Světelná stezka (20.6. - 26.6.2019) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/6/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

janibu - Takto je to od prvopočátku.
    KUK TADY (sroluj na konec té stránky)

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Hotovo je uz dlouho, dokonce jsem dal stonek a cekam na dekorky, az se vybere bonus...
    Nakonec diky +100% z kola (tocit dokud to nevzda!) tedy bylo i rychleji a o to driv se uvolnila desivka...
    Az na tu komplikovanost a provazanost to bylo dobry, jen zmatek nad zmatek co z ceho a kolik...

3. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

no tak stále chybí 2500 kusů světélkující dýně dělá se zahrada tak není čas ale snad to dotáhnu pokud teda jak jsem zde četla se dá sliz vykoupit ten nemám tak myslím že se to zmákne

evainfo a Skali tohle ocenili.
  4. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Prosím, kde zoženiem ten sliz, už mi len ten chýba ...

5. Skali

Tabita56 - sliz produkuje výrobna Slizký mlyn. Ten se dá pořídit v Jackově obchodě.

PS: Dodávka slizu se dá také obejít za 27 florenů

6. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

tak ja uz cekam jen na 2 prasky :) kamenu mi jeste zustalo 160 :D tahle akce se mi libila o))))) a uz pestuji do ukolu o))))) No jeste ze jsem mnela slizouna a dalsi vyhodou bylo ze uz mam 2 arboreta a taky 2 zverince na desivce :) je to velka pomoc kdyz Ti zvirata a stromy nezavazeji na plose :)

Trepifajksl, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkný večer, celá stezka hotova. Akce moc šikovná. :)

modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Včera som mal už všetko napestované a namleté ale musel som si počkať do rána na posledné 3 voniace prášky;);).

9. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Tak jsem to také zvládla :inlove:;)

10. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Už čekám jen na to, až budu mít na namletí posledních 3 dýní do 16. úkolu. Pak dodám prášky do 28. úkolu a bude hotovo.

jana563 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  11. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Naposledy upraveno: 24/6/19
    Skali tohle ocenil(a).
  12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

13. Barbora6262

Barbora6262 Rádoby autor

Prosím, kde můžu koupit sliz za 27 fl.Děkuji

14. Skali

Barbora6262 - ahoj, přímo v akčním okně (tam, kde dodáváš )

sliz01.png (musíš mít to pole už odemčené - bez zámečku)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

modro.ocko22 - ahoj, díky za postřeh, animace jsou již opravené :)

15. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Vše na stezce doplněno, jen dvě dekorace s vonným práškem nemám hotové. Pozdě jsem přišla na to, že musím umísnit svatyni plamene na pole a nyní to nedám. Třikrát sklidit po 10 hodinách nedokáži, chodím do práce a konec je zítra. Moc akcí naráz a pak vždy něco přehlednu, prostě začnu zmatkařit.

16. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Mam splnené vsetko Stopa svetiel 1 a dekorky sa mi nedajú vložiť do stonku v nebi že vraj ich nemam V inventary

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mirdo777 dej je někam na plochu, vyber z dekorek bonusy a pak ti půjdou vložit do stonku ;)

kiki2305 tohle ocenil(a).
  18. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

Aha.Dakujem.

evoku57 tohle ocenil(a).
  19. babi49

babi49 Pilný autor

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ něco dopsat, použij možnost "upravit". Děkuji Skali
    Dobré ráno, nějak se v tom ztrácím prosím kde najdu dekorace k řádku 1 Světelná stezka. Vše v úkolech mám dodáno. Díky mooc

Už jsem si to přečetla o stopu výše díky moc

sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: 25/6/19
  20. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Přiznávám nečetla jsem veškerou diskuzi, ale prosím kde najdu SLIZ? Děkuji moc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.