Sukovitá vrba (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Přidám se ke steskům - opravdu to zlobí - tak dlouhé otvírání farmy a přechody z plochy na plochu nepamatuji. Je to fakt čím dál horší a fakt to otravuje, když se někdy musí farma sklidit rychle a rychle od ní odejít, tak se to na potvoru vždy seká. Myslím, že místo akcí, těch by mohlo být méně, by se RT mělo soustředit hlavně na hladký průběh hraní, abychom to neměli tak znechucený. PC čistím pravidelně a zlepšení ani za mák nepozoruji. Tím to fakt nebude. Předevčírem jsem měla farmou zblblej celej PC, ani čistění zase nepomohlo.
    :oops:
    Jinak akce už dáááávno hotová, když jsem si vytočila +1 do stodoly na 6 hod. tak jsem to vzala se SH a to byl fofr o_O

2. rijkax

rijkax Aktivní autor

Všem kdo mají hotovo gratulka :) Já tentokrát z jedné plochy odmítla sundat pracně naskládané stáje a dílny, takže zatím válčím s akčním pouze na dvou plochách. Ale chybí už mi jen 4500 a to by mělo v pohodě vyjít...uvidím jak se špízama, tam jich ještě chybí 180 což je kapku horší, ale snad to vyjde. A když ne tak budu mít o jednu řadu na stonku míň, však on se svět nezboří :) Venku bylo dneska tak krásně, že jsem vytáhla psy na hodně dlouhou procházku - je hřích prosedět ty poslední slunečné dny u počítače :)

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj evoku57,

ntb nečistím skoro vůbec a popisované problémy též nepozoruji. Tedy pozoroval jsem je při startu akce, ale to se přiznala RT sama a bez mučení, že mají problém, ale v průběhu dneška, jsem je nezaznamenal a ani jsem neviděl, že by si stěžoval někdo v zahraničí.

4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

sukovitá vrba konečně stonkuje

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Evoku a Marcelinko a máte dostatečně velkou kapacitu virtuální paměti? Kdysi dávno mi toto dělal můj drahý, nezapomenutelný XP( kéž by se vrátil!). Zvětšil jsem paměť a bylo po problému. A ještě je tu možnost - změnit prohlížeč a ten původní zcela vymazat z počítače se všemi doplňky a pak si ho znovu nainstalovat - bez doplňků. To jsou většinou právě brzdy rychlé akce. Lépe by ovšem toto vysvětlil kovaný IT makač.
    K tomu čištění - pravidelně znamená denně, jednou za týden, za měsíc či za rok?
    Jo, ještě může dělat problém několika antiviráků - vzájemně se potírají a neustále cosi blokují.
    K akci : rostliny vypěstovány, a čekám na posledních 96 padátek. Za půl hodiny sklízím hořec na divošce a za 2,5 hodiny kapradí - jsem na něj úplně zapomněl a ve stodole se krčilo kolem dvou stovek.
    No, ale řeknu vám - ručně hnojit políčko po políčku to je tedy nářez! Já bych chtěl ruční rychlohnojení, když už je totéž u vody a setby.
    Jinak u nás bylo nádherných 24 stupňů a venku krásně barevno. Hezky jsem se prošel, pomazlil s kočkami a nyní se láduji zmrzkou, abych ty spotřebované kalorie zase doplnil...

Naposledy upraveno: 15/10/18
  6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tak mám také hotovo, napadaly poslední padátka ;)

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ted jsem na tu zmrzku dostala taky uplne chut

jinak chybi posledni 3 ukoly a na noc zasazeny vytunene karafiaty a to by bylo, aby nebylo

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Dobré ráno!
    Než začnu budit divou zvěř, tak sčot... chybí mi 16 vypadávátek... a 3.975 ks akčního kvítí... Mám zaseto, tak zas za 3:36 min. ;) jestli se na služebce dostanu k internetu. Snad jo.

Do konce 32:44 hod.

9. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

dobré ráno, taky se někomu po přihlášení přehraje reklama? Nechci to, tuplem, když nefunguje kino. Co s tím?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zvoneček,

jediná možnost jak se zbavit reklamy při prvním vstupu do hry je jeden nákup za reálnou měnu. Platícím hráčům se totiž nezobrazuje. Je to prostě daň za bezplatnou hru.

11. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

pamatuji si, že to tak kdysi bylo, pak to ustalo, tak doufám, že to taky brzy skončí, díky

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

zvoneček Odentruj znova adresu farmy (restart) a zadna reklama se ti prehravat nebude ;)

Helena1313, Kenny75 a Apachie1 tohle ocenili.
  13. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Gratuluji všem, co už mají dohráno. Já dokončím dnes. Teď jsem sklidila narcisy, na 2,5 plochách a to mi hodilo 90 berliček. Takže mi jich chybí ještě 29 ks, což určitě dopadá a ještě bude přebytek. Vysadím ještě 2x akční a mělo by být hotovo.. teda pokud se zase nezapomenu někde venku. I když můžu hrát na mobilu, tak si fakt málokdy vzpomenu... jak to děláte, že sklízíte včas?
    Já třeba nakouknu, vidím, že mám sklidit za půl hoďky a pak si vzpomenu až třeba za 2 hodiny xD:cry:
    Ale i s mou hlavou zapomnětlivou, to dneska dodělám a basta :D

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Pajdo 361 - myslela jsem to celkově za poslední dobu, farma za chvilku bude nehratelná, pokud s tím RT nic nehodlá dělat :oops:

Honzulka05 a Helena1313 tohle ocenili.
  15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Uf, rostou mi poslední dvě plochy akční a konečně to bude pod střechou. Padátek už mám navíc 154 a to jsem na noc dala svízel, který potřebuju do úkolu, nikoliv rostlinu na padátka (vím, že některým z kopretin a spol. padá taky, u mě kopretiny, sedmikrásky a svízel nedávají nic moc - spíš nic než moc, dnes z ploch 20-19-14, což včera bylo i z akční, která je růstově kratší). Jelikož mám pouze jednoho JC a točím ho jen na začátku po přípravě, musím vypadávání u sebe pochválit, takhle by to šlo kdykoliv v budoucnu.
    A moc se mi líbila grafika hry a akční kaštany, však od začátku hraní závidím lidem, kteří hráli kdysi "kaštanový festival", ty krásné dekorky :inlove:, jsem ráda, že alespoň něco tomu podobného a podzimního se tu objevilo. Sedlo mi to k tomu nádhernému víkendu, téměř celý stráven na slunci v neuvěřitelných barvách, nasadila jsem odpočinkový režim, takže dorost řádil já seděla na lavičce a i sklidit z mobilu se tím pádem dařilo. V reálu se už kaštany nevidí (u nás všechny jírovce podlehly pile kvůli klíněnce), tady mě moc potěšily. ;)

EDIT: Pitrýsek47, stěhuju ho jen po přípravě, když to padá hodně špatně, tak po nočních dlouhodobkách. Posadit ho nechci, stojí to moc hvězd, které nemám a šetřím na užitečnější runy, navíc odtama nejde vybagrovat, což člověk neví, k čemu může být ještě užitečné, takže hvězdy šetřím a až budu mít nazbyt i na takto "zbytečnou" runu, tak to znovu vyhodnotím. ;)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Sovinka: máš jednoho JC a přesouváš ho? nechceš ho dát na větev do stromu, tam by působil na všechny plochy, ale nemůžeš ho už vzít zpátky, zůstane tam.

V tom horku se plížím dál, ještě že to není do kopce ,-)))

17. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

děkuji hráči matlafous za super radu, pomohla.Hraji od začátku, už mi reklama jako neplatícímu běžela, i jsem psala na foru, že jestli nezmizí, přestanu hrát, trvalo to dosti dlouho, ale pak sama od sebe přestala.Už znova, asi 14 dní, se zase objevuje, myslela jsem, že je to jen krátká akce, ale hrozně to obtěžuje, ráno jsem vznesla dotaz a bylo mi doporučeno, stejně jako tenkrát, kup, zaplat, stačí jednou, jako poplatek zato, že můžu hrát. Jak vidno, není to tak, lze se tomu vyhnout a škoda, že to neví moderátor, který mi ráno odpovídal.Moc děkuji za hráčskou komunitu.:)

18. matlafous123

zvoneček Myslela bych, ze to pajda vi, akorat bud to rict z pozice moderatora nemuze nebo ho nenapadlo, ze by jsi stala o docasne reseni. Tzn. pokud nechces platit a nevadi ti, ze jednou denne kliknes do radku s adresou a odentrujes, pak je fajn, ze jsi tu nasla uspokojivou odpoved a nemusela kvuli tomu koncit s hrou (k tomu by se dalo najit urcite tisic lepsich duvodu) ;)

Pitrýsek47 Ja bych si do tebe ted s chuti rejpla, ale kdyz vidim, jak sotva funis k cilove pasce... do nemrtvych psu se mi kopat nechce :p;):D

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jen počkej hyenko, vezmu si na pomoc nemrtvou ovci a pak to pofrčí, možná i na hřbitov ,-))))))
    klidně si rejpni ať si ulevíš, já vím jak to myslíš ,-)))))

ještě pěstuju na stonek, bléééé

Edit: jo, jo tuším ,-)

20. matlafous123

Pitrýsek47 o_O To bude ovsem parba! xD Kdepak, chlapce... pockam si, az budes v lepsi forme, takze sup, sup se venovat akcnimu bejli, at to dotahnes uspesne do Amenu. Stejne vis, na jake tema by to bylo :p

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.