Světelná stezka (20.6. - 26.6.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Musíš u Jacka koupit Slizký mlýn a mít dostatek fialových potvor ;) - je to výrobna pro slizké příšery.
    Ale Skali o pár příspěvků dříve psala, že se to políčko dá i uplatit za 27 Fl. (tak nějak).

Honzulka05, scorpius50 a Skali tohle ocenili.
  2. papulice

papulice Veterán fóra

tak hotovo,na to že akce těžká,dali mi více zabrat světlušky a tohle byla pohoda..

evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. dudlíček11

dudlíček11 Pisálek fóra

sliz nemám, florény utrácať nebudem.. čo už, akciu nedokončím

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ráno dokončeno, pazourků nakonec navíc 113, zatím.

dasa1143 a evainfo tohle ocenili.
  5. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Děkuji Skali, měla jsem ji ještě zamčenou. B

Honzulka05 a Skali tohle ocenili.
  6. DandyV

DandyV Rádoby autor

Celou akci světelné stezky jsem splnila i akci světlušek a úkol z děsivky. Nelze mi dosadit v nebi řádek světelná stezka 1 a děsivá akce 3. Přitom v dekoracích na světelnou stezku je mám. Na děsivou akci nevím, kde ty předměty najdu, v obchodě je nevidím. Poradí mi někdo?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

DandyV - ahoj, KLIKNI ZDE (najdeš tam odpověď) ;)

Co se týče toho děsivého řádku - KLIK TADY

Honzulka05 a scorpius50 tohle ocenili.
  8. alderonka

alderonka Aktivní autor

Ahojte spolubojovníci! ;)
    Hlásim ukončenie akcie. Som na seba nesmierne hrdá, nakoľko som nemala výrobňu slizu. K jej výrobe bolo treba 50 desivých ovcí a tie som nemala tiež. Takže mimo akciu som musela stihnúť napestovať rastliny potrebné na desivý ovčí chliev, pomocou SK a bonusu +1 zviera dochovať 50 zombie ovcí a ešte stihnúť vyrobiť slizáreň a z nej 4 slizové produkty. :wuerg:

Našťastie sa všetko stihlo, dokonca aj z hubového lesa mi už chýba len posledná plocha, tu už budem riešiť nabudúce.

Ako bonus som si pri dome posadila na okná nové kvietky, takže letná pozitívna nálada je nielen na online farme, ale aj v tej reálnej. 8)

Práci zdar a do sfarmárčenia! :pxD:cry:

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak toto jsem fakt přehlédla...

Viděla jsem jen toto:
    Speciální předmět: Získáte automaticky při přihlášení do hry se spuštěním akce. Postupným upgradováním se zvyšuje zisk BZ/TBZ a zisk vonných prášků.
    Název CZ / SKVelikostČas (hod.)Zisk BZ / TBZDalší ziskUmístěníAnimace
    Svatyně plamene1x110:00900 BZ1x vonný prášek (Prášok do kadidla)Farma,
    Bahamarama, Nebe
    Oltárik plameňa

Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. rendelin

rendelin Zelenáč fóra

taky nevim, kde vzít sliz

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zase nedodělám, chybí 250 pazourků. Na tyto dvě akce nemám štěstí:p;)

12. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj rendelin,

sliz je produkt Slizkého mlýna který lze pořídit v Jackově obchodě - KUK

13. hnojivo

hnojivo Aktivní autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky. Dá se někde sehnat vonný prášek kromě svatyně plamene?

14. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj hnojivo,

vonný prášek můžeš ještě získat zakoupením akčního koše - v jednom koši po zakoupení získáš 4 ks vonného prášku ;)

15. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Ahojte. Podařila se mi neuvěřitelná věc, a sice, že jsem nakonec tuhle akci dotáhla do konce. A to jsem ji původně vůvbec dělat nechtěla. Ale světlušky mne tak zklamaly a znechutily, že jsem do toho nakonec šla. A co se mi nestalo. Jdu naplnit řádky v nebi a u toho jednoho, jak se tam má dodat Ohnivý žonglér, Ohnivý chrlič, Ohňoví tanečníci, jedna libovolná velikosti 1x1, mi to u všeho píše, že to nemám a přitom jsem stezku celou splnila. Kde je chyba?

Edit: V inventáři jsem to měla. Zjistila jsem, že to plusko u toho, co jsem furt dumala, co to znamená, znamená, že se z toho dají vydojit nějaké užitečné věci. Tak jsem to dala na plochu a až to zase seberu, že to bude vyčerpané, zkusím to vrazit do stonku znova. Snad to potom už půjde.

Naposledy upraveno: 25/6/19
  16. Milka66

Milka66 Veterán fóra

.evalumar., dekorky majú bonus navyše, ktorý treba vyčerpať uložením v parku a až potom môžu putovať do stonku.

Pitrýsek47, Skali a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Tak stezku celou, bohužel, neprojdu a ani na řádek nedosáhnu, ale nevadí. Co jsem časově stihla mi stačí a tahle akce /i světlušky, které jsem otočila víckrát/ se mi fakt dost líbila :) Smekám před všemi, kteří zvládli obě akcičky celé ♥

18. Elis1947

Elis1947 Rádoby autor

Ahoj, zajímalo by mne kde získám vonný prášek ?

19. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Ahoj Elis1947,

vonný prášek získáš z dekorace Svatyně plamene - tu jsi obdržela hned na začátku akce a určitě ji máš v liště pod ikonkou vázičky anebo nákupem akčního koše - z nákupu každého koše získáš 4x vonný prášek ;)

20. HannyDanyels

HannyDanyels Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. Pokud chceš něco dopsat, použij u příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Nikde nemůžu najít dekoraci ohňoví tanečníci, ve stezce jsem ji v úkolu splnila ale dekorku nikde nemám :(

tak už jsem to našla, to je teda ***, některá dekorka jde do parku měsíčního světla a některá do normálního parku :(
    to jsou zmatky!!

Naposledy upraveno moderátorem: 25/6/19
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.