názorů byla k tématu. Pořád se přece bavíme o této akci, byť z jiného úhlu pohledu.

kucis72

Já ti rozumím a chápu to, kdybych dlouhodobě nemarodila, taky bych nemohla sedět u farmy tak jak sedím. Na druhou stranu mi věř, že kdybych si mohla vybrat, raději jdu do té práce.
    Navíc přece nikdo nikoho nenutí akci plnit. Je to na uvážení každého hráče, do čeho se pustí.;)

11. kucis72

kucis72 Zelenáč fóra

Souhlasím s hroudov...... jsem pracující, na farmu se dostanu až někdy ve čtyři odpoledne, v noci potřebuji spát, takže pro mě většina akcí nereálná. Farma mě baví, ale chtělo by to občas trošku odpočinku, ne akci za akci>:( Je třeba myslet i na ty pracující. Co jsou doma jsou v klidu......

hroudov a petaM2001 tohle ocenili.
  12. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky hele kolik mate asi nsdrži pro rohov. aby se to stihlo?mam jich 22 zacala jsem vcera vecer stihnu to?

13. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

Vy máte ale starostí :oops: buď to baví a nebo niko-li taky mi to nepadá jak bych si představovala,,,,,,,,,,,,,,,,, :cry:a to jsem na farmě skoro od začátku ......... chodím do práce atd. Na fóru by se mělo diskutovat a zasmát se :D:DxDxD různým hláškám a připomínkám ...................tak fajn hru a hodně vypadávátek všem:p ....................ať si veterán či nováček papalala;)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Bohužel RT nezajímá zda někdo pracuje ,anebo je doma třeba v důchodu či na nemocenské! Chceš odměny tak plň a hotovo!:eek:
    Rychlík obecný hlásí ukončenej pěstovací maratón a chov rohovitek! Zbejvá dopadat špetka soli! Tak snad sem někomu nezpůsobil infarkt!o_O

15. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, koukam, nekteri uz hotovo :) jste machri ;) ja nejak posledni dny nemela casu, jak bych si predstavovala, takze radsi nezkoumam, jestli plnim nejak dostatecne, mam obavy, ze moc ne :) Asi pristavim jeste par nadrzi, se soli to taky neni uplne slavne... Uvidim, nejdriv dopestuju, pak zkusim nahnat vypadavatka, rodinnou oslavu mame dneskem za sebou a navic juniora dostihly nestovice (dcera je mela pri jedne z minulych akci :-D), takze jedno vim jiste - pocinaje zitrkem budu mit na farmu opet dostatek casu :-D

Tak farmareni zdar, a makejte, makejte, jeste je cas ;) tem, co konci, nebo uz ukoncili, gratulka

16. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - už si volám rychlou, protože tlak se mi zvedl až nevím kam, srdce buší jako bych uběhla stovku pod deset vteřin a ještě ke všemu jsem naštvaná, proč zase ty seš sakra dřív hotovej jak já xDxD Asi to budu přikládat tomu, že ty jsi zdejší vévoda a já jen vážený autor. Jiné důvody si nehodlám připustit xD

Ale než půjdu ráno z práci dom, zruším na ostrově bazénky, protože už ty potvory budu mít pod střechou, takže možná tu erzetu ještě odvolám :p

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky chodím do práce, makám jako ďas...Akce dělám z 99% všechny (ikdyž kolikrát odměny stojí za pendrek), dávám to, i když vždycky trochu pocourám, ale hlavně že dojedu. Dá se to. Akorát se u toho musí používat "toto" ;)
    Holinky, vidle a chuť makat podmínkou.

Kaolíne, že se nestydíš >:(

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Stydím se,ale já to fakt jinak neumím!xD Člověk se stím nesmí moc párat,nebát se vyklučit celou farmu a hlavně využívat veškerej potenciál co farma nabízí! Produkty,řádky v nebi , střídat velikost polí podle potřeby atd..........

19. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Vyklučit? Týý jo, to jsem v životě neslyšela, takže jsem si to musela hodit do vyhledávače xD Ale před tím jsem chtěla namítat, že proto mi to jde hůř jak tobě, protože já to u sebe zvládám leda vyholčit xD Až pak jsem pochopila, že s pohlavím to nemá nic společného.

A moje strategie? Řádky klikám jak se mi chce, takže určitě z nich neurvu co jde. Produkty jím dlouhodobě jen velikonoce a jaro na BZ a ananas na ostrov. Pole mám buď malé, nebo žádné. Na SH jsem kolenovrt, takže pouze na rozpěstování...víc ani ťuk. Hnůj je většinou drahý a i když mám krejcarů hodně, tak na nich sedím jak sysel......a stejně mi to jde :pxD

20. silviec

silviec Mistr fóra

twinulka-kaolín - jsem naštvaná, proč zase ty seš sakra dřív hotovej jak já

-tak to je krasna hlaska, když se to vyhodi z kontextu:):):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.