Strombola (29.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

satelit - jo, je to marný :( Já se snažím vysvětlovat princip jako divá už od včerejška. Ale evidentně si hubu třepim zbytečně :cry:
    Jdu dělat něco smysluplnějšího;)

2. Brumík

Brumík Aktivní autor

No ono říct, nezadávej stromy ,které nechceš je dost těžké. Z první pětky má naprostá většina z nás hafo. I mě jde spíš o stromy z druhého a třetího zadání, Ale zatím mi padají jen ty, kterých mám dost, tedy z první pětky. Přeju štěstí těm, co "něco" kloudného padlo.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Neodolal som a pár som skúsil.Som spokojný,ktoré stromčeky som mal po jednom tak drienka padla 2 x a jarabina brekyňová 4 x a 10 putovalo do lišty ale hodia sa.

Naposledy upraveno: 30/4/16
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Brumíku, to máš sice pravdu, ale mám-li v liště 45 meruněk, 20 vrb a 50 pinií, tak se jim vyhnu obloukem. Mě třeba ty vánoční a mirabelky a kaštany docela potěšily. Měla jsem tak po třech kusech od každého. A zase se najde někdo novější, kdo za ně bude rád.
    U klasických tajemnic mi cpou kdoule, moruše, švestky, meruně a jiné (pro mě) zbytečnosti.

Jestli bude ještě nějaké příště, mohli by trochu obměnit sortiment. Nějaký ten mlíčňák či meďák by potěšil ;)

Naposledy upraveno: 30/4/16
  5. Brumík

Brumík Aktivní autor

skalara.v já bych se taky ráda vyhnula obloukem,ale jak jsem psala,tak v té první fázi mám hafo od každého stromu. A protože z nich taky bohužel musím vypsat 5, tak se jim nevyhnu. Nicméně, jsem získala asi 10x vrbu, kromě jiných obyčejných, ale také konečně jeden břek,který jsem neměla a dvě oskeruše, takže mám čtyři. A zase si drbu hlavu, že jsem za to tolik utratila :-D

1robinsonka1, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  6. milda

milda Pisálek fóra

Zkusila jsem 3x, a získala stromy které jsem zatím měla jen po jednom - takže se hodí: jalovec skalní, vánoční strom a vrba černá.
    Takže sice nadšení z něčeho co ještě nemám se nekoná (a že toho je!) - ale i tak spokojenost. Za 15 Fl mám 3 stromy které se za krejcary nedají získat - tak je to lepší než TS.

7. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hlásím jeden pokus - jalovec skalní, můj čtvrtý. Neublíží - nenadchne. A spousta stromů mi chybí....

1robinsonka1, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Stromboli jedině z Bárou Bé.
    Zkusil jsem jeden balík a vylezla mnou náhodně vybraná črná vrba (kterou jsem daroval zdarma při O&D)

Víc toho zkoušet nebudu.

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já už hodně dlouho TS nekupovala,protože mě stejně nikdy novinka nepadla.Tohle jsem zkusila.Utratila jsem jen floreny,co jsem měla nad 100(moc jich taky nebylo),většinou z kina.Vybrala jsem si jen stromky,kterých mám málo,takže když mě vypadly,tak mě to nevadilo a kromě toho jsem získala na jedné farmě dřín,na druhé dřín i břek a na třetí břek.Takže jsem nadmíru spokojená.Tady aspoň vím,co mě může vypadnout a můžu si vybrat.Rozhodně lepší než TS. :):)

10. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chybí mi jedině dřín........takže to nechám na jindy. Případně budu zkoušet OaD. A uvidíme.
    Úplně původně jsem si myslela, že název akce souvisí s tou sopkou co se myslím ještě občas vzteká a ona je to pouhopouhá obyčejná sloučenina slov strom a tombola. To mě zklamalo, já se těšila na evakuaci a tak podobně.

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Katule008: dřín je celkem nový:pa jestli RT změnila strategii u O&D , :mad:jako že nešly měnit věci již starší 4 měsíce, můžeš na dřín čekat hodně dlouhoo_O Co se týče akce , tak jsem neodolal a vypadla mi mirabelkao_Ohlavně že nepadají stupidní xl stromy:D

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Katule: Co pořád máš, výbuch jako výbuch. Mimochodem, když před asi patnácti lety bouchla Stromboli, zrovna jsem tam byla. Evakuace byle velice rychlá a neurvalá.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Baro, vsak pisu - kdo ma stale preklikavat... ale hlavni nevyhoda tvyho postupu je ta, ze NEVIDIM ty co nemam nebo mam jen jednou = presne ty prece chci... takze tvym postupem bych chtel jen ty co jich mam dost :)
    Proto vedle kazdyho stromku ma byt muj pocet, no jako pri O+D pri poptavce vidim i ty nulovy pocty veci...

14. Thomas

Thomas Pisálek fóra

tak dnes som to skusil znova, vcera 3x cierna vrba a dnes drien, jarabina brekynova a lipa...

15. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak jsem to nakonec taky zkusila. Chtěla jsem jeřáb břek a povedl se na 4. pokus. Takže jsem do toho investovala celkem 20 florenů. Vzhledem k tomu, že to bylo vlastně z 32 možností, vyšlo to levněji, než TS při stejném počtu. I když jich většinou tolik nekupuju a při 10 až 12 marných pokusech to vzdávám. Takže za mně spokojenost.

16. mikesek76

mikesek76 Pisálek fóra

Tak jsem zkusila 10x štěstí, abych si udělala vlastní názor - a co by jste řekli? Přesně - žádný zázrak se nekonal, jen padaly obyčejné stromy. Být v realizačním týmu této hry - osobně bych se začala stydět. Ostatním fajn hru. Pro mě tato akce navždy skončila.

17. abc23

abc23 Komisař fóra

Třeba z toho prvního výběru je podle mě min. 6 stromků, které se dají dobře zobchodovat, pokud si je nechci nechat.. (zadat musím 5 tak vyberu ty, které vím, že jsou žádané a je po nich sháňka).. a mě padly vánoční, mirabelka (mám na ploše neustále), nakonec i jinan, které jsem měla jen2 a budou pořád noví hráči, kterým se to časem může taky hodit.. šance na získání tu jsou, o štěstí to je taky, kupovala jsem po 3 sazenicích.. a taky už se tam dnes radši ani očkem nepodívám, abych se nezruinovala.. vše už mám a tak budu šetřit na pokusy na Baha - doufám, že to pro velký úspěch co nevidět zopakují právě tam :))

18. LaRhette

LaRhette Zelenáč fóra

Já se zařekla, že do toho floreny nedám, protože mi chyběl jen dřín, takže dost malá pravděpodobnost na úspěch. Ale jako vždycky jsem neodolala... K mému překvapení dřin vypadl, ale samozřejmě až na poslední pokus, když jsem utratila všechny floreny xD

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím mikesek76, nemohu souhlasit, v nabídce nejsou žádné obyčejné stromy, ale pouze stromy speciální. V tom se tato nabídka podstatně liší od TS.
    Pak tu někdo psal, že dostal lípu a má jí celou álej, taky nemohu souhlasit. Lípa se dala získat pouze v pár kusech a zas tak dobře z TS nepadá. Spousta lidí ani lípu nemá.
    Co se týče nabídky - florenovník už v žádné nabídce nikdy nebude a to je definitivní rozhodnutí BP a nesmíme ho ani dávat do soutěží. Prostě skončil.
    Má smysl žádat zařazení pro vás užitečných stromů jako Kouzelný strom, vonící strom, magnolie, vajíčkový strom, medový strom, strom s kozím mlékem, strom s kravským mlékem, slaný strom, sladký strom atd. Nevím, jak se postaví k zařazení Kouzelného stromu, ale za zkoušku to stojí.
    Pro mě osobně je třeba slabá druhá skupina, kde nemám moc na výběr. Vše, co tam je, je mi poněkud na nic. Lákavá je pro mě první skupina a třetí. A vůbec by mi nevadilo mít další vánoční, kaštan, jinan, mirabela, zlatý listnáč..
    Tassi já sem ten tvůj návod i tak pochopila, že právě uvidím, ty, které nemám s nulou a to je pro mě to zajímavé a samozřejmě ty stromy s nižším počtem, když už mám omezit výběr. :)

danda

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) .. jsem si to taky špatně přečetla a spíše nahlížela na druhou akci :D a přestože mám vše, jsem ze zvědavosti dala 5 FL a získala Slivoňku .. proč ne? :p Dál mě to neláká, ale je to pro mladší hráče možnost získat, co ještě nevlastní.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.