Sukovitá vrba (11.10. - 16.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/10/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

někdo vydělává a mě se farma točí a točí a točí...nejde sklízet,sít...ale dá se točit a točit a točit...tedy ta kytka je jediné, co na 100% funguje. Asi se mi brzy začne z té rotující kytky točit hlava

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jan.svatek - byl odstraněn (příspěvek), neb urážky apod. zde netolerujeme. Tož tak. Ale mohu potvrdit, že "neodpovídáš duchům" ;)

Naposledy upraveno: 13/10/18
  3. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Zatím nemám dodáno nic ale mám 226 špízů akční bude zítra

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Marcelino, jdi do ikony tento počítač, vyklikni si čištění na céčku a až ti zobrazí, co vyčistí - klikni na vyčistit systémové soubory. Také se mi točila kytule, tož jsem udělal ordnung - vyčistil jsem 1,5 giga nesmyslů a zase jedu. Také pomůže vyměnit prohlížeč. Pravidelně střídám edge a google. A mažu zvědavé koláčky....
    K akci: na polích byl drobet jetele a protěž na zbytku, nějaké chlévy, 4 obrstromy, zvěřinec 1 up a základní výrobna. Bez JC(někde se válí) jsem dostal 238 biskupských berlí. Nyní mám 8270 akční a 519 berliček. Na noc jsem dal akční, neb jsem ve čtyři vstával do rachoty, v devět jsem využil toho, že šéfka odfrčela do Bíliny a pak momentálního klidu po 13 hodině. Pak už to nešlo, ale nevadí. Za necelou hodinku sklízím další várku, na noc dám močidlo a kopretinu. Zítra mám noční, tož to možná dorazím... Zatím nedodávám, není spěch.
    K jilmu: neteřinka se na jejich trhu ve středu ani ve čtvrtek nečapla a dnes si koupila dvě nabídky po 5 kusech, než jí došlo, že těch 438 000 a nějaké drobné je za 1 kus, nikoli za všech 5. A prohlásila, že těm Hamounům z Hamounovic,sezením na Hamounově nad Hamounovicí nedá už ani ten pětník, co si schovává na památku...;)
    Gordonko - Eli si zasadila 4 kusy a měla 3 blahočety a xl břízu. Takže ten jeden může být propadák, ale také zlaté terno...
    Hm, včera jsem levně nakoupil, že bych dnes draho prodal? Jdu prozkoumat terén...
    PS: tak jsem o ten boom přišel, na AD už jen 212 000 a drobné. Neva, nakoupil jsem jidášův květ do úkolu a časem to dodělám snad všechno. Jen co klesnou ceny

Naposledy upraveno: 12/10/18
  5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, taky už bych řádkovala, ale zase utáhli kohoutky, a že Tě nikdo nepochválil ? ...já vidím ty zdecimované ubožáky v liště, kteří se obávají další akce :)

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Gordonka, to nie je len o tom, posadiť Džona hore na strom, občas tam musíš vyletieť a pokecať s ním, možno mu dohovoriť 8)xD

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Netopierik ja som DANKU pochválil ale nemohla si to zaregistrovať:D:D.Ja ešte pozbieram a pôjdem odpočívať na dnes už bolo toho dosť.Zajtra je tiež deň;).

8. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Špízový kohoutek je nejspíš utažen, protože 50 padátek z akční na 3 plochách mi připadá dost málo... Dobrou noc Jára

9. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

Tak jak jsem se bála, že nestihnu napěstovat akční, tak to vidím ještě hůř, protože padátka padají opravdu bídně. Na noc jsem dala dlouhodobky a nevypadlo ani 100 padátek.... S takovou no nevím nevím...

10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak mi chybí 8800 akčních (to dám), ale také 530 padátek a to mám obavy, že nenaskáče, neházím flintu, ani motyčku do žita a budu doufat, že to napadá. Jára

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, já neházím nic nikam, kdo by to potom sbíral ale padátek mám zase málo, ostatně jako vždycky:p;)

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jsem velmi napnutý, jak to dopadne, protože to vypadá že do stonkového cíle nedojdu. Akční bych měl stihnout, i když pěstím na 2 plochách, ale padátka nemám ani z dlouhých kytek.
    Obávám se že to nestihnu, i když to nebude žádná ztráta, páč o stonky už nemám zájem delší dobu.
    Zítra jedu na půl dne do špitálu na milion testů a kontrol, čili budu mít k tomu všemu ještě útlum.
    V podstatě mi bude stačit, když dojdu k dekorce, ty 3 poslední odměny (TBZ, banán a stonek) mít už nemusím.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Stav po ránu: kytí 9899 a berlí 649. 401 kousků bych mohl nasbírat. Akční dnes jedu i v noci a zítra dám protěž, pokrátím ji chemií a třeba bude v provozu i řádek. Se musím juknout.
    Vedlejší farmy: K 10169-588 a DE 10056-558

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, u mně stav po ránu: napěstováno 10 846 akční a napadalo 967 špízů. Sklízím za pomoci migrace
    7 žabáků, s plnou legendou a bez dotace z KŠ. Konečně už můžu přestat migrovat s žabákama.

Edit: Ovšem sklízet akční bez žabáků - 560 pidi - celá hlavní a divoká a 156 na mýtině:
    13 - 7 - 9 = 29 špízů - tak to nějak přehnali :music::music::music:

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Už si jednou uvědomte,že se cena trhu se řídí dle nabídky a poptávky. Když zboží někdo kupuje tak "drahé" není nikdy. Překoupené začne býti, když na trhu bude více prodávajících.Upozorňuji -VÍCE ...tj. nakupujíci tam jsou stále !
    Též upozorňuji,že trh neslouží k tomu,aby někdo těžce vypěstované levně prodával,jen kvůli tomu,že ti "chudí" musí levně nakoupit.Prodejce musí v první řadě vydělat (jinak to pěstovat nebude) a ti kupující ?...zde začni číst příspěvek od začátku.

K tomu bych měl jeden příklad. V prodejně jsem bral superprémiové krmivo pro pesany. Balení za 150Kč(kg),za nedlouho chtěli 165Kč.Když tam dali cenovku 175Kč,řek sem si A DOST.Projel internet,našel výrobce a koupil od něj.Bratru za 75Kč/kg.Věřte,že jsem ani nemusel brát extra velké balení kvůli započítání poštovného (ze západu),protože aji s ním to dělalo v průměru 93Kč/kg.

Ono totiž je vše relativní.Jednou na něčem vydělám,podruhé to za jiné utratím...zde, stejně jako v reálu.

Vrbu skončím zítra v poledne.Za Á,není nutno točit KŠ (urychlit sklizeň za cenu lístků) a za B,padátka by měli být večer,nebo až ráno.

PS -dedek 1947,jen tak pro zajímavost.Mrkni kolik ti dá továrna (za stejných podmínek) na Ostrově/Parku a kolik u Mazlíků.

16. jirinka39b

jirinka39b Aktivní autor

Hotovo,stonek v provozu.Super rychlá akce na pohodu :)

17. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nevim, ja za 9 hodin casu dal akcni kytku, protoze tahle kratka akce je tim padem tezka... ne ze by nebyl cas, ale clovek nevi kdy mu vypadne pestovani a posledni den byva vzdycky trochu natesno...
    Ted uz mam rezervu a tak to pojede dobre...

Vypadavat ma 210 spizu/den, v tuto chvili ma byt 390 (nebo chybet 660 ), mam 857 (chybi 193 ), mam 81% hotovo.
    Stav kastanu : idealne 7047 kusu (3800/den ), mam 9554 z 19000 (50% ).
    Zatim uplynulo 37% casu, zbyva 75 hodin.

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Postranní strany jsou kompletní tak budu dostávat uplně kompletní SK a rama mince za ty sloupce

19. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Ale to jsi pěstoval akční i v noci? Já si vytočila +2 z pole na 6 hodin, a tak jsem několik otoček dala s SH. Pravda, bylo to hned na rozpěstování, takže jsem nevyužila celý potenciál tohoto vzácného bonusu, ale přece jen tím akční poskočily. A přesto napěstováno budu mít až dnes večer. A to jsem neměla skoro žádné prostoje a pěstuju téměř na všech polích. Takže mi z toho vychází, že musíš dávat akční i přes noc, což zase ukazuje, že nemáš problém s padátky, takže JC to jistí. Asi to i tentokrát bez KŠ jde, nepočítala jsem to tak nevím, ale bude to dost našponované na minimální prostoje (aby byly splnitelné nejen akční, ale i padátka).

20. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Skali, ono to tu vypadá jako že byl odstraněn jan.svatek, což mi bylo divné, šla jsem tedy zpět abych zjistila oč jde..... :))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.