Sváteční banket (22.12.2020 - 5.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasicka

dasicka Pisálek fóra

moze mi niekto prezradit, kde najdem tie nezdobene sviecky? lebo mam taky pocit, ze som ziadne nedostala :(

2. husopaska51

husopaska51 Pisálek fóra

• Citace příspěvku bez vlastního obsahu (textu) se považuje za spam. Skali

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

.hana555. - ahoj - ve mlýně máš možnost mlít buď po jednom kuse nebo po deseti. Prozkoumej to v tom mlýně
    mletí.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    dasicka - nezdobené sviečky - zda máš nebo nemáš, vidíš přímo ve mlýně. Tak se tam mrkni. Pokud nemáš, odhlaš se a znovu se přihlaš do hry, pak se podívej znovu
    nezdobené svíčky.png

tenista99 tohle ocenil(a).
  4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

.hana555. - a tie okienka vedľa sú pre srandu??!!!o_O

Skali - sorry,asi sme písali súčasne!

5. dasicka

dasicka Pisálek fóra

som sa uz odhlasila a prilasila najmenej trikrat a sviecky nemam stale

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasicka - pokud jsi ještě nic ve mlýně nevyrobila a nezdobené sviečky přesto nemáš, pak kontaktuj herní podporu
    Jak kontaktovat herní podporu

dasicka tohle ocenil(a).
  7. .hana555.

.hana555. Pisálek fóra

já je tam mám ale místo 5/1 mám 5/10 to je ta chyba vím jak si umlít

8. dasicka

dasicka Pisálek fóra

hana, keby som nasla sviecky v mlyne, nebudem sem vypisova :) ale ziadne sviecky nemam, uz som pisala na hernu podporu, tak som zvedava, ci sa dakych sviecok dozijem

9. .hana555.

.hana555. Pisálek fóra

dasicka, no já mám svíčky a jsou mi k ničemu když jich chtějí 10 a mám jich jen 5 tak na tu soutěž kašlu

10. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Tak to fakt výhra když jsem konečne zasadila 5 žlutích svíček,tak těd pro zmenu se už nemúžu asi víc než hodinu příhlásit. Má cenu hrát farmu a jak když to nejde.

11. dasicka

dasicka Pisálek fóra

no asi aj ja ;( ak to takto pojde dalej

12. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

.hana555., pokud tam máš 5/10, tak nepůjde umlít. Musíš zvolit mletí po jednom kusu. Pak už ti to půjde.

Umlít nelze, přepni na vedlejší ikonu.
    upload_2020-12-22_18-54-8.png

Ať vás síla provází na všech cestách

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím a ty ve mlýně nemáš druhou možnost, umlít 5? Zvol druhou možnost ;)
    viz příspěvek Peto121

14. husopaska51

husopaska51 Pisálek fóra

Na podporu jsem psala odepsali mi jednu lžíci jste již dodala do akce. Další lžíci získáte až po dokončení celé části akce. Ve vašem případě je to část akce související s Bahamaramou. Poslední potřebnou lžíci získáte za splnění druhé části akce. Lžíci nemám tak s hrou končím

15. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer, něco je asi špatně. Nejde se přihlásit?! Flash max ovce na 55%, klient bílá obrazovka??? a unity se nenačetla vůbec, vyzkoušeny prohlížeče Chrom a Edge?

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Teď ji k pěstování nepotřebuješ, umel svíčky s voskem a zasej na Baha. Co ti mají asi odpovědět, vidí co jsi na farmě udělala.
    Musíš dokončit jednu část stolu, pak dostaneš další lžíci.

Lidi, zahoďte emoce a začněte číst a přemýšlet :p
    TheMikev2:chyba je nahlášená

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj husopaska51, mrkni na plánek akce. Pokud tam máš již otevřené políčko, u mě je to žluté (Bahamarama-Plantáž), tak pak ve mlýně můžeš umlít akční kytku a začít pěstovat.

upload_2020-12-22_19-4-50.png

upload_2020-12-22_19-6-16.png

Ať vás síla provází na všech cestách

18. dasicka

dasicka Pisálek fóra

tak ja uz sviecky mam konecne

19. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Pitrýsek47- jj viděl jsem ofi ve 14.29 ale v tuto chvíli je už 19.07 to už je dost času na nějakou akci že? :pxDxD

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Ztratila se mi lžíce ze sady příborů ...nenašel ji někdo :D
    ve výrobě svíček plním normu na 150 %, díky bonusu z kola +1/ 6 hod. hned na první PL

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.