Studie v sýrové (26.2. - 11.3.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Studie v sýrové ::..

Minimální level: 30

Obtížnost akce:
    • střední
    • těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak pojďme na to.........

Kudrnová tohle ocenil(a).
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vůbec nevím, zda se do akce pustím ;) hledání nemám ráda, dělám jen 10 rozdílů

3. gibi75

gibi75 Rádoby autor

No neviem ako to sa bude dať plniť túto akciu, keď sa na hlavnej a divokej lúke pestuje akciová plodina a zároveň padátka vypadávajú zo stromov, stajni a výrobni na hlavnej a divokej lúke???

4. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Hledání mně nevadí, ale délka akce ano. Dvoutýdenní akce mi opravdu vadí.
    Doufám, že dinoalesi bude tak hodná a dá sem nějaký přehled k akci.
    Vypadá to docela složitě (chudáci modíci když připravuji FAQ).
    No, jak stárnu tak při prvním čtení propadám panice a Radka mě vždy uklidní.
    Pokud to bude moc komplikované, tak se akce nedokončí a bude v cukuletu hotovo.:)

gibi75 - asi proto to je na 14 dní, aby sis to pěkně rozvrhl a vše co je potřeba získal :wuerg:

5. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,
    hledání mám ráda, tak do akce jdu a také budu ráda za počty od dinoalesi;)

6. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek vespolek, no děvčata budu se tím snažit prokousat a snad i něco kloudného vytvořím, ale ten tlak ze strany RT na nás hráče, už mě přestává bavit :wuerg:

Takže máme tady dvě akce v jedné a na dva týdny....

Začínáme akcí
    Místo činu

Na začátku dostaneme akční předmět, který odemyká dveře do místnosti (kancelář nebo dílna), kterou budeme prozkoumávat
    a tím je
    [​IMG]Šperhák
    (druhý získáme v průběhu plnění první místnosti)

V místnostech se posouváme po polích plněním:

akční rostlinou
    (místnost kancelář)
    [​IMG]Sýrová kaliandra - celkem 35.027 ks
    Hlavní louka, Divoká louka
    zraje 5:30

a

padátky
    (místnost dílna)
    [​IMG]Křída - celkem na dílnu 926 ks
    458 ks (+ další na výrobu Vyšetřovacího spisu)
    Hlavní louka, Divoká louka, Chovná ohrada
    padá ze stromů
    a z každého šlechtění 1ks
    +
    [​IMG] [​IMG]

[​IMG]Policejní páska - celkem na dílnu 621 ks
    308 ks (+ další na výrobu Vyšetřovacího spisu)
    Hlavní louka, Divoká louka
    padá ze stájí a výroben
    +

Při prozkoumávání a prolézání místností narazíme na speciální bonusová políčka s autoprodukcí dvojího druhu :
    ta vyzvedáváme dle nastavených časů, které si ovšem můžeme zkrátit

[​IMG]Vyšetřovacími spisy (1 vyšetřovací spis vyrobíme ve mlýně z 6x Křída a 50x Policejní páska)
    zkrátí bonusové políčko o 10% základního času.
    Můžeme použít maximálně 5x a čas zkrátit maximálně o 50%

na některých bonusových polích vyzvedáváme

[​IMG]20x Hvězdičkové mince - co 20 hodin (maximální zkrácení na 10 hod.) - proměníme v Obchodě pro detektivy

a na některých
    [​IMG] 2x 3x Karta zvířecích stop - co 10 hodin (maximální zkrácení na 5 hod.) - ty nám spouští vyšetřovací minihry
    1 Karta spustí jednu minihru!

a tímto se dostáváme do druhé známé akce

Vyšetřování

díky odehraným minihrám plníme úkoly
    vlevo se počítají odehrané minihry (celkem 60 90)
    vpravo se počítají body za ně získané (celkem 27.570)
    k rychlejšímu postupu nám může pomoci speciální předmět
    odměna v minihře
    [​IMG]Sýrový sendvič - zvýší konečné skóre o 10% - Pozor! Nutno použít před zahájením hry!

k dispozici máme 7 scén
    a na jejich odehrání máme na výběr ze 3 způsobů plnění
    k snadnějšímu hledání nám pomohou
    [​IMG]Lupy
    vypadávají ze stromů na Hlavní a Divoké louce

[​IMG][​IMG][​IMG]

Akce není až tak složitá, jako náročná na čas...

Tak detektivové a detektivky, ať se daří ;)

Naposledy upraveno: 26/2/26
  7. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

• Necituj príspevok, pod ktorý píšeš. Vanda
    Naprosto souhlasim s druhou částí věty...

*odstránený citovaný príspevok*

Naposledy upraveno moderátorem: 25/2/26
  8. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Radko, předem děkuji za přehled! Mám stejný dojem, ale nevím zda to není farmě ke škodě. Ne nadarmo se říká : " mnoho střelců, zajícova smrt". Je možné, že RT má pouze pozitivní informace na prodloužené akce, ale spíš se domnívám, že si mnou ruce a říkají, že mají od nás na pomalu dva týdny pokoj.

9. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Ahojky!Vůbec se mi do akce nechce,ikdyž hledání mi moc nevadí.Už je toho jaksi všeho dost.Už to není,jak před lety na pohodu si zahrát.Možná proto mi odešlo několik sousedů farmářů.Akci začnu a neřeším počet a co a jak.Až za chodu se vše ukáže.Sedět nad tím co a jak nehodlám.Už i tak je to na čas náročný a nevím,jestli chci ten čas takhle marnit. Tak ať se nám daří,kdo do akce jde,no ne_?;):)

10. -BigJohn61-

-BigJohn61- Aktivní autor

Ten tlak bude tak dlouho,dokud ho my budeme akceptovat(tím my myslím hráče na celém světě,nejen u nás).Já osobně bych byl pro akce ob týden. Tady se vždycky dočtu,že do akce x lidí nepůjde a stejně ve finále nakonec mají titíž jedinci hotovo za pár hodin. Zvláštní je,že už mi dost hráčů odpovědělo,že je to proto,neb potřebují pracovat na farmě,ale ta samá skupina hráčů odpověděla,že akce chtějí nonstop,protože mají všechno napěstováno,vyrobeno,odchováno a nudí se.
    A teď co s tím....

Naposledy upraveno: 25/2/26
  11. papulice

papulice Hrabě fóra

a to opravdu nebudou vypadávat padátka z rostlin,tak člověk nebude vědět jestli pěstovat nebo dát stromy atd.oni nás chtějí zničit...:cry:

12. Meli8

Meli8 Perspektivní autor

souhlas uvažují o ukončení mojí oblíbene farmaramy.

13. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Zdravím, zdá se mi to kapánek překombinované,ale to je asi trend z poslední doby. No uvidíme

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím a přeji pěkné odpoledne.
    Tak nám Velkou honičku "přeonačili", zase to znamená řídit budíky a co 5, 10 nebo 20 hodin vybírat policejní dlaždice, abychom si mohli zahrát minihru nebo nasbírat hvězdné mince a abychom si poté mohli koupit řadu na magickém stonku - +1 ze stromu není špatné, už teď leckdy mám z jednoho stromku 11 plodů (bez bonusů).

A to vše celých 14 dní. Nevím, nevím, zatím nedělám žádný závěr, času dost. Právě dnes končící akci jsem v prvním příspěvku odmítla dělat a pak jsem si ji nakonec parádně užila a mám sklípkana a dvě parádní dekorky a spousty dalších odměn.

15. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,tak já tedy nevím,jestli budu akci dělat,vynechávám a vybírám si už,ne jak před lety,že jsem musela všechno mít.Teď už na to prdím,taky po skoro 16 letech už mě taky něco jen tak nenadchne.A pěstovat tisícové plodiny mě nebaví,já nepěstuju ani normálně plodiny,kupuju co chybí a mám všude stromy a pár chlévů.Mám ráda BB.Ten mě neomrzí.Kdo jdete do akce,tak ať se daří.;):);)

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zase panikaříte, natahovat budík, nespat? Neznám. Akce jsou většinou nastaveny tak, aby se daly v normálním čase stihnout. 14 dní je dost, trend doby je vše mít na první dobrou, rychle. Že je akce za akcí? Vybírejte nebo si hrajte jen tak, nejsou to závody.
    Padátka budou možná problém, ale jestli má někdo napěstováno za den nebo dva, stihne i padadla.
    Jsem ten poslední kdo by tady mařil čas, ale vždy jsem zatím dosáhl na to, co jsem chtěl.

17. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

Akci určitě zahájím, ono to v začátku vypadá složitě a ve finále to jde raz dva. Venku konečně svítí sluníčko, tak bude času méně, ale budík to jistí. Tak s chutí do toho...:music:

18. libakos

libakos Titán fóra

Noční vstávání nevyužívám, když nedokončím rohlík stejně za 0.30 už nebude. Zkusím a uvidím .Ztěžují nám to jak se dá a stejně ,,rychlíky" nezpomalí a mě tím nedonutí k nákupu košíků atd.;) Zítra se na start postavím ale vyrazím pomalu už nejsem nejmladšíxD

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak na akci nic nepřipravuji a opět vynechávám. kdyby jí tak raději dali na spešl plochu :p když je 14ti denní

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Asi taky nebudu hrát ještě nevím:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.