Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Levlef

Levlef Baron fóra

Lidi, než začnete něco bourat, tak se na to podívejte znovu :) koukněte na první stranu diskuze, nejen na ofiko, ale i dsikuzi pod ofikem.
    Osobne vubec nebudu pestovat hyacitny, pac je nepotrebuju k nicemu :)

z penizku mi staci 1 na nalepku.

2. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No když jsem si přečetla Světluščí slavnost tak ve mě docela hrklo, protože zrovna dnes ráno jsem velkoryse ze všech světlušek ze stodoly namlela krmivo pro moje milovaný pavouky. Po přečtení jsem se trošku uklidnila. V podstatě je mi to jasné jen se musí dávat pozor jaký level plníš a splnit asi nejdřív 1-10 a pak se libovolně poposunout. Jestli to dobře chápu?
    Trochu mi vadí hromady pěstovaných rostlin, ale co naděláme. Odměny a řádek chci, tak nasadit kulicha, obléknout termoprádlo ať v tom stanu nenastydneme.

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

levlef: jo jo....máš pravdu8)
    ale zase - psal jsem že si není jistý...a diskuze je o diskutování....:)

STYBI a ell1956 tohle ocenili.
  4. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Podobná akce byla na podzim ale tahle se jí skoro vůbec nepodobá. Všiml si někdo toho vlaku v rohu na obrázku které ukazuje náměstí?

5. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Tak to je nějaká vyšší dívčí, hlava mi to nebere :D. Zkusím to přečíst ještě jednou později. Ačkoliv jsem zvažovala, že si dám pár dnů oraz od časově náročnějšího pěstování, musím máknout na věcech do školy, takže možná vynechám tak jako tak.

STYBI, ell1956 a dana9494 tohle ocenili.
  6. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

pro inspiraci, ja pujdu takto:lvl 1 - 2. sloupec. lvl 2 - 1. sloupec, lvl 3 - 1. radek + 4. slopec, lvl 4 - 3. radek + 3. sloupec, lvl 5 - 3. sloupec, lvl 6 - 1. sloupec + 2. radek, lvl 7 - 3. sloupec, lvl 8 - 3. sloupec + 4. radek, lvl 9 - 3. radek a lvl 10 - 4. sloupec. A budu na to potrebovat 280 stanu, 9 batohu, 280 termosek, 7800 sviticich bobuli, 14400 hyacintu, 5 svestek, 3 ovce, 1 kachnu a 1 barevnou paletu.;)

7. Levlef

Levlef Baron fóra

filiphromek - jezdi tam normalne, nic to neznamena. Viz diskuze pred tebou.
    fugger - bohuzel dost lidi tu pise ze to nechape a informace o 30 000 akcni rostliny je odradi. Diskuze je o diskutovani, ale je dobre u toho zapojit mozek. Zvlast kdyz stejny prispevek uz byl pred tebou a byl negován.
    katule008 - ne, nelze si levely vybirat, toci se dokola. Tedy po 10 prijde 11 (1)

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No vypadá to, že s číňankami přišel i chaoso_OJe to absolutně nepřehledné a zbytečně komplikované a prý je tato hra i pro dětío_O:D

9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Levlef: no - také to nechápu.... a těžko použít něco, co takřka nemám8). Rozhodně nebylo mým záměrem tu někoho mást....8)

10. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Když jsem to četl poprvé, říkal jsem si "cože?". Podruhé přečteno a už pochopeno, že ty tabulky jsou už umístěné lucerny a co budu potřebovat k rozsvícení, no, uvidím. Půjdu hlavně po stonku asi a baha sazenici. Škoda, že je jen po jednom kusu. Pokud i teď bude BB o to lépe.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No já nevím... ty chceš nálepku, kde třeba stačí produkty, ale v ofi se ukazují řady "čtyř" dodání v deseti herních plánech a tím získám za jednu řadu určité mince. V každé "čtyř" řadě je akční rostlinka ... nebo v každém herním plánu jsou čtyři řady a v každé je akční rostlinka. Samozřejmě si hráč vybere co plnit, pro získání hodně mincí. Odměny vybírám až v obchodě za počet mincí, které jsem získala. Takže si vybírám řádky na plnění i podle počtu mincí. Jsem to snad dobře pochopila ... nebo nééé xD :p
    filiphronek1: ... ten vlak tam vážně poskakuje :D

12. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak mě se akce moc líbí, bude se muset u ní dost přemýšlet, kombinovat a to je právě fajn, není to jen bezduché pěstování a dodávání, a taky si můžeme vybrat odměny jaké chceme a vlastně nikdo nemůže říct, že akci nedokončil nebo dokončil v úžasném čase, protože je nekonečná:D

13. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Ten vlak co normálně jezdí na náměstí vůbec nebliká a nepadá to bude Farmářský expres.

STYBI, ell1956 a Trepifajksl tohle ocenili.
  14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Filiphromek1: zde není vlákno pro nějaké dohady co bude a nebude. Vlak s touto akcí nesouvisí a nebo ty někde v popisu akce vidíš něco o vlaku?

STYBI, ell1956 a Levlef tohle ocenili.
  15. blondmary

blondmary Magnát fóra

Čítala som raz a viac nebudem. Všetko bude jasné, až akcia začne. Pozor si len dám, ako budem plniť plán. Z odmien vyberať si budem, nech veľa nepestujem. Tak to bude všetko vari, nech sa všetkým dobre darí. :)

16. Levlef

Levlef Baron fóra

filiphronek - vlak - jezis tak si prectu vyjadreni modika na strane dva ke stejne otazce, ne? Ze bude expres je reseno ve FarmOraculu, tak si preskoc tam, tady je ofiko vyjadreni ze s tim nijak nesouvisi. Chapeme?

evainfo - nalepka je za penize. K jednomu penizku mi staci jakakoli jedna rada. Navic nikdy, ale nidky, nesplnis v jedne hre vsech 16 ukolu v prvnim kole, takze pokud si vyberu cestu bez hyacintu, tak hyacinty nepotrebuju. Take pisu, ze tuto cestu volim JA a nekdo jiny muze mit zajem treba o stonek, tedy vic penizku a vic rad.

17. Brumík

Brumík Aktivní autor

Prdím na malý velký chytáky, už takhle mám v makovici přeplněnej hardisk. Na todlencto už nejsem. Potřebuju vedení jako v první třídě ! Škola hrou. Tak šup sem s praktickou ukázkou!>:(:p

18. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Už keď na to pozerám, tak mám pocit, že mi na to nestačí matura a vysoká, takže idem si to vytlačiť a študovať, ale na akciu sa teším. Zase budú nejaké bodíky navrch.

19. Jahodova

Jahodova Pisálek fóra

20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Jsem vedle jak ta jedle.Tenhle svět a tahle akce nejsou pro starý,jenže já jsem zarputilá už 70 let,tak to nevzdávám!A jedééém!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.