Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj... inspirace.... no nevím? Tímto způsobem získáš 28 mincí a za ty si toho v obchodě moc nekoupíš, takže budeš pokračovat asi dál a ty počty plodin a vyskakovátek budou jiné pokud chceš stonek a dekorky ,-)

2. Levlef

Levlef Baron fóra

Casey: ne každý chce stonek a dekorky :) já taky ne. 3000 BZ ze stonku me nezajimaji a dekorace taky ne :)))

takže za 28 mincí mám kupon na pomocníka, SK, nálepku a ještě mi jedna zbyde.

3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Překvapivě chápu (snad)princip hry. Nechápu ale jediné...Proč tu hru mám hrát??? Našel někdo něco hodnotného mezi dárky? Jsem vyšší level...body ani penízky mě nezajímají a teď už ani řada na stonku. Všeho mám tak nějak DOST... Tak proč hrát??? Pomooc :music:

4. -ivca15-

-ivca15- Pisálek fóra

No tak, totální chaos,ani nevím kolik čeho napěstovat a počítat se mi to tedy nechce:(

5. rampusak

rampusak Veterán fóra

Nejedu, bahama je přednější a není tam nic pro co bych měla bourat zuzit hnojit a syrovodíkovat. Kdo jede tak hodně stěstí, já se snažím někam dostat na bahošce, sice pomalu ale jistě.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Asi 5 x som na to čumel ako somár na prázdny válov.Nebudem si nad tým teraz robiť veľkú hlavu.Uvidím ako to pôjde ale hrotiť to ozaj nebudem.

7. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

pro mne větší hlavolam jak ježek v kleci, ale snad se mi ta moje lucerna rozsvítí i v hlavě :)

8. Levlef

Levlef Baron fóra

ja-pe já z principu nálepku :) zbytek vyzobám jen tak co se mi bude chtít pro SK

9. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Casey27: Budu pak pokracovat dalsim kolem, ale jdu hlavne po TBZ. Chybi mi spousta veci v opicim chramu a nemam zadne banany, tak se alespon trochu posunu. Jestli dojdu ke stonku nevim, je tam dost akcnich rostlin na ty TBZ...

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Levlef: To chápu, jen se trochu obávám, že u citovaného příspěvku asi nebude záměr získat třeba jen nálepku jako chceš ty ,-) Předpokládám, že inspirace by měla být na získání stonku + dekorek (asi chce většina) a ostatní už jako bonus. Proto pojedu 1-10 trojřady... což je 80mincí (akorát na stonek a dekorky) a dál se uvidí..... samo ještě udělám aspoň 11-13 na nálepku a 40SK ,-) Ale kolik čeho budu potřebovat se mně fakt nechce počítat... jsem línej jak veš... šlechtěná :-D

matousek08: tak to jo... nebyl jsem si jistý zda je to záměr a zda víš, že dostaneš tak málo mincí? Každopádně pokud bych chtěl expit na Baha, tak osobně bych se na těch pár TBZ v akci vyprdl ,-D

11. Levlef

Levlef Baron fóra

casey, viz odpoved nad tebou - chybny predpoklad :) ne kazdy chce stonek, viz tady komenty, jen si je projdi. matousek jde po TBZ, ja po SK a nalepce, dalsi jen po tajemnych sazenicich a dalsi, treba ty, po stonku. Ale neodvazila bych se prohlasit, ze vetsina chce stonek a tudiz moje inspirace pro ostatni je chybna a nepouzitelna :)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je to horší varianta sudoku. Opatřila jsem si čtverečkovaný papír a snažím se pochytit nejvýhodnější kombinace. Ten papír byl zbytečná investice, jsem dyskalkulik a mám jen plošnou představivost.

13. Brumík

Brumík Aktivní autor

Levlef: stonek je fajn, ale ne každý má chuť klikat jako cvok, když nemá zaplacený kombaj. Všechno se platí zvlášť, a to taky není žádná sranda.Občas se mi stane že nemám zaplacený kombaj a pomalu mám po karpálech :) Ceny by měli lákat víc. Mě chybí nějaké stromy. Nemám ani vydru, ani jezevce. Tak to by bylo příjemnější :)

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Potřebuji mince na stonek s dekoracemi, nálepku a SK, takže nějakých 80 + 1 + 16 mincí. Takže pěstování a dodávání podřídím tomu, abych získala tyto mince. Ty jednotlivé odměny nejsou zas žádným velkým přínosem, 1 SK mě určitě nevytrhne stejně jako 2 tis. KR či 3 tis. BZ nebo 10 SH. On tedy i ten řádek dávající 2x za den 5 000 TBZ není ohromující cenou, ale když už je ten kombajn i na nebe.... a pak by se člověk nudil, kdyby nemusel chodit jednou za čas na farmu častějc sklízet a sklízel jen stále dokola ráno a večer stromy a park.

Takže tentokrát budu pěstovat a dodávat tak nějak průběžně. Vypadávátek po začátku akce tentokrát bude hodně málo, ráno jsem si vytočila + 200 % BZ a tak to ještě zítra ráno využiji na ranní sklizeň, do odpoledne čekat nebudu. Však ony ta vypadávátka budou, toho se nějak nebojím. [​IMG]

15. Levlef

Levlef Baron fóra

Casey, ono jak pise je-pe: k cemu jsou ti mince, kdyz tam neni nic zajimaveho na koupeni? ok, pro nekoho stonek a dekorky, ale pokud si tohle odmyslis, tak na co hromada minci, pro ktere nemam vyuziti???

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Levlef: Jj už jsme se domluvili ,-) Ono to bude asi tím, že mně automaticky spíná mozek jinak než hráčům v jiném lvl a v jiném stádiu hry. Ano ceny stojí za prd, ale to asi skoro u každé akce... jak jsem již psal, vezmu stonek, dekorky do něj, 40SK + nálepku. Přesně jak to píše Lyzarka.... tak nějak to vidím i já. Akci jedu jen pro zpestření hry a změnu.... abych pořád nechodil na farmu jen 2x denně. Jinak k té hromadě mincí.... nepředpokládám, že by je někdo přehazoval vidlema....

17. Levlef

Levlef Baron fóra

omlouvam se za pouziti slova hromada, vyber si prosim vhodne slovo, ktere te uspokoji, dle vlastni volby a nahrad jim mnou pouzite slovo hromada.

Myselno tim bylo, ze nema smysl z pohledu nekterych hracu plnit dvoja trojrady kvuli mincim, aby jich meli treba 80 (hromadu), kdyz jim pohodlne staci jen 28 kousku.

STYBI, dana9494 a ananuki tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Casey -pokud to máš tak proštudovaný,ve kterém rohu chceš ty trojřady spojovat ? (spodní horní levý pravý). Máš nějaký ekonomicky konkrétní,nebo je ti to jedno a počítáš jen mince. Díík

Jak jsem na koukal tak je úplně jedno zda dělám řadu za 4 nebo dvě řady za 7,či dokonce trojřadu za 10 , stejně to vychází co kulička to mince

Naposledy upraveno: 27/4/16
    STYBI, dana9494 a Levlef tohle ocenili.
  19. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Casey: podle mych propoctu bych mel mit po desatem levelu 51 tis TBZ a v mem teprve 106. lvl na baha i to pomuze. :p

STYBI, evainfo a krakoramaja tohle ocenili.
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, vypadá to na zajímavou diskusi - "co" je pro koho důležité. Pro mne asi stonek a dekorky, sk a dekorka čtyři světla(jako správný Čech ji prostě musím mít) a tu, když se podaří, alespoň 2 x. Takže to vidím na ty hromady akčních bylin, protože to chce 2 x po 80 mincích a nějaké ještě navrch... Skoro snad, abych nespal. Každopádně nejdříve vypěstuji hafo bylin a získám vypadávátka a pak začnu dodávat. Tak za dva tři dny budu vědět víc, rozhodně ale nebudu ničit zásoby sh a zsh, to tedy ne! Jen snížím trochu stavy zvěře na mých latifundiích, aby bylo více pidipolí. A v soustředění pozornosti, abych se nepřipravil o největší počet mincí, vidím ten správný adrenalin - jsem totiž poslední dobou hodně krátkozraký, hihihi. T

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.