Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

No nic, já akci přerušuji s bilancí 732 stanů a 723 termosek, necelými 14000 hyacintů a něco přes 8000 bobulí. Dle hráčky
    Lyzarka

mně už toho zas až tolik nechybí a i když už jí rozpracovaným návodem, který jsem po ní škemral, abych věděl co kde přesně otvírala, zatopila chvíli před mým dotazem vzhledem k mrazivému počasí v krbu, věřím že se od toho jejího počtu plodin zas až tak neodchýlím ;)Tím spíš, že zájem mám jen o řádek a dekorace do něj. Rozhodl jsem se na dva dny vyhodit dekorky, at můžu večer zapnout a využít poslední bonus na "bz"

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  2. enkeli

enkeli Pisálek fóra

Tak já už jsem téměř rozhodnutý brát to jen po jedné řadě. Bude 4-krát více podivuhodných stájí a stromů a potřebuju jen o třetinu více akčního kvítí.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Po ranní sklizni 7 úkolů hotovo,mám 52 hvězdiček ;)

Naposledy upraveno: 30/4/16
    kometak96, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  4. Shanigan

Shanigan Pilný autor

No asi aj tento stonok vzdám. Pre mňa je to nuda a medzi darčeky nic moc. Ja viem, čo sa dá pri farme vymyslieť ako akcia , ak nie pestovanie . No raz som už povedala, že nebudem robiť akcie. :music:sväté slová . nebudem ich opakovať, ale táto ma nenaplňuje. Takže tí čo sú ňou nadšení hurá do toho , držím palce . Ja sa idem venovať remeslám :p

5. davidson00

davidson00 Baron fóra

Lukyn5 zdravím, vždyť Lyžařce se také nepovedl 2 level a jede dál, už má stonek, nevzdávej to, je to o soustředění při vkládání a rozsvětcování jednotlivých lucerniček, jsou zde na straně 11 a 13 různé plány jak dosáhnout co nejvíce mincí, přeji ti ať ti to vyjde a nevzdávej to jedině z důvodu nepřítomnosti, přeji ti příjemnou hru, Alena
    dodělán 7 level, 56 mincí a čekám na hyacinty na dodání už došly a stany se také

6. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

z toho jsem jelen taky a šestnácterák k tomu. ko toto vymýšlí to nechápu.

tykadlo, kristinabesinova a šebejda tohle ocenili.
  7. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

tak na hledání chytáků fakt nemám čas,nebaví mě to,ale je to jen můj názor,ostatním přeju ať se jim daří

alena1480 tohle ocenil(a).
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Sině drhnu na vypadávátkách.

Nějaký penízky už mám, a po velmi krátkém rozhodování, budu jen tak dodávat jak mi to přijde pod ruku, a na stonek a dekorky (které jsem původně chtěl) házím nevšímáka.
    Jen tak si brouzdám po tom co mi může být k užitku a až akce zkončí, tak zkončí.

Nějak mě tato akce nebaví.

9. abc23

abc23 Komisař fóra

Jsem vyřízená zkoušením těch různých kombinací .. a to trčím u 4.lvluxD možná zbytečně vytištěné návody, padátka bych nějak dohnala ale ty kytky.. jsem se nedostala ráno na pc až v poledne, dnes už toho moc neudělám, mám jen pidi + vodu, ostatním šetřím..
    Ve 3.kole jsem jela jen na 2 lajny, toho akčního chtěli strašně moc!!
    Zbývá 96hod.. mince si nechám a proměním je za ceny až na konci, u této akce jeden neví, kam až dojde a nemám momentálně náladu na závody s časem .. hezky v klídečku ;)

zdenkaamirek10 a Xenie6161 tohle ocenili.
  10. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pekný slnečný deň prajem ;) táto akcia je pre mňa to najhoršie za posledný čas :wuerg: nejak sa budem snažiť zobrať stonku + dekorácie a amen... koniec -.--.--.- prajem veľa šťastia

11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

no dobře....mám 5831 žlutejch, 9052 modrejch, 639 konví, 613 stanů.... co s tím budu dělat, to nevím.....akce je ještě na 4 dny, tak to budu nějak plácat, pak to vyplácám do úkolů a už podobnou akci nikdy nezačnu-.-:wuerg:

12. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

1) jsem u třetího plánu
    2) mám málo akčních kytek
    3) OMIHODINOVÁ kytka je jen na zlost
    4) abych měl hodně peněz za ještě víc muziky, musím vybírat nepraktické odměny (hlavně u krejcarů je to vážně na hlavu + odměny v podobě 1 SK a 4 Zuzin, je velmi nevýhodná vzhledem k tomu co musím vložit)
    5) akce mě po těch 2 dnech přestává bavit
    6) chybí mi vypadávátka (navíc ve mlýně je totálně mimo kurz na výrobu batohu. Z políček toho moc nepadá a celodení sklizeň mi sežerou 2 batohy = celé špatně)
    7) tento typ akce se mi nelíbí
    8) z největší pravděpodobností to večer ukončím, vyberu odměny na které budu mít mince a budu pěstovat do stodoly.

Dodatek : akci bych na stupnici - 0 až 10 - hodnotil známkou 4

Poznámka : do podobné akce už příště nestrčím nos.

13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mám 50 mincí, stonek s dekoracemi bych měla bez problémů dodělat, ale také mě to vůbec nebaví. Snad kdyby byly dílčí odměny lepší. Nemám ráda akce, kdy mám vypěstovat tisíce a tisíce stejných plodin. Ve všech deseti levlech jsem našla jen dva, kde jde udělat jeden řádek bez pěstování ale zase ta spousta vypadávátek!

14. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, já třeba návody nepoužívám, ale v každém levelu si projedu nabídku jako první úkol. Opatrně bez narušení spojnicového bodu vyberu pár věcí, po kterých jdu tj. v mém případě SH, zuzino SH, TS, TCH, párty lístky. U SK sem opatrná, aby nešlo o spojnicový bod. Pak si vytvořím z vybraného nejvhodnější spojnici a jdu na 3 řádky za 8 mincí a to už musím přesně vědět, kde je spojnicový bod a ten dodat jako poslední.
    A zrovna tohle teda mě baví, protože u toho je opravdu třeba použít mozek a není na to nic extra složitého. Udělám co udělám, rostliny pěstuju průběžně, zatím stojím na kratší rostlině a pomalu se sápu vzhůru. Tuto strategii jedu od 2. levelu, když sem si na prvním otestovala opatrnost. Zatím sem neprovařila ani jednu minci.
    Zda to bylo splnitelné nebo ne teprve uvidím.

Prima hru a hodně štěstí v kombinacích.

danda

PS: moje osobní tabulka variací, které pojedu, růžový je spojnicový bod, který budu dodávat jako poslední

Firefly tabulka

1. level, 11. level atd.

x . . x
    x x . x
    . . x x
    x x x x
    2. level, 12. level atd.

x . . x
    . x . x
    . . x x
    x x x x
    3. level, 13. level atd.

x . . x
    x . x .
    x x . .
    x x x x
    4. level, 14. level atd.

x . . x
    . x . x
    . . x x
    x x x x
    5. level, 15. level atd.

x x x x
    x x . .
    x . x x
    x x . x
    6. level, 16. level atd.

x. x x
    . x . x
    .. x x
    x x x x
    7. level, 17. level atd.

xx x x
    xx.x
    x .x.
    xx.x
    8. level, 18. level atd.

x ..x
    .x.x
    ..xx
    xxxx
    9. level, 19. level atd.

xx x x
    xxx.
    x .x.
    x..x
    10. level, 20. level atd.

x ..x
    .x.x
    x.xx
    xxxx

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za zhruba třetinu času mám polovinu žlutých (9844) i modrých (19379 + zaseto na 964 polích) a přes polovinu obou padátek (753 a 732). Z jejich nedostatku jsem měla bobky, zatím to vypadá velmi slušně.
    Čtu tu i onde, že mnozí plníte, ale akce vás nebaví. Možná je to tím, že hraju krátce, ale mě to fakt baví. Dnes byl krásný den, tak jsem po ranní sklizni žlutých dala jednou modré, před 10.hodinou zasela žluté a užívala si sluníčka. Teď točím ještě 2x modré a na noc zase žluté.
    Hraju stylem jako u Chrámu dveří, tudíž dodávat budu až poté, co budu mít vše přichystané. Teď mě napadlo, že to pomalé dodávání je stejné jako u akce s vodou a žábami, tam to také mnohé otravovalo, že bylo hafo dodávek s malými odměnami. Jenže když se to pak vezme v globálu, ono to zase tak špatné není. Zas při poslední šlechtící se párkrát kliklo a bylo po akci. Tato, mě osobně, baví víc.

16. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak stonek běží, moc děkuji BigClick za plány, které jsem použila, košík jsem nekoupila, jenom migruji s 9 citrony, MJS, a voda, ještě vyzobu mince na superko, to znamená 160 stanů, asi 4 batohy, akční již mám napěstované, za 3 hodiny dám stromy a děj se vůle boží,

17. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem, moc nekomentuju všechny akce ale tahle je pro mě ta nejhorší. Protože jsem zbrklá :mad::mad: a už několikrát jsem klikla na špatnou lucernu:(:(. Takže jestli dokážu řádek do nebe budu na zralá na Chocholouška:p
    A to jsem vždy akci dokončila...
    Přeji štastnou ruku, nebo prsty v klikání:D

18. farmík84

farmík84 Pilný autor

Tak se tady jdu vybrečet, až jsem měla poslední dvě lucerničky zhasnout abych spojila tři řady, tak já bl... jsem klikla na špatnou a dostala jsem zas jen dva body:cry:. Mám málo kvítí, protože je konečně venku hezké počasí, tak tu moc nesedím a taky mně ta akce jaksi nebere. Ať se vám daří líp a fajn hru

19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

pěstuji, pěstuji a nějak nemám odvahu dodávat

20. miska006

miska006 Pilný autor

Zdravím,
    od apríla(kveten) 2010 to tu hrajem,odkedy máme stonky do neba,snáď mi chýba jedna,max.dve..A velmi pekne ďakujem provozovatelovi hry,že ma opätovne vrátil medzi normálnych ludí.Tzn.neutekám domov,ešte medzi dverami bez vyzutia zapínam noťas,bez jedla atd.zapínam farmu a odklikávam a zase sadím akciovku...len nech nepremeškám čo i len sekundu..Dcéra na mňa pozerá ako na zjavenie zo súhvezdia ..to je jedno ktorého..žena len tíško mlčí a frfle...A to bolo vždy pri každej akcií až do tejto..
    (Medzi akciami som na farme 2* za deň a všetci sa na mna doma usmievajú,atď,proste žiadny šašo závislý..)
    Odmeny--výsmech
    Nálepka--2*výsmech a zbytočnosť
    Stonka--
    tak ako RT zaviedol ďalšiu hru na stromy za florény,do pol roka tu budeme mať možnosť si zakúpiť všetky chýbajúce stonky..
    A keď sa mýlim,nech!Je mi to úplne jedno..
    Na farme všade obrovské stromy a stromčeky do "Herbára"ktorý plním už asi 200-krát..-odmeny za herbár sú pre mňa ďaleko vyššie a hlavne klasika:Ráno-5minútovka a večer-polhodinka a keď vypínam farmu normálne mám úsmev na tváry a milé slová pre rodinku.

Nech sa Vám všetkým darí a bojujte,ja som svoj boj už vyhral!!
    Pekný večer prajem

"miškin otec"

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.