Světluščí slavnost (28.4. - 4.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pechfógl, tys mne dostala! Měl jsem z toho krásný záchvat smíchu, když jsem si tu děvenku představil, jak s tím jde do školky (či školy) a všichni na ni čučí, jako na péro z gauče! Fakt úžasný, byla by super jednička, neboť takový ohoz nemá široko daleko nikdo. Dodělej jí to, hezky barevně a třeba ji to nadchne víc, než ten méďa, co tam měl být původně...
    Jinak makám, ale mám tak sotva šestinu toho, co potřebuji... ale zelený kapky už nedám, radši je vyslopu sám.:)

Naposledy upraveno: 29/4/16
  2. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Casey27, Lyzarka,
    omlouvám se, moje chyba. Já jsem se jen koukla na to, že denní dárek je dnes poslední. Na časomíru jsem se nedívala. Zítřejší možnost výběru tedy předpokládám platí pouze pro bonusové dárky. Dnešní denní dárek asi bude za floreny.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ona je zaplaťpámbu ještě skorochodící, to jest, že těch pět metrů, aby se mohla ověsit na něčí nohu, ujde. A kdyby šlo o mně, klidně bych ji v tom nechala jít i na ples. Ale bohužel, jak já jsem rozevlátá, tak můj syn a skorosnacha jsou dost, nerada bych použila nevhodný výraz, suché zadele, takže holčička by utřela nosánek, byť se zvrhla po mně. Původně tam byl tučňák, ale snaše se nelíbil, neb měl křídla vlevo, nebo něco podobného. Poctivě jsem to vypárala - a teď taková rána!

STYBI, Trepifajksl a dasa1143 tohle ocenili.
  4. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, já nemůžu tentokrát souhlasit, že by to bylo až tak složité. Řídím se tím, že pokud chci 8 mincí, musím udělat tři řady, které budou v jednom bodě spojené a pokud mám zájem i o odměny okolo, tak to udělat tak, aby poslední spojnicový bod sem dala jako poslední a ukončila level. Jo, musí se u toho myslet, to ano...ale ne zase tak moc.
    Z mého pohledu je to jednodušší, než některé předešlé akce.

danda

5. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

• citace vlastního příspěvku bez dalšího vlastního obsahu je spam, prostuduj pravidla. Díky

kristinabesinova a STYBI tohle ocenili.
  6. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

Vyslo mi to velmi podobne, jen treba prvni mi vysel lip a mene narocne druhy sloupec a treti radek a k tomu adekvatne uhlopricka.
    Ale i tak jsou cisla vseho silene, kdyz si vemu, ze 25 batohu je 500 stanu a 500 termosek.
    No uvidim, trochu spoleham na OaD... veci na vymenu je dost :¤)
    Ale rozhodne bych to neoznacila za stredni obtiznost. Docela by me zajimalo, ti, co uz maji radek s dekorkama a nalepku - nepsali jste si nahodou, kolik je ceho potreba?

evainfo, STYBI a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

pechfogl. To s tím vyšíváním mooc pěkný. Já se zase snažila vytisknout ten základní přehled levlů......a zadala jsem to z vedlejšího pokoje a táta na mě volá abych tam honem šla poněvadž tiskárna fluše jeden papír za druhým a padá to kolem. No jak to asi úplně neumím zadat tak mi to vytisklo celé zadání a s kouskem diskuze.
    Mimochodem kam se poděli ti tvoji nádherní havrani? Tohle taky pěkný, ale havrani vysloveně nádherný!

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    zatím pěstuji, dodávat začnu v pondělí. Lyzarka obdivuji, že jsi to již udělala - můžeš napsat kolik jsi do toho vrazila SH - nějak nechápu, že už to můžeš mít hotové - jedině tisíce možná desetitisíce SH a to pak nechápu proč? Možná však existuje nějaká cesta, kterou nevidím.

9. Drevulka

Drevulka Pilný autor

http://prntscr.com/ayaux7
    Takto to mám rozsvietené , ale kde koľvek na nerozsvietení lampáš kliknem tak mi to oznámi, že dostanem len 2 strieborniaky. Tak čo mám robiť qaby som dostala 8. Tak nehnevajte sa čo je to za rébus?

Scroland tohle ocenil(a).
  10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ahojte,
    až teraz som to pochopila :D ked som skončila prvý level s 2 peniazmuo_Oo_O
    už budem lepšie pombinovať;)
    príjemnú hru vam prajem:)

diagnoza F 95 B 285

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Drevulka - 8 už nedostaneš, ale když klikneš na jeden z těch dvou prostředních nerozsvícených, tak dostaneš aspoň 4. Budeš mít propojené 2 lajny - jeden řádek, jeden sloupec.

maribeja, Iwuska a danda-vnovis tohle ocenili.
  12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Souhlas Májo, na spojení tří řad už je i z mého pohledu pozdě.. pro 4 mince lze použít tuto variantu.
    Ten přeškrtnutý ti brání v dokončení za 8 mincí.

Avotram a jak to asi zruší, když už to dodala? To mi opravdu něco ušlo, že by se daly dodávky rušit? o_O

13. avotram

avotram Rádoby autor

pro drevulku-nic nedoplňuj,zruš to a nejdřív se podívej na stranu 254-příspěvek 13,krásně zpracované možnosti dodávání aby jsi získala 8 penízků
    teda pokud to jde,má někdo vyzkoušené,co se stane,když po konečné otázce-opravdu chceš rozsvítit-dáme NE?

edit-no právě se ptám ,co to udělá když nakonec odmítnu,momentálně nemám dost komodit,abych si to vyzkoušela sama

Naposledy upraveno: 29/4/16
  14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Drevulka - šikovní kolegové farmáři už to sem dali včera - blbuvzdorné návody obrázkové - ale tobě se asi nechce pročítat diskusi, a pokládáš znovu dotaz. No tak co s tebou- ještě jednou:
    v tomto vláknu na str. 11 příspěvek č. 210 a na str. 13 příspěvek č. 254.
    A tímto autorům (Casey a BigClick) moc děkuju, jakož i ostatním, kdo jsou ochotni se tady podělit o zkušenosti a nápady.
    Všem nám držím pěsti - a abychom taky vystrčili nos ven na sluníčko.....

15. denny1985

denny1985 Rádoby autor

Ahoj všichni tak jak vám padají akční věcičky?
    Mě hodné málo když sazím Hyacinty tak mě tak z 500 mini poliček vypadne tak maximálně 20 stanu a 20 termosek.
    Když sázím sázím svítící bobule tak je to trochu lepší ale opravdu jen o trošku.

Vůbec nechápu čim to je že mě to tak málo padá přitom pořád sazím a sazím a pořád je to stejné .
    Má to tak ještě někdo?

Nebo to tak špatně padá jen mě?

Myslel jsem si že v téhle akci dojedu na nedostatek akčních kytek ale spis dojedu asi na nedostatek akčních věciček :sleepy:

Přitom se téhle akci hodně věnuji a stejně to nestačí.

Je to někdy až záhada jak to dělají druzí hráči že jim padá tolik moc akčních věciček.

Budou asi kouzelníci :D

16. kubidanka

kubidanka Pisálek fóra

Tak u mě to stejné, jednala jsem zbrkle a netakticky>:(

kristinabesinova tohle ocenil(a).
  17. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, avotram, i když dáš ne, tak se ti to vrátí zpět ale lucerny jsou rozsvícené, ty se již nezhasnou, snad je to dobře srozumitelné, stejně to musíš odkliknout ano

1robinsonka1 a danda-vnovis tohle ocenili.
  18. palujana

palujana Zelenáč fóra

Zdravím, tak já musím zhodnotit akci jako jednu z nejlepších. Chápu, že vypadá hrozně nepřehledně ( já sama sem to po prvním čtení se smíchem zavřela s tím,že to teda rozhodně nemám zapotřebí). Je to úplně jiný styl, než doted. Dodej stejné množství, získej odměny a máš hotovo. Tato akce má ale podle mě krásnou myšlenku. Vyber si podle svých možností a získej co chceš a nestresuj se tím, že nemáš hotovo. Můžu si vybrat, že mám víkend, kdy musím téměř pořád pracovat na pc, tak slizeň není problém. Tedy budu pěstovat spíš 4h plodinu, 8h na noc. a zvolím si cestu plnění takovou, že tam bude víc 4h plodin. Kdybych byla v práci, pěstuji spíš 8h a plnim takové příčky, kde je spíš tato plodina..Plnit budu tak abych lovila 8hvězdiček, nebo co to je. a ke konci uvidim zda mám na řádek ve stonku a dekorace do něj, nebo ne. Pokud ne, koupim superkrimova a xkrát dekorku s 1800 TBZ/BZ a budu spokojená. Nemusím řešit to, že mám řádek ve stonku a nepadly mi poslední 3padátka - tím nemám poslední dekorku a řádek v nebi je mi na ... nic. Nehodlám nic počítat, myslím, že i tak zvládnu hodně. Za mě akci dávám velkou jedničku :eek:) a všem přeji mnoho zdavu a krásný víkend

19. EliM77

EliM77 Magnát fóra

zatím jen pěstuji, dodávat zkusím večer:

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem zkusila spočítat, jaké počty čeho jsem potřebovala na stonek s dekorkama a nálepku. A vyšla mně tato čísla:
    - 13.800 bobulí
    - 14.400 hyacintů
    - 600 stanů
    - 720 termosek
    - 14 batohů
    (snad jsem si ty dodávané položky psala správně a na nic nezapomněla) :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.