Světlušková venkovní zábava (10.6. - 16.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

S tím superhnojivem je to zajímavý! Zbytečně jsem ho tam dost zanechal!! Člověk se furt něco učí!
    No nic,příště si nato musím dát bacha!Takhle mám zbytečně ve stodole 526 stanů navíc.

2. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Uf, všechny kombinace úspěšně rozsvíceny. Stonek už má své dekorky. Jo, tuhle akci jsem asi před mnoha a mnoha lety plnila, protože mám ve stodole ještě nějaké jiné baterky (jiný řádek). On mi ten obrázek s kombinacema byl povědomý. Stejně jsem si nepamatovala princip dodávání a z popisu mi to znělo nějak překombinovaně. Ale v praxi úplně v pohodě. Stejně jako u většiny akcí. Na plochu jsem vyšoupla všechny podivuhodnosti co jsem našla v liště a mám klid. Nohy na stole. 8)

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Do konce akce 54 hod. a dokonce uz i slimakum svetlusky sborem sviti, tak jeste hodnoceni (jako ve skole): 2
    ktere si akce ovsem vyslouzila pouze proto, ze zde neradi prvek nahody (jinak by to byla cista 3 za prumernost).
    + pozadovanymi dodavkami akce i pro lenochody
    + padatka v hojne poctu se dala vyuzit k rozsviceni odmen i mimo dane vzorce (SH, hvezdicky atd.), aniz by brzdila prubeh
    + radek je vzdy vitanou odmenou pro vsechny (dekorky nezustavaji vyssim lvl lezet v bedne, nizsim pomuzou v postupu)
    - zmeny v system rozsvicovani luceren lehce matouci
    - odmenami akce sice hrace ve vyssich lvl neurazi, ale ani prilis nenadchne
    - nemoznost dalsiho dodavani po dokonceni vsech vzoru

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jeste dva vzory ale ted nevim - ty prebytecny padatka se pak po dokonceni vsech nedaji uz vyuzit, nebo se mi to plete s jinou hrou?
    Jen aby se mi zbytecne padatka neflakala ve stodole...

5. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Konec,zvonec ...pozdě jsem si uvědomila,že stanů mám na postavení obřího pionýrskýho tábora,tak jen u posledních tří kombinací je hodila navíc a SH vysála :)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

O čem to je s tím SH, nechcete mě poučit?
    Zřejmě si sedím na vedení a nic zázračného jsem neobjevil, neodhalil
    ani nezaregistroval.
    Děkuji.
    :D

vladca tohle ocenil(a).
  7. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Rozsvícením lucerny č.15 se získá za 10 stanů 20 ks SH, proto je dobré ji rozsvítit navíc v libovolné kombinaci,kde není obsažena ;)

Pitrýsek47 a Mikeš tohle ocenili.
  8. kaolín11

Pokud má někdo hafo padátek,tak múže v podstatě v každém obrazci rozsítit všechny padátkové lucerny! Ne jen tu jednu kde je SH!:)

Mikeš, vladca a matlafous123 tohle ocenili.
  9. matlafous123

Tassadar11 Nastrkej prebytecna padatka kam muzes, protoze po dokonceni se uz nedaji vyuzit.

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Škoda, osvěta přišla pozdě Mám poslední vzor k rozsvícení, už toho moc nenahrabu.
    Dobře mi tak.
    I tak vám všem děkuji.

11. kaolín11

Nezoufej! Sem blbej úplně stejně!:cry:xD

12. vladca

vladca Stará škola

:sleepy: ja takisto ... došlo mi to až po 9-10 vzore .. aj to len vďaka užívateľom tykadlo a panaboo,
    ktorí to spomenuli pár stránok dozadu ...

berkaKolchoznice, Mikeš a kaolín11 tohle ocenili.
  13. matlafous123

Ja mam porad dojem a opravte me, jestli se mylim, ze driv se daly jet svetlusky dokola (a jestli si to nepletu s jinou akci, tak tenkrat krakokamaja je otocila snad 3x). Ja je teda nikdy nemela moc v lasce, ale tenktokrat mi prijdou nejake jeste vic zbastlene.

tony13257, Peto121 a vladca tohle ocenili.
  14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Budeš se asi divit, ale než jsem napsal svůj dotaz, snažil jsem se přečíst všech 8 stránek diskuze a ... nic.
    Jak vidno, četl jsem blbě. A to nejspíš proto, že jsem se soustředil víc na gulášek, který chystám, než na obsah diskuze.
    :DxD

Peto121, -migos- a vladca tohle ocenili.
  15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Využil jsem co se dalo, ne od začátku, protože jsem nevěděl kolik napadá stanů a termosek, ale když jich bylo dost, tak jsem svítil jako světluška :D co s nimi, padaly v hojném počtu.
    Většina se obávala,že lucerny zhasnou a taky že jo, ale ty okolní za stany a termosky se daly využít. Ještě zbylo 251 term. a 315 stanů. Dost přehnané. Batohy jsem mlel zvlášť ke každé kombinaci.
    Já blb jsem zasadil i když mám hotovo.
    Taky mám dojem, že se dalo svítit dokud akce běžela.

16. bedoini

bedoini Pisálek fóra

poradí mi někdo omylem jsem splnil jinou lucernu dá se to nějak smazat děkuji

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

bedoini: nedá, ale dostal si za ni odměnu, jestli za akční tak musíš dopěstovat, jestli za stany a term. nevadí, za batohy umlít.

Skali tohle ocenil(a).
  18. bedoini

bedoini Pisálek fóra

mockrát děkuji za radu

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bedoini - ahoj, jak říká Pitrýsek47.
    A nebo si vyber jinou kombinaci, do které je tato lucerna potřeba - záleží na tom, kolik kombinací ti ještě zbývá splnit a co všechno ti teď momentálně v obrazci svítí

20. bedoini

bedoini Pisálek fóra

zbývají mě dvě hry a do žádné kombinace se to nehodí

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.