Strašidelný byznys (1.2. - 6.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

V družstvu, úkol děsivé arboretum

[​IMG] nejsem moc vzorná :)

2. larelay

larelay Analytik fóra

vvanilka, *kikinka*: je potřeba splnit úkol v Družstvu - Děsivé arboretum. Trochu běh na dlouhou trať :)

Helena1313 a bursuk59 tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Arboretum zde

a zde

4. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Ďakujem všetkým, asi musím k očnému, je to fakt beh na dlhé trate

5. šebejda

šebejda Baron fóra

Milý RT. Doopravdy jdi kamsi do kouta a tam se červenej a styď. Každý den pročítám kompletní diskusi k úkolům, ale včera na to vyjímečně nebyl čas. Přeboural jsem farmu, zasadil dlouhodobky a celý den jsem nesklízel. Před 15 hodinou jsem přišel z rachoty a hlava mi to nebrala. Za mne je všechno špatně. Fórum podle mne vzniklo pro aktivní hráče. Má jim radit a pomáhat a nemá je dohánět k nechtěnému protáčení očních bulv. Kdykoli zapnu hru, vyskočí na mne tabulka se všemi novinkami a když vlezu na jakoukoli plochu, bliká mi na levé straně ikona s novotami. Starají se o mne. Ze všech stran mi nabízejí nákupy košů, florenů, všech superek.....jsou fakt hodní. Já bych ale raději uvítal, aby RT "zeslušněl". Například, že by tentokrát kdekoli na mne "zablikala" zásadní změna pro plnění akce.

6. hroudov

hroudov Vévoda fóra

není nějak moc těch souběžných akcí????????? začínám se v tom ztrácet, a když chci alespoň něco splnit? Kup si koše, trochu častu, ne!!!!!

7. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak to to půjde asi jen kolem mě je jedna akce za druhou nemam jak si doplnit sklady na plnění úkolu, člověk tu tráví spoustu času a nic víc Houbový les nemam ještě hotový a není kdy to vše stíhat to opravdu ne. Měli by se trochu zamyslet nad tou hrou že to nemá být otročina ale zábava. Člověku to nedá pak plnit, ale řekl jsem si dost budu dělat co potřebuji splnit úkoly se mi hromadí a sklady prázdní chodím do práce a nemam čas u toho tu furt sedět. Maj dávat aspoň trochu pauzu mezi těma úkolama.

8. malanek70

malanek70 Expert fóra

krakoramaja Díky, to by mě nenapadlo, že se vrátí (y)

Helena1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  9. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím, ani jednu akci nejedu, musím si nejprve otevřít nějaké plochy,aby to víc přibývalo. ;)

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Ahoj farmáři, tak si tu pomalu pročítám vaše příspěvky a zjišťuji, že se přidám k těm, co do akce nejdou a raději doplňují úkoly.Máte pravdu, rozdělaných plno akcí a nic není hotovo.Budu se věnovat pouze jednomu, až dodělám, půjdu na další.Styl hry se změnil na šílenství, rozehrát plno akcí, některé se překrývají a nic se nedá hrát pořádně. Do toho zavedli nové úkoly, které měly jediný úkol, pořádně nám vyplenit zásoby. Jsem dost vysoký LV, měla jsem hodně zásob, ale i já začínám být s plodinami a výrobky na nízkém čísle.Někdo zde napsal, že je vše nastaveno tak, aby jsme nakupovali pomocníky, koše SH+ SK....prostě kupuj kupuj kupuj.A měl pravdu.Už ani nemám zájem o stonky, protože díky nim, jsem se naučila kupovat komplet pomocníky( dříve jsem kupovala jen kombajn a sečku)... teď už to nejde...protože se uklikáte:wuerg::sleepy:

11. Adko*

Adko* Pisálek fóra

ďalší trapas... :eek:

12. Mauricie1

Mauricie1 Pisálek fóra

Je mi jasné, že většina hráčů jásá. Já však nemám důvod, protože se ke sklizni dostanu jen 1x za den a navíc mám každou akci o 24 hodin kratší. A protože na hřbitov nejdou umístit komfort pole, tak toho prakticky nemám šanci. 120 jedovatců na splnění prvního úkolu nebudu mít ani v sobotu v poledne. Škoda času, takže akci vynechávám a pojedu děsivky, ze kterých bude více užitku.:cry: Hodně štěstí všem ostatním.

13. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

Akce bez sonku? To se mi nechce věřit... Určitě ty dekorace budou patřit do stonku v následující desivý akci,jak to bylo posledně... xD

Naposledy upraveno: 1/2/18
    Helena1313, karbar a bursuk59 tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG] hezký večer :) asi by to chtělo zázrak a než jsem přečetla celou diskuzi, sklidila a za chvilku bude druhá sklizeň. Po přečtení úkolu jsem chtěla akci zkrátit a raději dopěstovat pár kytí na otevření poslední plochy, ale když jsem koukla na kočky kterých chybí ještě 193 xD se tedy do akce pustím (v rámci práce) se dekorky budou hodit a snad i ty víly namnožím, než děsivka skončí :p. Co bych chtěla říci je zbytečné, protože jste to už vše napsali, tak napěstuji akční do úkolu, asi rozmnožím i slizký zvěřinec, uzavřu poslední plochu a budu čekat na další dvoudenní děsivku abych konečně začala s arborety xD :p

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Vydala jsem se prostřední cestou, vyberu si dekorace, které mají na rozdíl od levé nebo pravé cesty "trvalou" hodnotu, nakrmím kočky a díky prodloužené akci bude dost třpytivých koulí na předposlední rozšíření.A prodejce má vždy širokou nabídku, to ovšem neznamená, že i já jako nakupující musím mít všechno co nabízí:)

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

konečně dnes otevřu první plochu v chap.lese nevím jak vypadá a jak je velká, tak pak se rozhodnu co s ní, třeba tam přehodím stromy a na hřbitově budu jen pěstovat akční nebo tam budu pěstovat tu druhou plodinu na špízy? Uvidíme řekl slepý a šel na němý filmxD

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Poprvé čtu info k akci 8)
    Myslela jsem, že je jen běžná 24hodinová Straši-akce
    tak to bude zajímavé, jak splním levou a pravou část... nemám dostatek některých plodin, protože se snažím plnit úkoly v Družstvu, abych získala rozšíření další Bubu-plochy :D

EDIT: Jsem zatím bez Arboreta. A ještě mi chybí otevřít 3 plochy na Houbové ploše

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Teda ve mě hrklo! Jak ve starejch pendlovkách (jak se říká).
    Až po přečtení celého příspěvku jsem se podívala na foto.

19. Lucka132

Lucka132 Pisálek fóra

.. Tak trošku dotaz, který se tu neobjevil, nebo jsem ho zde nenašla :D ? ... Kde otevřu ty bedny z krvavých špízů, na ploše se mi nezobrazují ? :D .. Jinak vidím celkem pobouřené reakce.. Já měla štěstí na 100% bonus do stodoly, tak jsem zapla 48h kombajn ...takže to fičí, stromy, akční plodiny.. :D

Helena1313 tohle ocenil(a).
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Střední cestou jsem se vydala i já - ode všeho něco :D S jedovkou jsem rozpěstovala i ucháče, půjde na pár zbylých políček na noc. Jedovatku jedu na celém původním hřbitově, ovšem v houbovém lese je správný guláš, tak jak správný houbový má být, čím pestřejší směs, tím lépe.
    Levou i pravou stranu u obchodníka mám hotovou. Zítra bude hotový předposlední díl lesa i první arboretum. Na noc dám tajemnice, mám jen tři strašivrby, pokud by tam nějaká byla, zajásám. Obsidiánu zatím 128, což je na 6 hodin od začátku solidní. Krmím superkem, stromům dopřávám ponožky i Zuzinu. Jo, jde to skvěle.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.