Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. avotram

avotram Rádoby autor

tak jsem sklidila další várku a byla jsem si vyzkoušet,co to udělá,když konečnou otázku x-nu a můžu říct,že je na nás RT vlastně hodný,je to pro mě podobné zbrkliny-ještě si to zkontroluj!-jen to zruší poslední lucerničku kvůli kontrole,jestli máme opravdu dodané,to co jsme chtěli
    víc než souhlasím s palujanou,akce je vlastně super,ty nejhodnotnější dárky-třeba tajemnice,jsou za věci ze stodoly,tak není problém tam to políčko,samozřejmě opatrně,dodat navíc i když se snažíme vybrat jinou,ale vždy tu nejvýhodnější kombinaci tří řad
    tahle akce se nám na počátku zdála šílená,možná pro některé ještě pořád,jen pro to,že tenhle typ jsme zatím nevyzkoušeli,pokud by se opakovala,věřím,že ji přijde na chuť více farmářů
    tak ať se všem daří

2. Levlef

Levlef Baron fóra

nalepka je doma, akce hotova :D

ted hezky slechtit beranovity kraliky, prodavaji se skvele :)

Naposledy upraveno: 29/4/16
  3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po 28 hodinách od začátku akce jsem docela spokojená.
    Na cíl, který jsem si stanovila, potřebuji 38400 hyacintu, 19200 bobulí, 1200 batohů, 1200 stanů.
    Mám [​IMG] plus modrá zasazena na všech plochách na pidipolích.
    Za šestinu času mám cca čtvrtinu modré, pětinu žluté a třetinu padátek. V noci spím, koše nekupuji. Ráno jsem sklidila žlutou, pak 3x modrou, za hodinu bude ještě 4.sklizeň, na noc zase žlutou. Mohla jsem mít za dnešek 5 sklizní hyacintů, ale vzhledem k bonusu 560 % BZ jsem na využití času dala dvouhodinový chmel a vanilku, kupodivu i z nich vypadlo 14 termosek a 16 stanů.
    Ono se zdá, že z jednotlivých sklizní to padá málo, avšak když odečtu včerejší počáteční sklizeň, tak za těch 28 hodin vypadlo od každého cca 300 kousků. To je na možnosti mé farmy solidní.
    Další dny budu točit vždy 2x žlutou, 3x modrou. Pokud se mi podaří napěstovat víc a budou i padátka, pak si při plnění levelů budu vždy k té jedné řadě (nebo sloupci) vybírat i další odměny.
    Vidím to tak, že se mi mnou stanovený cíl podaří dosáhnout, ale kolik odměn nakonec získám, to sama sebe nechám překvapit. Dodat hrušku, jablko či vejce určitě nebude problém :)

4. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Povedala som si že túto akciu vynechám ale farmárka sa vo mne nezaprie a idem do toho. Isto všetko nestihnem a zajtra sem môžem prísť len neskoro večer. Dopestujem čo sa mi bude dať, stonka bude šedá ale to nevadí. Hlavne že sa sadí akciovka.

5. Levlef

Levlef Baron fóra

Ono je BB? Nebo proč když šlechtim kraliky, tak mi z 10 pokusu vypadne 7 mazlivych a jen tri beranovity? (neni to OT, patri to k akci anzto je potreba dodat 1x kralik beranovity a amy co mame hotovo rejzujeme prachy na trhu...)

6. abc23

abc23 Komisař fóra

Je to poprvé co tisknu "návod" k akci :oops:
    tisknu tabulky s odměnama, rovnou jsem si je upravila na čtverečky místo obdélníků ať to víc odpovídá schématu s lucernama, a možná se dostanu dál k plánování.. pokulhávám s kytkama tak vůbec netuším, jak toto dopadne .. a kdyby nedopadlo, hroutit se nebudu

7. timonek.

timonek. Pilný autor

Pro ty co mají málo padátek nebo nebo jdou po tajemnu ...

1.level 4 sloup
    2.level 4 řada
    3.level 1 řada
    4.level 4 sloup
    5.level 4 sloup
    6.level 3 sloup
    7.level 2 řada
    8.level 4 sloup
    9.level úhlopříčka zleva zhora
    10.level 3 řada

spotřeba na čtyři kola (80mincí na sonek) 320 termosek 320 stanů 12 batoh 19 200 bobul 28 800 hiacint
    spotřeba na jedno kolo 80 termosek 80 stanů 3 batoh 4 800 bobul 7 200 hiacint
    sem si to sem napsal abych ten tahák neztratil ;)

8. šebejda

šebejda Baron fóra

Nesouhlasím s palujana. Tahle hra je maglajs a nelíbí se mi. Seberu stonek s dekorkama a mizím z ní. Howg xD

9. Mkuře

Mkuře Vážený autor

no poděs, nečetla jsem všechny příspěvky, ale nějak jsem si v hlavě vydedukovala, že je nejlepší složit z luceren šipky...je to tak? nebo je něco jednoduššího?

Naposledy upraveno: 29/4/16
  10. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

No tak jsem vytrhla klukovi z kostičkovanýho sešitu list, překreslila si na něj mistrnný návod ze str. 13 (tímto velice děkuji autorce) a jedu podle toho. Je to opravdu geniální:)

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já jsem nic nepřekreslovala ale mám pořád otevřené okno s 13 a konzultuji průběžně:p;)

12. Petruna

Petruna Zelenáč fóra

Děkuju, děkuju za všechny...

Potrebne: 22800x hyacint, 12000x bobule, 760x stanov, 600x termosiek, 25x ruksakov

Cervenym je oznacene to, co treba posledne v danom levelu otvorit.

P.S. Samozrejme je mozne, ze som sa dopustila omylu pri pocitani potrebneho mnozsta.[/QUOTE]

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já jsem si rukou neumělou ty tabulky nakreslil, přeci nebudu hledat pravítko - pche, na dvě se zrovna koukám. A papír, zásadně recykluji, takže pokud dostanu nějaký výpis , kde je kus místa volného, uškubnu a schovám. Je jedno, jestli banka, ČEZ nebo RWE. Při akcích, kdy si já sklerotik potřebuji napsat, co a kolik vypěstovat, to stačí. Nač plýtvat zdroji - ne, že bych ten kancel papír neměl, je uložen hned vedle tiskárny, kterou jsem také vyřadil z provozu. Jinak také děkuji autorce BigClick, neb moje nesmělé představy hodila na papír dříve než já... Já si totiž nejdříve sečetl potřebné byliny i padátka a zděsil jsem se. Celý týden makat - no i Bůh si vzal volno...

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

pro Petruna: je pěkné že jsi sem překopírovala příspěvek jiného farmáře, na který tu ostatně mnozí z nás již odkazovali a děkovali - zřejmě jsi to chtěla usnadnit těm, kterým se nechce přejít na str. 13 a příspěvek č. 254 si tam prohlídnout, ale dle mého názoru - bylo by fér uvést aspoň nick hráče kterého takto "cituješ"- je to BigClick.

Taky to mám jako vodítko, je to bezva usnadnění..... jen kdybych si včas všimla že mám sníst další MJS. Chjo.....

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

U mě je aktuální stav následující ;).

Zatím jsem nic neodklikával, počkám na zítřejší večer, to začnu už postupně doplňovat. Na noc jsem dal akční na 1 a 1/2 plochy, na 2 plochách něco delšího a na 1 ploše stromy, takže aktuálně mám na akční uvolněné 3 a 1/2 plochy, to snad bude stačit. Padátek je zatím taky dost, něco už jsem namlel a zítra zase budu pokračovat :).​

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký pozdní večer :) tak to pomalu, ale jistě jde a se mi to vážně líbí :p. Při plnění v každém levelu si udělám další náčrtek, jak ušetřit co nejvíce akčních rostlinek a co pěstovat. Nejhorší je 3 lv a 8 lv, kde je 8 dodávek akčního kvítí a tam se dá dodat nejmíň 4x akční (myslím dodávky na 8 mincí). Jinak moc pomohl bonus +1 z Tiki kalendáře ... vážně supr :D. Teď čekám na špici v 6 levelu ... to ráno udělám a dál to půjde asi pomaleji ale nevadí [​IMG] ... padátka zatím ještě nějaké jsou. Přeji všem ať to odsejpá :p a jdu na kutě ... ráno do práce o_O.

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pestuju v rytmu kratka-kratka-dlouha-kratka-dlouha noc, teda ve vsedni den... ale totalne nemam silu neco pocitat, proste bud to vyjde stonek nebo ne a naky to SK se ukaze...
    Mam tak pulku toho co tu ukazujete, 3000+6000+500+450 v horni liste, takze to mozna bude trochu problem, ale hlavu ted potrebuju az moc v praci, tak to necham osudu :)

18. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

1level......2 peniaze :cry: tento level som vôbec nepochopila :cry:rad radom som zapalovala svetielka :cry:
    a nečítala som diskusiu :sleepy:
    2level......2 peniaze :cry:
    3level......8 penazí :D huráááááá :D konečne som to pochopila.....:D
    4level.....dúfam, že dám ....ok :D
    parádnu hru vám prajem....:):)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ráno všem :) šestý úkol hotový. Zatím jsem spotřebovala 14 400 Hyacint a 4 200 bobulí a měla bych dopěstovat ještě 10 800 Hyacint a 2 400 bobulí. Termosek mám 208 a stanů jen 84 protože utrácím i za jiné odměny :D. Z různých bych chtěla jen SK a nálepku a dál uvidím :p přeji všem ať se daří a pěkný víkend.

20. myš59

myš59 Vévoda fóra

BigClick díky za návod..já v prvním okně neuvažovala a plnila co mne napadlo, no na poslední chvíli jsem si uvědomila o co jde a vytěžím aspon dva řádky:sleepy: dál pojedu dle tebe, díky, díky... no a co stihnu to stinu, snad vše xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.