Strombola (3.6. - 5.6.) / Diskuze

Discussion in 'Archiv - Diskuze k akcím' started by pajda361, Jun 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Medvánek
    a dívala ses do inventáře na baha?

2. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Medvánku - a není na Bahamě?

Já jsem trochu zklamaná, ze stromboly na 4 pokusy mám pistáciovník, garcinii a slivoň (vše základní) a baobab XL.

Z dárků z kalendáře taky nic nového: baobab XL a XXL, Buddhova ruka XL, 2x tamarind XXL, kiwi XXL, amherstie XXL a základní grep.
    Ale tak - dárky jsou dárky, potěší vždy!

Last edited: Jun 3, 2016
    Sovinka and Trepifajksl like this.
  3. gana1258

gana1258 Pisálek fóra

na 8 pokusu 2 dračince 1 štědrenec novinky super spokojenost a 3*baobab xl 2* garsínia u mně spokojenost

Sovinka, evainfo and zdenkaamirek10 like this.
  4. immortal67

immortal67 Expert fóra

No bezva za 400 fl oba stromy po jednom,oni prostě ví,jak člověka vyždímat.

anajavonuj and denny1985 like this.
  5. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

tak mi padl strom, který né a né vypadnout z tajemnic.....nakonec jsem jeden kousek získala při OaD a nyní mám druhý kus Baobab, a padly mi 3 okruše.....doufám, že zase někdy pojede kino....

evainfo, denny1985 and Sovinka like this.
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Přišel jsem, zkusil jsem, nic hloupějšího jsem ještě neviděl a odešel jsem.
    Mezi tolik lištovek vrazit dvě novinky, to je od RT slušný výkon na dlouholeté hráče.
    immortal67 - 400 FL? Ani náhodou bych se tak nenechal ždímat. Lišta ti ještě
    nepraská ve švech?
    :DxD

krakoramaja - já mám určitě raději u florenového konta číslovku 175
    než 25 a nic k tomu.
    xDxDxD

7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Dvakrát po čtyřech pokusech a dva nové stromky nikde. Pár florenů zítra dokoupím a ještě se o ně pokusím. A nějak vůbec mi nevadí, jestli v liště u obrázku je číslovka 5 nebo 35 :D

8. iDavis

iDavis Baron fóra

Prvýkrát niečo kúpim zo stromboly a...

novinka! :D Hneď mám motiváciu kúpiť ďalšie.. :D

EDIT: Kúpim si teda ďalšie 3 a z toho tretieho..

Takže dokopy 20 FL, to sa mi páči. xD A ešte som dostal aj lokvát, ktorý som tuším nemal.

9. Ajtoto

Ajtoto Pilný autor

Jasné že za kino. Mám na farme síce iba jedno, ale denne tam klikám aspoň ráno a večer. Dlho sa nepremietalo, ale do Nemecka prišlo kopec utečencov, tak niektorých asi zamestnali. V poslednej dobe (asi 2 týždne) sa mi darí denne získať v priemere 2 floreny - niekedy aj 3. Dnes sa však ešte nepremietalo ...

10. Brumík

Brumík Aktivní autor

Mám se smát, nebo brečet? Jeden pistáciovník a čtyři kamenné pinie? To jste nemuseli kolem toho dělat takovou šarádu a mohli se to rovnou prodávat jako "tajemné sazenice":eek:>:(

evainfo, denny1985 and jahudka81 like this.
  11. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Ahoj lidi, tak se zadařilo, mám obě novinky a vyšlo to na 70 floráčů, což beru jako úspěch. Tímto končím s celou tombolou.

12. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

chápu že ne z jednoho kina, jen se divím, hraji od začátku, dokonce mi kino po změně prohlížeče párkrát pár bodíků dalo, ale dohromady to je za ty roky koupit jednu stáj a jeden stromek. No nic, jen tiše závidím, protože hraju zdarma, v úkolech už jsem floreny neviděla, a tajemničky z úkolů mi dají jen to, čeho mám dost

evainfo likes this.
  13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Mě se povedlo po pěti pokusech obě novinky, dál už to zkoušet nebudu... ;)

14. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Tak sem to taky risknul za 100 Fl. 7.Dračinec, 8.Štědřenec spokojenost velká;););).

15. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Blahopřeju úspěšným!
    Když jsem četla jak se některým z vás daří s novinkami, přikoupila jsem ještě 3 tahy ve strombole, a to jsem si opravdu mohla odpustit: další zákl. garcinie, zákl. magnolie a lokvát XL. Tak jsem zklamaná trochu dvakrát, ....celkem 7 pokusů,a nic - 35 Fl v háji....fňuk ..chjo

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.Tak na čtvrtý pokus dračinec. Paráda,parádička.Dnes to tedy stačí a zítra ještě zkusím štědřenec. Jinak nektarinka,amherstie a garcinie vše v základu.Sice mám tyhle stromky po více kusech,ale co jiného vybrat,když mi jde hlavně o novinky.Třeba se budou hodit nějakému šikovnému farmaříkovi.
    Tak krásný večer a hodně štěstí.

17. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak jsem protočila 50 florenů a novinku nemám, kromě dvou mám samé obyč. stromky, takže už taky končím a doufám, že si spravím chuť, až vyndám ty Baha sazenice z kalendáře. Počká to asi po akci, ale třeba se do té doby štěstí pořádně utahá.

18. Levlef

Levlef Baron fóra

170 FL - 1x štědřenec, 2x dračinec, končím tvá máňa :) přeji hodně uspechu ostatnim

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

120 fl v čudu a nic , kašlu na novinky:(

20. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

U mě za 35 florenů 1 novinka-krom jiného.Dnes nechám štěstí odpočinout,uvidíme zítra;)

evainfo, denny1985 and Trepifajksl like this.
Thread Status:
Not open for further replies.