Světový den oceánů (4.6. - 10.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 3/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tavos7

tavos7 Expert fóra

Máš u odhadu celkem velký rozptyl, já bych napsal spíše "asi 500", aby tě to pak nepřekvapilo že máš málo :)

2. silviec

silviec Mistr fóra

ja zatím nic moc, namleto vse, vypadavatek do druhé faze 126 + něco přes 2000 akcni, holt není na to dat vecer na všechna pole SH a usnout asi 10 min.pred sklizni spokojene az do rana)), svet se nezboril a ja se vyspala, casu dost)

3. 1bezinka1

1bezinka1 Pisálek fóra

Prosím ostatní hráče, má někdo z vás problémy s otevřením dnešníhoi kokosu? Do 12. hodiny systém vůbec nefungoval a pár m inut po té mi bylo oznámeno, že na otevření dnešního kokosu už je příliš pozdě. A to to zkouším již od půlnoci. Že by opět Kocourovští udělali někde chybu? Možná, že k večeru si budu moci kokos otevřít jak jinak, než za floreny. Ani by mě to nepřekvapilo.

4. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

1bezinka1 tak todle se už řeší v jiném vlákně na Diskuzi.. zkus tam najít, co máš dělat.. ale myslím, že pomůže se odhlásit a znova přihlásit (ne F5) GL

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
  5. tavos7

tavos7 Expert fóra

6. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Přeji hezký den...:)
    Je pátek...padla...:D...zítra jdu na jahody, samosběr..... Už se těším....pod 5kg nejdu... Má být krásně, tak hodím plavky a trošku ožehnu záda před dovčou...:)
    do akce jdu jako do každé. Sice jsem ztratila včerejší začátek, ale dnes se snažím vše dohnat. Rohovitek zatím 10 ks na Baha. Dalších 10 ks ještě nejsou zatím na ploše, není místo a stejně se mele krmivo průběžně. Neřeším. Pomalu jedu a je tak krásně, že mi je líto trávit den u PC...asi půjdu na balkon, odpoledne na jedno orosený a akci se budu věnovat, když bude čas.
    Mějte se krásně a užívejte si sluníčka...
    páček

7. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

Julinka11 u nás samosběr jahod z 20 keříků, pod 20ks nejdu :D z wokna koukám na svou drahou polovičku, jak se sluní (s hlavou schovanou pod slunečníkem), juniorka spinká a já dodělávám plněné cukety :) a proto mohu farmařit.
    Ted sklizeno, rohovitky se líhnou, krmení pro ně vše namleto, takze uz to bude jen o vypadavatkach.. na noc budu davat asik růže, páč je mám vytuněný a osvědčený, stále dost času na pěstování akčního přes den.. hezké odpo všem ..

jo. a dám si fofolu

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Všem se omlouvám za mylnou informaci!Řádek funguje a zkrátil čas Rohovitek na 2:18 hod, ale musí se po aktivaci řádku aktualizovat hra, nebo chvíli počkat!Zajímavé je že třeba MJS působí ihned.
    aktuální stav Rohovitek je 200 ks :)

9. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Po dlouhé době náročnější akce - alespoň podle toho co se chce. Tož jsem se rozhodl tomu více věnovat a zkusit kolik získám vypadávátek. Tomu jsem podřídil i taktiku. Zatím to vypadá, že RT dalo vyšší koeficient pro vypadávátka než jindy, ale ještě uvidíme. Po přípravě na začátku padlo 200, pak rozpěstování a na noc dlouhodobky. Ráno první kompletní akční - z toho padlo 70. Nyní celkem 495, takže plán překračuji (plán byl 200 na začátek a pak každý den 210). Mám i první rohovitky (ty budu na noc bourat a dávat dlouhodobky). Akční pěstuji na pidipolích s MJS (Pinkie nepoužívám, protože pokud dám vždy MJS ráno tak to na počet MJS vyjde stejně - v noci nesklízím to spím) vždy 2x přes den a v noci dlouhodobka. Pokud něco nezvrzám tak bych měl akci dát. Pro mne osobně je to spíše zkouška do budoucna než, že by odměny byly tak úžasné. Poměr úsilí a odměn byl v minulosti lepší, ale lepší něco než nic a je to jen hra. Jinak aktuálně do hry nedávám žádné reálné peníze - košíky nekupuji a pomocníky mám z úkolů, akcí.

10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

fugger64

To já bych to i hrotila, ale asi mě bude tlačit čas. Tajemnice bych ráda nasbírala všechny. Uvidíme.:)

Provedla jsem sčot, potila jsem u toho krev, ale snad jsem došla ke správným číslům
    Takže aktuálně mám hotovo:
    Řasa - 6725 + zaseto
    Sůl - 543
    Rohovitka - 105 + výroba

Mimochodem, někdo tady psal, že by do té nádrže skočil.
    Já bych to nedělala. Rohovitky žahají stejně jako některé medúzy. Toxin, který produkují, může být pro alergika i smrtelný, pokud vás popálí pořádně. Já jsem popálení od korálu zažila a měla jsem pokaženou polovinu dovolené.

Naposledy upraveno: 5/6/15
  11. EliM77

EliM77 Magnát fóra

statistika, ty osmihodinové rostliny jsou fakt na nic, to mě tááák nebaví, jak to neroste, chjo

řasa: Mám 5927. Ideální stav 2820. Plním na 210,2% Hotovo 34,3%
    sůl: Mám 893. Ideální stav 236. Plním na 378,4% Hotovo 61,6%
    rohovitka: Mám 199. Ideální stav 80. Plním na 248,8% Hotovo 40,6%

-wiolan- v tom případě je lepší skočit do nádrže ještě před vysazením rohovitek :)

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak dneska jedu na polích 1*1 s vodou a hnojem bez SH a řekla bych, že té soli vypadne ze sklizně víc než z pole 2*1. Z velmi časné ranní sklizně jich bylo 69 a z dopolední sklizně 89. Za stejných podmínek. Ze 41 nádrží vypadne + - 12 nádrží.

Krmivo mám namletý v počtu 490 ks, takže ve stodole je tuto chvíli
    mořské řasy 4 705 ks
    soli 405 ks
    rohovitek 164 ks

Všem přeji krásné slunečné páteční odpoledne. Osmihodinovka roste dlouho, táhne se to, ale dneska mně to zrovna bude vyhovovat.

13. -housenka-

-housenka- Rádoby autor

Elim77 - a nejhorších je tak 8 minut před koncem... to znám, to tu časomíru tlačím očima aby už bylo hotovo :D

14. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Lyzarka

Mám stejný dojem. Na noc jsem dala pole 2x1 v domnění, že vypadá soli trochu víc. Opak je pravdou.

Lyzarka, Hrnkajda a petaM2001 tohle ocenili.
  15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ta já už přestala počítat :)
    - zbývá udělat "203 rybích chorošů", komplet namleto, 1 sklizeň na pidi + 3 otočky.
    - splněn celý 1 úkol do diamantu až na 14 solných kupek. Takže jo.. mám ráda osmihodinovky :) za 6 hodin než dozrají, stihnu vyvenčit svou drobotinu na školní akci, a ještě zaskočit do práce na povinné proškolení u dalšího klienta.
    Návrat před sklizní a večeří ;) pak klídeček rodinné pohody u stolní hry.. mmt u nás letí člověče nezlob se :D a než dočtu pohádky na dobrou noc. kávičku s manželem, tak dozraje další várka před pelíškem ;)
    Kráný víkend ;) Andulííí

Edit:
    Kaolíne, Kaolíne :D vyndej hlavu z hlíny :D chlapče... a svlaž hrdlo vychlazeným pivečkem :D a poposednout :D
    Dobře jsem se zasmála :D

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už mám pootvárané 1- 2 úlohu.3 úlohu mám s.c.rozrobený tak ho dorobím a hups do 4 úlohy tá by mala celá padnúť už zajtra.Odtiaľ pôjdem naspäť odkiaľ som prišiel teda po jednotku.

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Teď mně teprve došlo,že musíme napěstovat 13.870 + 3.430 ks rostlin tj celkem 17.300 ks řas . Na osmihodinovku celkem slušný počet!:eek: K tomu ještě musí napadat 1450 ks soli!
    rohovitka 200 ks
    sůl 321+490
    řasy 5608+3430

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A, už tu jsou naši sprinteři ;)a já začínám upadat do depresí. Voni budou mít snad ráno hotovo o_O
    Tu šňůru od žehličky si radši připravim xD

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mořské řasy: Mám 3891. Ideální stav 2941. Plním na 132,3% Hotovo 22,5%
    mořská sůl: Mám 491. Ideální stav 246. Plním na 199,6% Hotovo 33,9%
    rohovitka: Mám 118. Ideální stav 83. Plním na 142,2% Hotovo 24,1%

A melu dalších 200 krmiv. Jde to dobře a ani mě nenapadlo na sklízení řídit buďajza.
    Ať se daří !

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já už mám v liště první tajemné stromy a bojuju s pokušením je vysadit. Pořád mi chybí kowhai a amhrestie.
    Kdepak, vyčkám až to budu mít pohromadě. Ale kolem už jsem si zatočila. Padla mi odsouzená vrána a 20 SH.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.