Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenass

zdenass Perspektivní autor

Proč jednoduše .........když to jde složitě :wuerg:

Veselka a ell1956 tohle ocenili.
  2. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Ahoj farmari, tak ja akci pochopila rychle, ovsem budu muset jeste troschu studovat, neb mi prijdou u nekterych policek vysoke pozadavky, treba v tech slechtencich... Ale do akce pujdu a temto polickum se pokusim ve vetsine nejspis vyhnout ;) stejne to tajemno za to vetsinou nestoji... Kdo nepochopil ted, jiste pochopi brzy v akci ;) spocitat se to moc neda a akce je "nekonecna" takze dokud bude cas, muzete zkouset :-D Coz praxe vzdycky nejlip ukaze ;) Ja zacatek akce prosvihnu, musim k doktorovi, ale neztatim cely den, pouze par hodin, takze v pohode, zacnu k veceru. Na tuto akci nejspis pouziju i kastanek s trochou SH a vytvorim si padatkovou rezervu, pak budu pestovat do zblbnuti :) Jdu po radku a dekorkach, jestli budu plnit az do konce akce jeste uvidim, zatim mi odmeny moc zajimave neprijdou, ale to se uvidi az v praxi ;) Tak akci zdar

eleanorelik1, dana9494 a ell1956 tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tohle ti před spuštěním akce prostě nejsme schopni zodpovědět. Ale zkusím to někde ověřit.

ell1956 tohle ocenil(a).
  4. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Ke stejným odměnám co jsou v lev. 1 se vrátíš v lev. 11. Takže když to zvrtáš poprvé, tak reparát složíš, když se ti po jedenácté objeví nerozsvícené lucerny.

5. Levlef

Levlef Baron fóra

takže potřetí a naposled pak to vzdávám, protože už je tu tu napsaný od nás všech asi 10x a stejně jdou nové příspěvky "ale prooooč"... číst je moc složitý, chápu.

Návod i s upozorněním na chyták máte na první straně v mém příspěvku
    Počet akčních záleží na tom, jaké odměny chcete a jakou cestou se vydáte - dá se celá hra projít například jen s bobulemi a hyacint není potřeba ani jeden. Žádné desetitisíce apod, jak tu někdo píše.

6. kiloregina

kiloregina Pisálek fóra

Mně se akce líbí, člověk si může vybrat, po jakých odměnách půjde a kolik mincí chce z každého obrazce získat. Podle barevných tabulek se to dá krásně vymyslet a naplánovat. Jenže všechno bude záviset na vypadávátkách, takže při mé smůle bude muset přijít na řadu kombinace bez nich. Uvidíme, netřeba předčasně házet flintu do žita.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No dobře, ale snahu mi upřít nemůžete, ne? Upozornila jsem, že mi to nejde. (Nestřílejte na pianistu, dělá co může!)

8. pistule

pistule Pilný autor

Uf, trooperkk a Levlef díky za potvrzení domněnky, už jsem to konečně pochopila. Je to vlastně v celku jednoduché a pěstovat se bude přiměřeně, jen pokud se mi bude chtít.

9. libakos

libakos Polobůh fóra

:)pochopila jsem hned,tentokrát do toho nepůjdu,dekorky na BBZ už nemám kam dávat tak půjdu nomálně farmařit a při tom vybrat jen něco pokud to půjde:)

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mě je to jasné,vyberu stonek s potřebnýma dekorkama a pak jedu jen po SK. Které řady musím rozsvítit to si zjistím až na ně kliknu.Podle toho budu pěstovat.

11. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak to je mazec o_Oo_Oo_O..

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

světlušky v dubnu...no dobrý...a to skoro mrzne.....
    není to celý ňáký překombinovaný?
    to je jako to bingo???

13. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Asi budu za hlupáka,ale vysvětlí mi někdo,když si koupím stonek tak co znamená jednorázový bonus 37x váš level BZ...děkuji za vysvětlení...

14. PomíkTimi

PomíkTimi Rádoby autor

Tak tuto akci vynechám...odměny nic moc a ještě teď mám kurděje z předminulé akce z pěstování :)
    Navíc jsem včera konečně dala do kupy farmu a nechce se mi bourat. Zaměřím se na děsivku a doplnění zásob...všechno mi hoří.
    Jinak všem přeji příjemné zdolání hry .-)

15. kik681

kik681 Pisálek fóra

Tak tohle bude teda fuška, hlavně to pochopit. No jedno chápu pokud budu chtít získat řádek (což já chci) tak musím nastřádat 80 mincí. A zbytek se prostě uvidí :)

dana9494, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  16. Janie83

Janie83 Pilný autor

Tak nějak jsem to prolítla a ani se to nesnažila pochopit. Akci zkusím, sice o víkendu tady nebudu, ale snad zvládnu aspoň něco. Každopádně půjdu hlavně po SK a tajemnu, takový stonek tentokrát ani nevypadá moc lákavě, takže mě nebude mrzet, když ho nebudu mít.

17. Levlef

Levlef Baron fóra

fiorelino: znamena to to, co je tam napsane
    37x tvuj level
    pokud jsi v levelu 10, dostanes 37*10 = 370 BZ

Alice tohle ocenil(a).
  18. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

Levlef: děkuji za odpověď..jen jsem se ptala,jestli jsem to pochopila dobře...a pochopila...to teda stonek nic moc nedá...jsem sice v 82 lvl,ale i tak :sleepy:..ale lepší jak nic,ne

evainfo tohle ocenil(a).
  19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Levlef má pravdu, skutečně to jde projít jen s jednou akční plodinou. Záleží na tom, kolikrát to chcete procházet. Mincí na stonek jsem také spočítala 80. :)
    Nejvýnosnější je ale spojit vždycky 3 řady, jsou tam ty 2 mince jako bonus a pak by tedy stačilo projít všechny tabulky jen 1x. Zkusila jsem si to hodit na papír a vyšlo mi hyacintů 19200 a bobulí 6600. Ale určitě by se dala najít i šetrnější cesta, moc jsem se nesnažila :p

20. Jemima62

Jemima62 Rádoby autor

Též jsem si řekla - sakra - a budu muset číst asi několikrát.

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.