Sukovitá vrba (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. burds

burds Titán fóra

V poledne budu mít hotovo.Chybí mi jen 200 akčních blbě jsem to spočítala.

2. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja pred chvili dorazila z roboty, posbirala akcni, co jsem jeste rano nasadila a stojim na padatkach
    takze jsem ted nasadila vytunene ruze, budou za 7 hodin , tak uvidim, co to hodi
    vsem preju pohodovy finis a tem, co maji hotovo, samozrejme gratulka

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak napichovatka komplet, akcni jsem na noc nedaval a ted jen dopestovat, to uz by melo jit a zitra dodelat...

Vypadavat ma 210 spizu/den, v tuto chvili ma byt 604 (nebo chybet 446 ), mam 1237 (chybi 0 ), mam 117% hotovo.
    Stav kastanu : idealne 10923 kusu (3800/den ), mam 13412 z 19000 (70% ).
    Zatim uplynulo 57% casu, zbyva 51 hodin.

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

To já si akce neužívám, ale nádherných podzimních dní.
    Za chvíli to zabalím, popadnu kolo a mizím do pestrobarevna.
    :D
    Koukám, že i opice evainfo jdou s ročním obdobím a převlékly své ohozy. Nebo i podobu?
    xDxD
    Mějte se tu hezky, však ono to nějak dopadne.
    :D

5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak poslední sklizeň kaštanů- asi za hodinku a půl - a mám taky hotovo. :)

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky akční mám napěstovanou, ale chybí mi 238 padátek. Dala jsem majoránku, tak uvidím, jak mi to napadá. Jára

7. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jupí!!! [​IMG] Super akce!

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sukovitá vrba rozsukována někdy v průběhu včerejšího dne !:)

9. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

padátka už napadala, přede mnou poslední sklizeň akčního kvítí a jupííí, bude hotovo. Užijte si poslední záchvěvy babího léta.

10. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

Jak tak pozoruji, spousta z vás už má hotovo takže gratuluji:). Mě ještě chybí 5 posledních úkolů tak věřím, že to stihnu také. Stále platí, že padátka nejvíce vyskakují z růží ? :)

11. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Kenny75
    každý hráč by ti možná poradil jinou rostlinu, se kterou má ty nejlepší zkušenosti.

12. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

Tak ještě špízy a trochu akčního a bude tu také hotovo.Prodala jsem za výhodnou cenu(pro kupujícího) perlovou rybu a nakoupila nažku za slušnou cenu(oproti včerejšku)tak akci dokončím celou.

Naposledy upraveno: 14/10/18
  13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Kytky bych měl mít všechny, ale padátek mám hodně málo.

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

poslední dva úkoly -akčního mám přesně ale pajdátka to je jiná

zkusím čtyrlístek;)

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    jak mám zdárně dokončit akci,když nemohu hrát?Neustále rastartuji,kolečko s květinkou se točí jako o závod,hra se načte na 25% a zamrzne,není to internetem,není to prohlížečem>:(
    http://prntscr.com/l5yg9a

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jste mě svým osobním vyhodnocováním akce "přinutili", abych si udělala sčot:
    ehm, takže mi teď chybí
    100 vypadávajících špízů a
    7.532 akčního kvítí (2.632 + 4.900)

No fíha, fíha, fíha... takže já už na dlouhodobky ehm, a soustředím se na točení akčního kvítí.
    Do konce 44:48 hod.

EDIT: Je vidět, že jsme byli včera na celodenním výletu v Čechách a na polích ležel Hořec místo akční kytky. Vypadávátka stav v pohodě, ale těch akčních chybí docela dost... vidím to tak na 6 otoček. Takže i na noc.

Naposledy upraveno: 14/10/18
  17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

k.vitek, i když jsem na žádném výletě nebyla, chybí mi 6.336 kytek a 179 špejlí... ale snad to vyjde, klidně i s odřenýma ušima ;) A když ne, nic se neděje. Za ty roky nehraní mi toho chybí tolik, že jednoho chybějícího řádku si vůbec nevšimnu 8)

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

modro.ocko22 - ahoj, žádný problém není hlášen ani u nás, ani z ostatních lokací. Ani na fóru stížnosti nevidím. Jediné co mohu doporučit, je zkontrolovat si internetové připojení (event. udělat vše pro bezproblémový chod hry). Nebo se obrátit se svým problémem do technické sekce.

Kenny75, maribeja a Y_n_O tohle ocenili.
  19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Trepifajksl

děkuji za radu, čištění disku - systémové jednotky C-dělám pravidelně, tudíž tím to není. Hlavně to točení kytičky je v poslední době velmi časté a dělá to jak v noťasu, na PC i druhém klukovo noťasu. Prostě se točí;):D
    asi se kytičce u mne nějak zalíbilo:p

bursuk59, maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  20. TKUB

TKUB Perspektivní autor

ještě 30 špízů a bude hotovo, napěstováno mám od rána

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.