Strombola (6.4. - 8.4.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/4/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mico5252

mico5252 Rádoby autor

tak važeny ja som priam nadšena minula som kopec florenakou ale oplatilo sa akcie drevo sa bat nemusim mam všetko čo potrbujem po 6 ks a aj vrbu som dostala 5x tak len desivka nech je aspon 4 dni nech stihnem hubovy les

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem nakonec utratila 40 fl. a za ně 2 blahočety, 3 voskovníky, tis, strašivrba, santalovník. Pro mě je to slušné a výjimečně to pokládám za opravdu užitečnou investici. Příště budu doufat v něco podobného. :)

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak tentokrát jsem splnil, co jsem si na začátku slíbil - a ušetřené floreny se mi jistě hodí jindy. A že třeba nesplním některé úkoly ihned? No a? Stajně mám při kompletně aktivovaném Stromu moudrosti (bez módu dovolené, ovšem) navíc 5031 hvězdiček. To už bych si snad mohl začít stavět soukromou Mléčnou dráhu, ne?
    Takže nějaké stromy ze Stromboly mé florenové konto tentokrát skutečně neohrozily.

Natálka29 tohle ocenil(a).
  4. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Hm,tak já dostala stromy co jsem nechtěla,blahočet nikde.:(

Natálka29 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.