Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Baroland: Počítám jen mince.... kterou "šipku" zrovna udělám se rozhodnu dle aktuálního stavu akčního ve stodole. Chvilku jsem se snažil najít nějakou nej cestu, ale ono je to prašť jak uhoď.... jediný co asi budu preferovat, tak střed uhlopříčky pokud možno bez akční kytky (nechce se mně pěstovat zbytečně) a raději s vypadávátky ... snad je to pochopitelný (nevím jak jinak popsat) ... takže u prvního obrazce spojím buď vlevo nahoře nebo vpravo dole.

matousek08: oki nebudu ti to vyvracet je to tvůj plán jak se posunout na Baha... já bych ale právě v tvém lvl řešil jinak ,-) Pokud chceš probrat, tak sovou ať neřešíme postup na Baha v akčním vlákně ,-)

2. Levlef

Levlef Baron fóra

postup na Baha si taky psolechnu :D :D

Já zatím neřeším, kterou cestou kam, po všech zkušenostech (nic proti RT) si myslím, že dojde někde k různým prohozením a změnám, takže budu řešit operativně až se akce skutečně spustí. Vzhledem k vyjádření modíka, že není kde a jak ověřit možnou chybu "1 krocan, 1 koza" tak nebudu ztrácet čas přemýšlením, co by kdyby :)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ja-pe: .. no když by se to bralo takhle, tak u všech akcí jsou nezajímavé odměny. Pár BZ, kr, ponožek, tajemné se žlutými chlívky a stonek, který dá trochu víc, je 14-ti hodinovka, takže ho neotočíš 2x za den. No přišel úkol a chci ho udělat :p .. trochu se zlobit, nebo něco zapomenout a hlavně získat všechno, co jde i z toho mála :D. Buďme rádi, že si pár dní můžeme zpestřit tuto hru a drobet přemýšlet. A já chci získat v každé akci všechno, co jde ... od stonku, po ponožky xD :D :p ... i když tady budu asi na boso :)

4. Levlef

Levlef Baron fóra

evainfo: co jsou ponožky??

STYBI tohle ocenil(a).
  5. evainfo

Potřebuji je na nové stromky i obr .. a je jich potřeba vážně hodně :sleepy:, ale díky akcím je nemusím kupovat při prodeji "zuzi ultra" ..
    Se to nezdá .. korunka ke korunce, nebo ponožka k ponožce? xD ...

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Levlef: Superhnojivo - podle vzhledu.

STYBI a Levlef tohle ocenili.
  7. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak nevím přečetla jsem si návod.A to ne jenom jednou.Pak jsem pokračovala ve čtení příspěvků Vás všech kdo sem již napsal.Někteří píšete že to pochopíte až akce začne.
    Já se tedy obávám že pochopím až bude akce u konce.
    Nu což jdu opět študovat.

8. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Ty předešlý světlušky byly mnohem lepší,teď je to překombinovaný,člověk ani pořádně neví,co získá za odměnu,zase pěstování dvou akčních kytek,jedna ještě k tomu v de....m čase 8 hodin,asejc se na to vykašlu,královna taky nikde,motivace prachbídná-:(

9. kamzyík

kamzyík Rádoby autor

Ahoj všichni, tak jak koukám moc lidí to tady nechápe a nedivím se já sem to četl třikrát než jsem to pochopil ... ale zaskočilo mě že když byl ve FAQ ten obrázek jaká animace bude na náměstí zahlédl jsem tam vlak jak stojí před tunelem ... takže to vypadá že by vláček mohl přijet už zítra ... lištu mám totiž plnou a obr stromky a stáje se taky hodí .... každopádně všem přeji ať se jim akce vydaří ...o_O:);)

10. Levlef

Levlef Baron fóra

ad vlak po 168 ... modíci už se tu vyjádřili několikrát, že vlak nemá nic společného s akcí. Je to jen printscreen zrovna v době, kdy vlak projížděl (on tam totiž jezdí furt). Také už bylo kdysi ofiko oznámeno, že vlak na stromy už nikdy nebude. Kdo chce řešit strom, přesuňte se do FarmOracula, kde nějaké náznaky jsou a rozvíjejte teorie a mýty tam. Stačí, kolik mylných a zavádějících dohadů proběhlo tady v diskuzi k chystané akci, ještě vlak do toho.

11. mamba54

mamba54 Stará škola

Nevím, jestli je to ještě potřeba, ale na vysvětlenou, tato akce je vlastně podobná " chrámu dveří", spojíte přímkou 4 úkoly a přesunete se do dalšího kola, spojíte další (máte možnost až tří přímek) a zase nová místnost - tady čtverec....a až do desátého a pak se zase dostanete do těch samých dveří - prvního kola, prvního čtverce, který je pořád stejný a můžete si vybrat stejné odměny nebo vybrat něco jiného a takhle to můžete otočit, kolikrát chcete, nebo lépe řečeno na kolik budete mít plodiny
    Je fakt, že odměny nejsou závratné, ale bude zábava a já se zaměřuju na dekorky a tajemničky, tak doufám, že jich hodně ulovím....to ale ukáže hra,......a hlavně tady nejde o náhodu, ale o kombinaci;);)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Téda Levlef, ty jsi dneska hustá o_O Ani vláček děckám nedopřeješ :(

A jinak - nějak se mi do té šílenosti nechce (momentálně si připadám jak vymačkaný citrón). Odměny mě příliš neoslovily, jediné pro mě zajímavé je superko, ale vyzobávat ho po jednom - asi ne-.-
    Ve stodole nic moc, konto také žádná sláva. Takže uvidím, zda se zítra opožděně neobjeví farmářský zápal ;)

13. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    tak jsem zkoušel najít nějakou cestu. Chtěl bych stonek s dekorkami - 80 mincí (must be), pomocník, SK a hvězdičky - 34 mincí. Já budu potřebovat 22800 hyacint, 15600 bobule, 1260 termoska, 1140 stan (jsou v tom započtený batohy). Vyšlo mi nejvýhodnější dělat levely za 8 mincí.Preference dlouhá akční kvůli víkendu, ale podle stavu padátek může ještě dojít ke změně. Pěstování předpokládám do pondělí a pak bude další rozhodnutí. Odměny v levlech neřeším - to jsou drobné.
    Jinak dávám plus, že je třeba přemýšlet (alespoň trochu) a není to jen bezduché pěstování.

14. evainfo

Levlef: ... to je pravda, ale v ofi této akce tam vláček vážně poskakuje :D a to mnohé mate, protože ve městě na farmě jenom projíždí. Je to možná jen zpestření "ofi" ... ale si naše RT neuvědomilo, jak jsme na toto téma citliví :p ..
    A abych nebyla mimo téma, jsem rozhodnutá napěstovat více akčních rostlinek a potom začít dělat úkoly, protože mi třeba při trojce v řadě bude něco chybět a se nechtě ukliknu :D. To bude vážně napínavé, protože většinou hned dodávám, co vypěstuji :p ...

15. gemin1

gemin1 Aktivní autor

konecne si hned na druhy den nebjevi u nikoho ,hotovo,

16. Levlef

Levlef Baron fóra

gemin: u mne bude hotovo hned minutu po zacatku akce :D chci nalepku, coz je jedna rada lampicek = 1 penizek :D :D

evainfo: vsak on bude :) ale prave proto vsechny odkazuju do Oracula, tam je na to prostor i vic info, tady jen dohady

skalara.v: ne a ne a ne. a dup. :D nejak ti mi dneska ty stale stejny otazy, 100x zodpovezeny v predchozich postech, lezou na nervy. Pokud si neumim nalistovat aspon prvni stranu a informace ofiko i komenty tam, hele tak vis co? dobre mi tak, hezky dodat jednu linku a pak brecet, ze to zmizelo :) to se tesim na zitra to bude kecu :))) jak to ze na obrazku jsou tri rady lampicek a ja udelal jednu a vono to zmizelo?:)))

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Opravdu, koukám a je mi z toho ouvej a určitě bych uvítala a ocenila kdyby se vědělo kolik všeho akčního a vypadávátek je potřeba. Snad ani RT v tom nemá jasno, protože je mnoho kombinací a je jen na nás jak z toho vybruslit a proto se nedá vypočítat co nás to bude stát práce a nervů a tak hrrr na to a snad nezblbnu AHOJKY

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jako uplne prvni tuto akci vynechavam - nebavi me uz po prvnim precteni. Amen!

19. Levlef

Levlef Baron fóra

jitulecermak - RT v tom jasno mit ani nemuze, kdyz zalezi na kazdem jakou cestou se vyda. Ja nechci stonek a dekorky, tudiz vubec nebudu pestovat hyacinty a svych 27 minci na kombajn, SK a nalepku si v klidu vymlatim jen s bobulema :)

20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Aniž bych chtěl vypadat jako vemeno a nebo "pan kopírák" tak mě teda napadlo hned po pochopení o co jde, že těch penízků v mém případě nebude potřeba nijak závratné množství.

Když mrknu na odměny, tak se opravdu moc nevyplatí se hnát za SK, SH, BZ, BBZ nebo těch pár stříbrných.
    Tak jako valná většina, vyberu stonek a dekorky (jak do stonku tak ty druhé) + kupón na pomocníky.
    Až to budu mít, tak se nějak rozhodnu že to ukončím, nebo si vezmu ještě něco. Možná ještě jednou dekorky kvůli O&D. Ale fakt nevím. Akční kytky zase rostou v divném časovém módu tak budu spíše rád že už na to nebudu muset myslet.

Tentokráte je akce nějaká slabá co se odměn týká. Stonek, dekorky a kupon, jsou jediné co mě zaujalo.
    Zbytek asi nemá cenu brát.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.