Strašidelný kalendář (17.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 16/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Darčeky super.Teším sa na ne.Len ich nezabúdať otvárať;).Neviem čo by ste niektorí chceli za 1 klik denne.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

satelit: Nestraš! (i když je helouvin, že...:D)
    Dárečky mám ráda... i kdyby bylo 10SH, tak je bez práce na první točku rozpěstování... vrtulky, ponožky a třeba i hlášené bubuhnojivo na bubu stromky.... jůůůů jsem jak malý děcko (tak se těším) a jak opice (tak jsem zvědavá, že bych ty dýně, kdyby to šlo pootvírala všechny najednou!):inlove::pxD

Kuteno: Jsou tu typy hráčů, co jen brblou a nic jim není dobrý. Jestli jsou tací i v životě, tak žít s nimi musí být slušnej pocuc.... těm se nezavděčíš ničím.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dárečky,už se těším ;)

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

rossi1972 Ja ti poradim - na kalendar se vykasli, darky neotevirej a nebudes muset byt zklamany z toho, co dostanes! :p
    Jses ty schopny mit z te hry vubec radost? Nebo proc ses tady, kdyz nad vsim ohrnujes vecne cumak?! :music:

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jéé ... další dárečky :p to je paráda a proč až zítra? xD

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, samozřejmě se těším, asi jako všichni, na dárečky a s úslovím "Darovanému koni na zuby nekoukej", parafrázované "Dýňové dárky jsou super, ono se to bude někdy hodit". Předem za všechny dárky děkuji. Jára

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, už se také těším!!!

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak schválně na který den vyjdou fusekle .... :p

9. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Lidičky kde prosím najdu orákulum? :)

zejdy66 a vilm4 tohle ocenili.
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

bbowling : 7 den :)

Pecuska007 : orákulum bylo v Delfách ne ? Nebo jako to naše farmářský ? >>To je tudlenc<<

11. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

evainfo: neboj jen jednou se vyspíme, to vydržíš. Taky se těším, ale víc na děsivku.

12. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Huraaa, taky mam radost, kalendare ja muzu :) A jsem strasne zvedava, jestli to bude kalendar "jako každý jiny" s BZ, KR, hnojivem a pod., nebo pujde tematicky do desivky a budou nas cekat str. kytice, kvetinace, netopyri, pavouci a pod...

13. iDavis

iDavis Baron fóra

Super, halloweensky kalendár je jedna z vecí ktoré sa postarajú o tú pravú halloweensku náladu na farme. :) A čo je mojím prianím, čo by bolo rozhodne top, nejaký strašidelný dizajn aj okolo fóra sa nechystá? ;) Ako tomu bolo pred dvoma rokmi..

14. Alexandria1

Alexandria1 Aktivní autor

jjj dárečky miiluujuuu.. už se moc těším a předem za ně veliké DÍKY !!! :D:D:D:D:D:D jen tak dál..

15. luckaradek

luckaradek Zelenáč fóra

Supééééééér těším se jak malé děcko :DxD

16. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

I já se moc těším, dárečky mám moc ráda

17. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Bezejmenný Díky moc myslela jsem to farmářské :)

18. Kudrnová

Kudrnová Aktivní autor

Supéééér :D:D už se moc těším ;)

19. Atina5454

Atina5454 Stálice fóra

Tak to je milé,moc se těším.

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak se též přidám k těm, co se těší a neohrnují nos ani nad hnojivem, pokud je za něj potřeba zaplatit pouze jedním klikem myši ... jen houšť takovéto akce a akcičky - jsme tu stejně všichni jako malé děti (skutečným malým dětem se omlouvám), těšíme se na obrázky, zlobíme se nad obrázky a nadáváme na ty, kteří nám dle našeho názoru hru kazí ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.