Sukovitá vrba (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, mi se tentokrát taky ještě nepodařil na KŠ žádný bonus (nepočítám včera večer +1 na stromy :p správně chápete, po sklizni).
    Takže se vleču... jsem kdesi v boji o třetí 2x prokletá mince.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulko, možná mi něco uniká (přeci jenom už je večer, jsem utahaná jako kotě), ale prozraď nám, proč máš ty ryby v tulidomku ?

3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Skali možná jsem si trochu spletl že už ze šlechtění nejsou padátka ale jen ryby

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Honzulka05 - tak né trošku - ale to ses sakra hodně spletl ;)
    Na tvém místě bych je tam nechala do příštího BB, ať z toho aspoň něco máš (nějaké ty ryby navíc) :)

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo!
    Právě jsem získal potřebný počet jehel a mám hotovo. Tak ať se to podaří co nejvíce z nás!

6. myš59

myš59 Vévoda fóra

hurá jsem už doma z práce, tak do konce akce mi chybí už jen 1948 akčních a380 špízů, tak po dalši sklízní se soustředím na dlouhodobky, snad vypadnou do konce akce;)

Naposledy upraveno: 13/10/18
  7. lott_lott

lott_lott Stará škola

Gratuluji všem, co stíhají a padám obdivem. Mně chybí cca 300 padátek a 5000 akční, takže asi budu bez stonku.

8. švestinka

švestinka Velmistr fóra

lott-lott - jsem na tom stejně jako ty, jen těch akčních mi chybí cca 6000 a padátek něco pžes 200. Nuž, uvidíme :music: Držím nám všem palce :p

9. Coruska

Coruska Aktivní autor

Půlku věcí nemám, takže opět akce na vyčištění stodoly nebo konta, případně k nedokončení. Tak si ostatní užijte.

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Užíváme, užíváme ,-)) pomalu se plazím dopředu ,-) ještě tři odměny a stonek.

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Včera večer hotovo, odkryto i poslední z asi 25 tajemna a tolik žluté už jsem dlouho neviděla.Sešlo se mi 10 žlutých křečků,několik žl.krtků i žl .výroben ale morče žádné.Prostě žlutá je dobrá,už aby tu byl zase vláček...

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké ráno všem :) tak jsem pozdě večer sklidila poslední akční kytky a hledala po farmičce dekoraci vtipálci, abych pustila stoneček ... nikde nic, našla jsem ji až teď po prolézání strašidelného domu xD no hrůza.
    Morčátko nepřišlo, ale akce se opět povedla, tak teď finišujícím budu držet palečky ;)

13. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, ještě mi zbývá jedna otočka akční, ale protože mi na KŠ padlo +1 zvíře na 6 hodin, tak jsem
    nasadila kukačky, slepice a anakondy, abych ten nechtěný bonus využila a stonek bude v klidu až večer.

Všem držím palce, do konce zbývají ještě 2 dny a 4-5 hodin.

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Do konce zbývá bez 18 minut 54 hodin.
    Tentokrát jsem hrála víceméně pravidelně, žádné velké prostoje díky pro mě vhodnému načasování akce nebyly, nepočítám spánek, to nepokládám za prostoj. Kvůli spací pauze chodí na noc akorát vypočítané dlouhodobky.
    U mě v této akci není problém s vypadávátky, nezaznamenala jsem ani žádný propad včera, jak tu mnozí psali, v této chvíli, pokud dobře počítám, mi chybí vypadnout posledních 74 jehel, což z nutných scházejících téměř 4 otoček akční napadá určitě.
    Akce stihnout jde pro člověka, který sklízí zcela bez zastávky, s minimálními prostoji, ale je knopová.
    Žádný bonus z kola, ač točím téměř na každou akci dostatek lístků obou barev, jsem opravdu překvapená, kolik lidí píše o získaném bonusu třeba každou druhou akci, případně má bonusy dokonce vícenásobné. Já jsem za letošní rok zažila bonus do stodoly cca 3x a nezdá se, že by se číslo dál zvyšovalo příliš. A bez bonusu takové množství akční přibývá opravdu ztuha. Nebýt toho, že u mě to padá přiměřeně, bez kaštanřádku bych neměla ani moc časového prostoru ta padátka dosbírat.
    Za mě je to akce mírně nepříjemná, v žádném případě lehká, splnitelná, ale opět vytěžující herní čas na farmě do cca 24 hod před koncem, tudíž zcela minimální čas na občerstvení, doplnění spotřebovaných položek, na nějaké pěstování do úkolů můžu jako vždy zapomenout.
    Suma sumárum, už aby byl konec a modlím se za akci, která mi opět nechá farmu pár dní volnou pro naprosto nezbytnou údržbu a dopěstování nedávno vydaného ze stodoly ve dvou akcích. Vychází mi to ještě na jednu otočku v pondělí a pak do práce, stihnout se dá, ale není to pohodlné a to bych od akce avizované jako "lehká" tedy opravdu doufala.

15. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak to já se plazím při každé akci jako šnek, ale tentokrát mi to nevadí, chtěla jsem hlavně ty prokleté mince a k těm mi ještě chybí 900 akční, ale to dám, jinak ty stromky ze sazeniček se mi stále vyhýbají obloukem, celkem mi jich už chybí 7 druhů, těm, kdo má hotovo, veliká gratulka a nám ostatním, ať to také zvládneme.

16. Milik62

Milik62 Rádoby autor

Tak jak jsem na začátku prohlašovala, že jilm kupovat nebudu, tak co myslíte? No jasně koupila, ale před tím jsem prodala všechen pekan, květ pouštní růže a všechny morčata - ani nevím kolik toho bylo a nakoupila 40 ks nažky jilmu a ještě mi 30 mil. zbylo. Ani jsem netušila jaké poklady v té mojí stodole mám. Ale to až po přečtení celého fóra o této akci. Však Vy mě to tady naučíte jak správně farmařit.

17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dobré ráno, akčích chybí necelých 5000 a špízů 282,tak snad i já to stihnu,času je ještš dost,teda aspon doufám;) Snažím se nemít prostoje,ted si udělám dvě otočky vytuněných růží/po jedné hodině/ než půjdu zase makat, Včera to byl teda záhul,na 12 hod. bylo 16 lidí a v 15 pak další várka na těch 9 kolen-stihla upéct;)Dnes by měl být relativní klid, ikdyž nevím nevím, venku je sluníčko a výletníci určo budou mít hladeček

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak už mám splněných 8 částí zbývá mi docela dost akční i padátek na to mám připravenou malinu doufám že bude hodně špízů

19. -heenka-

-heenka- Pisálek fóra

Ahoj tak jsem na tom jako při každé akci. Chybí 564 padátek ani karafiát ze včera mi moc nepomohl. Tak uvidíme jestli se do toho stonku dohrabu :) :) Přeji všem pohodovou neděli a pěkné farmaření :)

20. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj a pěkný den, dnes ráno mám hotovo. :) Po celou dobu jsem pěstovala jen akční, obr stromy, ropuchu, včelu, jednu výrobnu II. a zvěřinec II. Z plochy na plochu jsem stěhovala sedm JC, jeden je ubytovaný ve stromě. Nemusela jsem ani použít kaštanový řádek, padátka mi opravdu padala skvěle po celou dobu. Času je dost, ani jsem nevěřila, že akci dám tak v pohodě. Přeji všem hodně padátek a pohodové pěstování. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.