Strombola (29.4. - 1.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/4/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Zkusil jsem 3 směny a získal jsem 3x vrba(měl jsem jich 8-mám 11 ),dobře mi tak :p:p.
    I kdybych měl florenů 50(jakože nemám,páč je nekupuji) ,při mém štěstí bych měl leda tak vrbový hájxD.
    Vám kdo máte kliku,přeju úspěšné výměny;)

farmarkamaja, evainfo a Magduška56 tohle ocenili.
  2. matějamos

matějamos Zelenáč fóra

Hned napoprvé Lípa a ta mi zrovna chybí.

kiki2305 a Xenie6161 tohle ocenili.
  3. sest

sest Zelenáč fóra

ja jsem maximalne spokojeny... 50Fl najednou, mam jinan, kastan, mirabelku, zlatak, vanocni a brek... pri OaD by me to stalo majlant...
    jen bych prehodnotil prostredni skupinu, chybi mi ve vyberu vonici, medovy, kozi, kravsky, vajickovy... k tem maji zacatecnici minimalni moznost se dostat...
    s cukrovym, slanym, modraskem nebo dokonce florenovnikem jsem ani nepocital, chapu, ze tim RT prichazi o zisky...

4. Jaro62

Jaro62 Pisálek fóra

ja som to skúsil až 2 krát som kúpil stromi odobralo mi to 10 FL ale že by so niečo získal,tak to nikde nevidím.Kde sú moje zakúpené stromi????

5. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Tak po zdejších zkušenostech jsem se nechala zviklat a zkusila 4 kousky - vyšly vánoční, slivoň trnitá, vrba černá a břek, kvůli kterému jsem to zkoušela. A ty ostatní mám v liště ve velmi skromném počtu, takže jsem spokojená. Ještě by to chtělo něco podobného na Baha, jenže tam není tolik druhů stromků z tajemniček, tak budeme mít asi smůlu.

6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

10 florenů a nic moc.Už nechci :(:(:(

evainfo tohle ocenil(a).
  7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já chytila na druhý pokus břek a jsem tak nevděčná vůči RT, že ál už nejdu.;)

8. enkeli

enkeli Pisálek fóra

Tak dnes ráno za 20 fl - vánoční, kaštan, jinan a dřín - velká spokojenost

9. Ajap7

Ajap7 Pisálek fóra

Tak jsem zkusila dvakrát a stačí :)zklamalo mě že jsou na výběr jen tyto stromy kterých mám habakuk a ty které nemám bohužel nezískám :-(

farmarkamaja a evainfo tohle ocenili.
  10. katkager72990

katkager72990 Zelenáč fóra

Ja som tiez skusila dvakrat, s inou kombinaciou a vyslo 2x ginko...tak som radsej skoncila a takuto akciu uz nikdy viac>:(

farmarkamaja tohle ocenil(a).
  11. Janie83

Janie83 Pilný autor

Tak já jsem nejdřív tuhle akci chtěla vynechat, bylo mi líto florenů. Pak jsem si řekla, že to jednou zkusím a nakonec jsem skončila u čtyř pokusů :D Naštěstí jdu za chvilku pryč, takže mě to aspoň nebude lákat. Jinak teda výsledek: 2x kaštan (měla jsem jeden), 1x jinan (taky jsem měla jeden) a 1x lípa (tu jsem neměla). Všechny tři vzácné stromy už dávno mám po více kusech, lapacho dokonce nejmíň 5x, takže o ty jsem fakt nestála. Hodně mi chybí spíš stromy z prvního výběru. Docela bych přivítala, kdyby se tahle akce opakovala, ale třeba s jinými stromy.

12. monicka337374

monicka337374 Pisálek fóra

Tak som to vyskusala, ale nie som spokojna. Musim ist asi na liecenie.:p Chcela som to len vyskusat s jednym pokusom a nakoniec som zas do toho vrazila vyse 200 florenov. To som si radsej mohla zakupit v TS ten balicek, aby som mala istotu ze ziskam break. Ziskala som sice po 6 ks gastanu a vianocny strom, ktore som mala len po 2-3 ks, ale aj tak si musim nadavat. Nestazujem sa, to nie, len sa chvalim aka som blba>:(:cry: Idem radsej z domu, aby som neminula este viac. Prajem aspon ostatnym, aby Vam padlo, co by ste chceli.:)

13. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

myslím, že je to skôr lákadlo pre tých, čo nehrajú dlho, lebo majú veľkú šancu získať viaceré stromy, ktoré sú už len za florény v obchode. Mne u ponuky chýbajú len tie 2 novinky, lebo trubkovec už mám. Ale i tak som raz skúsila a zadaril sa vianočný strom, celkom fajn :)

evainfo, abc23 a skalara.v tohle ocenili.
  14. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Tak teda to je fakt super akce 2x dodány poslední nejlepší stromy a hádejte co no jsaně 2x za sebou mišpule obyčejná určitě se zase nechám nachytet

15. satelit

satelit Hvězda fóra

Ahoj farmarkamaja
    Ze stodoly žádné stromy nedodáváš,jen si vybíráš které bys chtěla.;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

farmarkamaja - zašktáš si v jednotl. kategoriích stromy, o které máš eventuelně zájem a z toho tvého výběru ti systém dá jeden stromek. Takže když si do výběru zadáš (mimo jiné) mišpuli, může se stát, že obdržíš mišpuli. Asi tak. Takže nezaškrtávat stromy, které stoprocentně nechceš !

17. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Za mě nebrat. Zadala jsem víc kombinací a dostala jsem takový šrot, že se ještě teď tluču co jsem provedla. 15 florenů v háji a mám meruňku, lípu a mišpuli... Zrovna stromy, ze kterých můžu mít plnou louku. Za mě propadák :(

maja.rada tohle ocenil(a).
  18. satelit

satelit Hvězda fóra

To je marný,když nějaký strom nechci,tak ho přeci nezadávám při výběru.;)

19. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no vylepsene TS teda na to ja stesti nemam získala jsem kaštan ten urcite nemusím
    tak jsem zkusila opet chtela jsem břek no po 10 pokusech není žádný nepadl takže konec

Naposledy upraveno: 30/4/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  20. lucie68

lucie68 Pisálek fóra

Strombola = něco naprosto stupidního!!!!!!! :-(

farmarkamaja a aamperzg tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.