Strombola (3.6. - 5.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Camomilla

Camomilla Pisálek fóra

Je toho zase nějak moc a překrývá se to. Ale to mi ani nevadí. Co mi ale fakt vadí je to, že v úkolech s plody z Baha jsou zase hvězdy. Proč ne zlaté banány?!? Nechápu.

2. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré odpoledne, no jak jsem byl z minulé akce nadšen, tak bohužel u této je to přesně naopak, vše mám mimo novinek a hlavně mne odrazují stromy xl, které já osobně používám minimálně, spíše mi leží v liště. Sečteno, podtrženo-vynechávám. Vy kteří do této akce jdete, ať vám to padá podle přání-hezkou hru.

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

minule jsem akci nedělala tak tentokrát to zkusím už k vůli novinkám jinak všechno mám jestli to bude jak ts. tak se na to příště vybodnu

evainfo, vilm4 a dana9494 tohle ocenili.
  4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Minule som vynechala, ale teraz asi niečo skúsim, nejaké flórény som naškeblila v kine, tak môžem voľačo minúť. Tiež mi chýbajú v úlohách banány. Tak 400 banánov by bodlo :cry:, ale veď raz bude :D.

5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

kveta54..no asi si nerozumieme,,tak to napisem este raz,,,ja som sa pytala ci tie 2 novinky sa nebudu dat inac ziskat ako v strombole,,,ci sa nebudu dat kupit za nejaku cenu a mam istotu...kde som ochotna zainvestovat..Pajda to pochopil a napisal vystiznu a strucnu odpoved...ale to neznamena ,,ze ja neskusim aj strombolu ci sa nezadari...hram uz 5 rokov a moje investicie su nemale...a kupujem pokazde TS a TCH ,,kombajn,mazlickov a jedine co nekupujem je SH a ZUZU..lebo mam stromy...a ci triedis ty svoje stromy a ako hras je na tebe...myslim si,,ze skoro kazdy ma svoju strategiu hry ...len asi ja patrim do tych nedockavcov co chcu mat hned na farme novinky..

fajn hru vsetkym a nech sa vam dari ziskat novinky..:p

6. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Asi vám uniklo, že v nabídce je taky oskeruše XXL a nektarinka XXL. Jestli se nepletu, tak zatím nikde nebyly.

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

V akci je zavedeno celkem 8 novinek: Slivoň trnitá XL, Nektarinka XL a XXL, Jeřáb oskeruše XL a XXL, Garcinia XL, Štědřenec, Dračinec.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stromy se získat dají, ale pouze za cenu 4 nových stájí, resp.zvířat: tygr, plameňák, mravenečník a červená panda (nevlastním ani jednu, ale taky nejsem Tass..) ,-)

9. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

Tož vyzkušame a uvidime, potém sa možeme radovať lebo nadávať. o_O-.-:D:wuerg:

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

krakoramaja : no jak pise Pitrýsek47, to je z louze pod okap, ze 4 zvirat mam jediny a ty ceny na trhu za neco co vlastne taky nepotrebuju fakt nedam... necham to tedy nahode z akci a teprve kdyby se ukazalo ze jsou nutny, tak budu nakupovat... pokud to pujde v OD ziskat, tak to bude snazsi, mam zas jiny stromy/zvirata vickrat, takze vymenim... proto se ted nebude zbytecne vyhazovat floreny, ono je dulezitejsich veci mnohem vic...

11. vrankaJ

vrankaJ Rádoby autor

toto je ale riadna somarina ..... vrazit do hry kopec stromov, este aj 5 F a sanca ziskat novy strom je mozerna ...... NEPACI SA MI TO ...a ani minule SA MI TO NEPACILO ..... v poslednom case jedna horsia akcia ako druha ... vyhry mizerne .... len plať, plať, plať, plať, plať .... FUJ

denny1985 a vilm4 tohle ocenili.
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

VrankaJ: možná by chtělo více číst a méně psát. Tedy zopakuji to co tu již bylo napsáno . Do hry nevkládáš žádné svoje stromy. Jen vybereš 8 stromů, které chceš získat a za 5 slovy pět florenů si zaplatíš možnost získání jednoho z tebou vybraných stromů.

13. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Srdečně zdraví, nové úkoly do družstva jsou bezva, provětrám aspoň trochu stodolu. :)

14. sasasa

sasasa Stálice fóra

akce se mě líbí, protože posledně za 25 florenů jsem získala břek, což v TS bych určitě neměla.

15. Nenince

Nenince Aktivní autor

Fakt som to nevedel že toľko nechápavých ľudí existuje na svete.Jednoduchú vec a nevedia pochopiť.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Ach jo, fakt mě to mrzí kam se tato akce od minule posunula. Myslel jsem, že se jedná o akci, kde lidé mohou sehnat stromy, na které neměli štěstí při tajemných sazeničkách, ale bohužel je to jinak a zase jde o náhodný zisk novinek :(.

Minule jsem se akce vůbec nezúčastnil ani jsem moc nepročítal, jak to funguje, tak tentokrát to párkrát zkusím a doufám, že budu mít štěstí aspoň na nějakou novinku. Jsou to v podstatě druhé tajemné sazenice, počkejme až za chvíli vymyslí další -bolu (třeba zvěřbolu), to bude potom další nálož florenů :p.

A podívejme, už to po mě chce květ štědřence :D.

17. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Zvěřbola :D :D :D :D boduješ :DxD

18. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Zkusím to jednou jako posledně,ale víc mi baví,když si sazenici koupím a pak čekám,co z toho vyleze;)

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Největší radost z odměn v nových úkolech mám z nářadí.
    Jeden košík na houby se mi hodí, ale co si počnu s tím ostatním, ještě netuším.
    Zřejmě se rozšoupnu a postavím něco obrovského.
    xDxDxD

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

...no tak 980 štědřence a 1010 dračince je na hooodně stálý úkol xD - ale zkusím štěstí, třeba bude unavené a sedne si na mé farmě - nebo přímo posedí :pxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.