Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Do akce půjdu, jako vždy, ale ještě si to budu muset párkrát přečíst, než to pochopím a vůbec zatím nevím kolik je potřeba plodin? :(

2. Mr.Shovel

Mr.Shovel Pisálek fóra

Až ten cirkus začne tak se budu snažit nějak dostat k SK. Ale bůhví jak a zda se mi to podaří. Na nějaký stonek či dekorace tutově kašlu, ať se v tom plácá někdo jinej.
    Suprově zmatená akce, to snad někdo musel vymyslet hlavou, nebo co... o_O

3. if67

if67 Perspektivní autor

je to opravdu chaos,snad to pochopím až akce začne.:oops:

4. fefina1

fefina1 Pisálek fóra

no ja počkám až se akce rozjede a uvidim:p

5. Mysis

Mysis Zelenáč fóra

Pro mě jasný - začnu pěstovat a vyčkám, třeba do té doby strategii rozsvěcení řádků pochopím xDxDxDxDxDxD

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Esnyr: to barevné rozlišení je dle mého pouze pro přehlednost.... např termoska zeleně atd....

Levlef: V podstatě máš pravdu... nachystat nejlépe tři řady a poslední spojit... jen bych ještě doplnil, že pokud něco z nabídky daného kola chci také a je to mimo vybrané řady, tak doplnit dříve než tu spojovací, ale nespojit tím něco jiného ,-) Je to jednoduché, jen si to chce každý obrazec naplánovat jaké chci odměny, co chci dodat a podle možností vytvořit řady. Doufám, že těch 10 herních plánů zde v OFI odpovídá i zkutečnosti v akci, abych si mohl naplánovat co dodávat? ,-)

7. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já půjdu po nových dekoracích stonku a pak když zbyde čas tak půjdu po SK a kupónu :)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Do akce jdu , ale jsou čím dál tím víc praštěnější a zbytečně překombinované.
    Přijdu , chci hrát a ne luštit ofiko . :p
    No jo, změna majitele je znát ...chaos, blázinec . xD
    Tak, až to přelouskáme, přeji nám všem, ať zdárně dokončíme.

pechfóglová .... tím jsi jako myslela lišáky , jo? Se těš, budu na tě žalovat!
    xDxD

9. fiorelino

fiorelino Aktivní autor

No,akce vypadá zajímavě...jak už se tu psalo,nejdříve rozpěstuju a pak se uvidí...ale už to čtu podruhé a nějak pořád nevím "vo co gou" :D...ale žádné banány v odměnách,škoda...hodily by se...hezký den

10. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak jsem to mozna konečne pochopila. :) budeme se muset rozmyslet jak to propojit abychom najednou spojili 3 rady (nejvic minci) a pritom ruzsvitili lucerny jejichž odmeny chcem. pokud se nepletu tak ty plany znamenaji policka s jejich pozadavkem a odměnou. co rozsvitime je na nas

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Esnyr,

podbarvení jen označuje odevzdávané předměty a skákající vlak s akcí nemá žádnou spojitost.

STYBI, dana9494 a ell1956 tohle ocenili.
  12. aorere

aorere Perspektivní autor

Tak tuto akci opravdu už vynechám. Ani jsem nepočítal kolik je třeba čeho, ale asi moc a odměny za to vše nejsou pro mě lukrativní.
    Pojedu v klidu svoje stálé úkoly a chci dotáhnout SPA do 5 stupně, takže raději budu pěstovat plody ze stromů.
    Všem kdo se do akce dají, tak přeji ať ji úspěšně zvládnou.

13. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak já už se moc těším. Konečně akce, která není na bezduché dodávání, ale člověk musí trochu přemýšlet a uvažovat, jak to co nejlíp nakombinovat, získat co nejvíc odměn a mincí. Casey27 naprosto s tebou souhlasím. Nejlepší spojit tři řady, a než je všechny spojit tak si vybrat ostatní možné. :)
    Už se nemůžu dočkat, až akce začne. Všem přeji fajn hru a bez nervů. ;)

14. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Akci jsem snad pochopila, půjdu po SK a tajemných stromech a zvířatech. Takže si otevřu lucerny, kde je jako odměna SK a tajemno a pak otevřu zbytek luceren, abych měla nějak 4 propojené. Tzn. otevřu jenom ty, které mě budou nejmíň "bolet", např. nedám šlechtěnce za párty lístek, ale 5x moruši klidně dodám.

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Neumím počítat, natož navádět, ale laskavý hráč dovolí malý pokus o shrnutí:
    -v každém kole potřebujeme 3600 hyacintů, 1800 bobulí, 80 termosek, 2 stany /vynásobte si deseti
    dále postupně:
    3x slepice, 1 hnědé kuře, 1 vejce, 5 jablko
    3x králík, 1 beranovitý králík, 1 angorská vlna, 5 vlašský ořech
    5x švestka, 50 rebarbora
    3x pes, 1 dalmatin, 1 hydrant, 5 moruše
    3x myš, 1 tečkovaná myš, 1 sýr, 5 hruška
    1 koza, 1 koza skvrnitá, 1 kozí mléko, 5 třešeň
    1 kachna, 1 kačer, 1 prachové peří, 5 žaludy
    50 rozmarýn, 5 pomeranč
    3 krocan, 1 krocan domácí, 1 paleta, 5 andělské trumpety
    3 ovce, 1 hnědá ovce, 1 ovčí vlna, 5 kdoule
    Esnyr: to barevné rozlišení znamená druh výrobku: Růžová - hyacint, olivová - bobule, zelená- termoska, červená-stan, bílá - ostatní (zvíře, rostlina, šlechtěnec, produkt)
    Dotaz pro modíky: není chybka v tabulce v 6 a 7, kdy se dodává 1 koza, 1 krocan?

16. Levlef

Levlef Baron fóra

Lidi :) notak :)

Kolik čeho je potřeba vám spočítat modíci nemůžou, nebot zalezi jen na vas kolik ceho budete dodavat. Ty barevne tabulky si predstavte jako cverec, ne obdelnik - a na to si pomyslne dejte hraci plan s lampami, a okamzite vidite kterou lampu rozsvitite za co. Tak jak asi muze byt uvedeno, kolik plodin mate dodat :)))

Bacha na chytak, nebo se tu zitra budete vsichni rozcilovat, proc vam to zmizelo kdyz jste chteli jeste doplnit druhou radu atd.

-pechfogl- NENÍ PRAVDA!!!, neděs lidi prosím. Třeba na hru 1 mi v pohodě stačí jen 1200 hyacintu a 600 bobulí, nebo nepotřebuju hyacinty, nebo nepotřebuju bobule, záleží co se rozhodnu plnit a kudy si lucerny rozsvítit. !!!

17. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Casey27 + pajda361 : já si to myslel, ale přece jen je lepší se zeptat, abych poptom nebyl za trdlo že jsem měl dodávat něco ze zelené tabulky a dodával jsem z fialové ;)

Madvo, STYBI, evainfo a 1 další uživatel tohle ocenili.
  18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

casey27 díky, jasně nepropojovat dokud si hráč nebude jistý, že má co chce, asi mi začíná opět fungovat mozek:p;)
    Už bylo načase:(

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

-pechfogl-: V každém kole potřebuješ jen to, co se rozhodneš spojovat ,-) V žádném nedodáš všechno... to prostě nejde. Jinak je tam jednou koza a kachna ( krocan je 3x asi ses upsala v otázce ve výpisu to máš ok), taky bych logicky očekával 3x koza a 3x kachna ,-)

20. pistule

pistule Pilný autor

Ahojky, znamená to teda, že není šance vybrat všechny odměny, takže se snižuje množství akčních rostlin? K jedničce se nedá vrátit ani po ukončení 30 úkolu? (To jen kdybych to na poprvé zvrtala, jestli mám druhý pokus.) :c)
    Vlastně druhý pokus je 11 a 21. Taky mi to hlava zatím moc nebere.

dana9494, Trepifajksl a ell1956 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.