Sváteční banket (22.12.2020 - 5.1.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/12/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Zraje poslední várka akční v Bubákově, ještě dneska rozpěstuju na Hlavní. Jako poslední přijde na řadu Baha. Kam všichni tak spěcháte, jsou Vánoce :music::p?

2. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Právě proto že jsou Vánoce a člověk by chtěl trávit čas taky trochu jinak než jen u farmy (farmařím ráda). Vytočeno +1/6h
    urychleno zelenýma kapkama a začínám poslední část (u mne zelená) Asi již pojedu klidně, pokud zas náhodou nepadne nějaký bonus.
    Přeji všem krásný vánoční čas :inlove:

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak si spokojeně seju a sklízím, dodávám, a i když jsem dodala poslední svíčky do úkolu z bubusvěta, stejně jsem je osela znova. Asi bych si měla jít nechat udělat nějaké testy... ty na aktuální virus to asi nebudou... Co už, snad to na Baha, kde začínám pěstovat, taky nepokaňhám a zbytečně si nezablokuju plochu 8)

naruto2002, k.vitek a sovicka64 tohle ocenili.
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Hi, kam ženete??? Dělám teprve to menu, co chce 3200 kytek na bubu ploše ....
    Snad je času dost, dopoledne 2 x otočím, pak poctíme návštevou babi s dědou a sklidím večer.... Potom už budeme doma sedět na zádeli, tak bude na farmičku více čas.
    BTW: mně jede farma bez problémů.

naruto2002, sovicka64 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Prosím, kde se získají další lžíce k otevření ostatních polí??? Děkuji

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ja-pe: Ahoj, napřed musíš dokončit jednu barvu na stole (všechny poklopy na talířích otevřít), pak dostaneš další lžíci na otevření jiné barvy (vosku).

kutilka70, tenista99 a malanek70 tohle ocenili.
  7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Stále jsem ještě na Děsivce v purpurové -.-

ten trik s mletím je dobrý. Jen mně by se nedařilo být přesně v tu dobu u mlýna...

A zasekávání, znovu přihlašování atd. když jedu v Edge Unity raději komentovat nebudu. Už jsem od včera z chování svých 3 zlatíček tak unavená, že na Farmu 1-2-3, resp. prostě zkouším znovu a znovu a znovu a... Mně už to tiž ani do staré verze nejde přihlásit. Nevím proč.

14087 tohle ocenil(a).
  8. petrík31

petrík31 Rádoby autor

Ahoj k.vitku jak budeš na Edge Unity tak vpravo dole je na přepnutí Mikrosoft stará verze - mě to tak funguje .Hezké vánoční svátky .

k.vitek a 14087 tohle ocenili.
  9. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Stalo se někomu,že nemá v mlýně 5 svíček a přitom rostliny dostal?jedná se o žluté sazenice.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  10. miska006

miska006 Pilný autor

No,prečo mám hotvovo?Proste pred ukončením flash sa snažím pretočiť obyč.lístky ,kedže ich mám v debnách ešte tisícky ks,postupne to sa snažím nejako minúť a dostávam 1ks/6hod.,resp. popri tom ak ich už mám (1ks/6hod.) tak 5-6 ks,skúsil som aj PL a prišlo 200% a 2*100%,tak to človek využije a za pomoci SH a vianočky s bielou nevinnosťou to naozaj stihne skoro všetko napestovať za 1 deň..
    Ak by som nemal tie obyč.lístky a nemusel ich minúť,dokončujem akciu niekedy ani neviem kedy..
    Bohužial ,posledné možnosti ako môže zriaďovatel hry zarobiť--kúpa prémia,akcie na floreny.. pokial sa nejako farma nedá do poriadku proste nevyužívam..a čakám čo bude po Novom roku..
    Hrajem cez flash,občas sa to zasekne,určite to ale nie je nehratelné..Unity--mne to celkom išlo,samozrejme to seká aj tam,ale mne osobne stačí reštart a ide to..To,že to človek spraví tak 2-3* kým pozbiera celú farmu,že mu "odíde" bonus cez sovie vajcia a pod. nejako už neriešim..Ak by to Unity ostalo ešte ako tak hratelné,tak nemám dôvod odísť a prestať hrať..Samozrejme ,čo to bude robiť počas akcií,to uvidíme..Je fakt,že ten stav ie následkom absolútnej nepripravenosti na prechod do Unity,ale ak je potrebné to proste nastaviť-hru iba za pochodu,nedokážu to ináč zvládnuť,kludne to vydržím,samozrejme nebudem do hry investovať a premium ,akciové balíčky proste oželiem..Ja to vydržím,ale tento stav bude na 90% účtov hráčov,tzn.zriadovatel nebude mať podla mňa ani 10% príjmy a či to on bude akceptovať a vydrží taký drastický prepad príjmov,tak to netuším..Všetko by zriadovatel hry pre zlepšenie hratelnosti mal robiť,ale či naozaj sa k tomu aj tak stavia,ehm o tom pochybuje min.90% hráčov--je to iba môj názor,dúfam,že sa mýlim..pre dobro nás hráčov a takisto majitelov.
    Pekný večer prajem.

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Fa a Baha hotovo.První várka na děsivce bude za hod..Jedu voda + hnůj (času dost).Díky za tip- jako mletí se osvědčilo.
    FA227....BAHA561

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Zbývají mně do konce akce ještě dva poslední úkoly se zelenou svíčkou= necelé 2000 k pěstování - zápalkové úkoly neřeším, zápalek je opravdu hodně.
    Přeji všem pěkný sváteční den!

13. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja som este len vcera vecer preskocila z desivky na baha,no casu je dost takze to vidim na pohodu,este sa chystam tiez zbavit dakych zelenych listkov o)))))) Inak nielen na Pc sa da hrat flas ale aj na mobile ,tiez treba si odkliknut vpravo dole :)
    Mame tu posledny sviatocny den tak si ho treba uzit,lebo zajtra zase do roboty,no ja len na 2 dni a zase si budem uzivat volno az do konca roka :D

Este som sa zabudla pochvalit ze picolo mi dal tentokrat 2x vecny lov pokladov a carovny klobuk,som spokojna :)

Naposledy upraveno: 26/12/20
    k.vitek a matlafous123 tohle ocenili.
  14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Kam zas letíte blázni klídek pohoda jazz né ted jsem dofoukl děsivku a rozpěstoval na baha trik z mlýnem dobrýxDxD

15. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak já končím už na farmě poslední část chybí mi jen 2 úkoly :)
    A dneska jsem ještě protočil 5 PL a trefil 100% do stodoly :) Takže dneska bude nejspíš hotovo :) Padátek mám hoodně něco přes 1200 takže mám už dost i navíc :)

naruto2002, sovicka64 a smoulinek123 tohle ocenili.
  16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja si teda idem lážo-plážo ešte nemám hotovú ani jednu farbu.Začal som o jeden deň neskôr,lebo sa nedalo hrať vždy ma to vyhadzovalo z hry alebo sa nedalo prihlásiť.Keď že ma to prestalo baviť tak som na farmu ani neliezol.Koľko urobím toľko bude.

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já to mám podobně, občas jsem se přes Vánoce dostala ke sklízení, ale moc ne. Takže teď teprve dokončuji první (fialovou) sadu svíček. Na ostatní budu muset asi pustit nějaké kapky, ale to ještě uvidím.
    Jinak ale akce dobrá, tyhle kombinované na všech plochách mám ráda.

18. WildJets

WildJets Pilný autor

Já jsem vážně expert... při pěstování fialových jsem si nasyslila 65 bezbarvých svíček, abych z nich pak místo zelených vyrobila zase fialové.... :D

k.vitek, Peto121 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hotovo a teď se budu zas nudit než bude další akce :) K tomu dneska šlo docela dobře šlechtění a získal jsem za mince další festival světla takže teď mám 3 aktivní :D Se bude postupovat zase rychleji :)

alexandrakerulova00, kiki2305 a Y_n_O tohle ocenili.
  20. Bessinka

Bessinka Rádoby autor

Tak to tedy nevím, dala jsem 1 lžíci na měsíční pole, pěstuju svíčky kterých mám hnedle 10 000, 1 900 zápalek a nejdou mě nikam dávat, 2 lžíci nemám abych mohla pěstovat jinou barvu:oops::oops::oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.