Světlušková venkovní zábava (10.6. - 16.6.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/6/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Chjo, dodal jsem a az ted ctu ze nemam... hlavni "problem" co vidim je ze nezhasinaji lampicky, tak nevim - neni to spis vyhoda pro rychliky?
    Mam tedy tu prvni kombinaci a jednu lampu z druhe kde nejsou kytky, tak uvidime co se zmeni po oprave...

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Co by? Zhasnou ti lucerny.o_O
    Splnil sem první kombinaci a mám odfajfkováno.Teď počkám až to chlapci spraví.
    U košíku je určitě vše v pořádku.8) Tak koukejte nakupovat,ať mohu hrát zadara.:wuerg:
    dodatek
    Něco mi říká,že by monentálně stačilo rozsvítit všechny lucerny a bylo by rázem po akci!o_O
    Nefungovalo to náhodou takhle kdysi?:eek:

Naposledy upraveno: 10/6/20
  3. -migos-

-migos- Veterán fóra

Myslel jsem ty zprávy co začínají v 17h 8)

bbowling, příště mě hecni až to bude stát za to :sleepy:. Tohle bylo jako u nás na dálnici, když se rozjedu už zase někde čekám. ;)

Hezkou hru ...

4. máťochov

máťochov Stará škola

Migos, hezké, hezké. Takto za chvíli dostaneme na napěstování 10000 ks už jen půlku hlavní louky a ještě bude z každého druhého políčka vypadávat plevelxD.

5. -migos-

-migos- Veterán fóra

máťochov: Neboj slibuju, že příští akci budu mezi posledníma co ji splní a všude budu říkat jak to bylo těžké :D.

6. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Tak jsem dodala do světlušek.... a jak koukám,tak nemám odehranou žádnou hru!!!! takže jsem o vše přišla?>:(

maribeja a moncicak7070 tohle ocenili.
  7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak to já si nechám až po večerních, přece nebudu rozsvěcet lucerničky za světla? o_O

[​IMG] a nevím proč, ale kdyby měl kuželka místo trička sukni, tak hned vím. Když už o něco jde, tak Tě nehecnou, ale na malých to Tě nechají vyřáditxD

8. onicem

onicem Pisálek fóra

Tuž uvažuju, zda jsou tyhle akce schopni plnit obyčejní smrtelníci, kteří chodí do práce, a kteří neinvestují do hry reálné peníze. :oops: To je prostě bez šance. A neustálé bourání a přestavování, to už jednoho taky přestane bavit...

9. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    o technických problémech spojených s dodáváním akčních předmětů a následným uplatňováním kombinací jsem psal zde. Bohužel tato chyba zatím nebyla opravena. Co se stane s již dodanými předměty v tuto chvíli nevíme. Proto doporučuji nedodávat nic dalšího, dokud nebude tato chyba opravena. Jakmile bude problém vyřešen, tak vám dáme vědět zde.

10. karbar

karbar Veterán fóra

Fajn že já nešla nejdříve si přečíst. Také dodáno a nemám nic.

moncicak7070 a vladca tohle ocenili.
  11. máťochov

máťochov Stará škola

Dodávat zatím nemůžeme, tak bereme stany a batohy a hurá do přírody:p.

12. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

To je jasné, RT nechce, aby krhounci a úderníci měli dnes po zprávách hotovo. 8)xD Stále pěstuji a mám cca 1600 kytiček. KS dalo na druhý pokus +1 na 6 hodin.

maribeja, vladca a máťochov tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

no jo fakt, na ranní zprávy jsem zapomněla a ráno je přece moudřejší večera;)

maribeja tohle ocenil(a).
  14. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Tak jsem si rikala, jak mi to jde, uz mam 158 termosek a uz mam rozpestovano a koukam, ze nekteri uz maji hotovo :D tak si zase zalezu do koutecka a budu doufat, ze to stihnu :)

maribeja, vladca a Lyzarka tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-migos- Hlavne to po oprave chyb nezapomen dodat, abys nezil do konce akce v tom, ze mas hotovo :D

GordonSargent Vzdyt se -migos- nakonec musel hecnou sam, ...se na to podivej: kuzelka fotrovati a misto akci si vali sunky u televize a zere chlebicky, kaolin pocita BeZetka a ceka, az za nej nekdo zacvaka v kosich jeho podil na hre a casey asi hraje v nove filmove adaptaci zdechlyho brouka, tak ladi formu pred kameru :p

16. vladca

vladca Stará škola

to onicem & ostatní:
    ale načo sa takto plašiť ? ... tabuľka vraví pomaly, piánko v pokľudnom tempe ;) .. nie je kam sa ponáhľať ...

v sobotu večer si dám pivko a dodám (alebo v nedeľu poobede?)

EDIT: ten jpeg bol hnusne veľký ... trochu menej je niekedy viac

Naposledy upraveno: 10/6/20
  17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

vladca o_Oo_Oo_O no do svetlusciho haaaaje, to je ovsem brutalni verze farmscotu! :D

18. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

"vladca, jsem ráda, že nejsem jediná, která má tabulku. Věřím, že je nás tady více... Jen nemám časy sklizní. Já je beru "od oka". Vím, kolik otoček dám za den a jsem doma...

maribeja a vladca tohle ocenili.
  19. vladca

vladca Stará škola

časy zberu sú také orientačné ... niekedy sa nedá zberať (v práci, na návšteve, na nákupoch a tak ...),
    ale aspoň mám dopredu prehľad čo si môžem dovoliť vynechať
    Aj teraz to asi nebudem naháňať na 5 zberov denne, stačí 4 a pivko si ku lampiónom dám možno až v nedeľu večer ;)

matlafous123: díky ... :)

20. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    problém s dodáváním do akce již byl vyřešen. Nyní vám tedy v dodávání do akce nic nebrání.
    ;)

Bohužel muselo dojít ke zhasnutí všech luceren. Pokud jste mezi hráči, kteří některé lucerny již rozsvítili, ale neuplatnili kombinaci, tak o dodané předměty bohužel přijdete. Z tohoto důvodu pro vás bude připravena kompenzace. Podrobnosti budou zveřejněny později.

Pokud patříte mezi hráče, kteří již uplatnili některou kombinaci, tak by se vám měla započítat do celkového postupu.

-migos-, GordonSargent a matlafous123 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.