Strašidelný byznys (1.2. - 6.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: Placatá říkáš?..... hmmmm, to ti nevím teda jestli je to ideál ,-) No jo co bych pro tebe neudělal.... tak polez a vem sebou něco... uděláme "mejdlo" ,-) Osobně mám všeho šest půlek, jen mně hlava nebere, jak to může někdo považovat za změnu k lepšímu. Jj pajdátka budou oříšek.... jen se modlím, ať to jestě nevylepší a nejede se třeba jen na spešl ploše po Kubíkovi ,-)

2. satelit

satelit Hvězda fóra

DANKA722 - a kolik chybí do zlatého úkolu?

evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Něco mi uniklo, on si někdo u RT na něco stěžoval, brblal, či dokonce ostatním něco po ... ?
    To tu nikdo nemůže projevit svou spokojenost, aby se hned někdo nezabýval jeho myšlením?
    Co vyhovuje mi, nemusí vyhovovat ostatním, ale proto je ještě nemusím urážet.

Edit
    Skali - děkuji, pochopil jsem, ale já měl na mysli naše fórum.

Naposledy upraveno: 31/1/18
    maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Adamos00 - nechápu, co to tu předvádíš. Satelit napsal jasně, že ten úkol lze splnit za 500 (slovy pětset) florenů. Jak si můžeš dovolit upravovat v citaci obsah cizího příspěvku ?!

Mikeš - ahoj - kuk tady

michnaj tohle ocenil(a).
  5. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Krmit ty potvůrky SK? Co jsem Gates? Ani omylem! Však se ten prales nikam neztratí. Co se týká úkolu - snad alespoň nějakou tu dekorku - jeden nikdy neví, jestli příště nebudou potřeba do stonku.
    A dám jen tu část, za kterou budou body - krejcary padají odevšad, nepotřebuji ještě tyto.
    A já se těšil, kolik zvířat přibude, kolik bububylin vyplní stodolu...

6. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

satelit, iba 264 kúskov dokopy [​IMG] [​IMG]:D a mám len 7 domčekov [​IMG] a ani neviem, či mám napestované na ďalšie stavby a aj krmiva je málo:oops:

Trepifajksl, moje potvory dostali SK len výnimočne pri bonuse do stodoly, ináč tiež nedám;)

7. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Jeden dotaz - marmeláda bude fungovat i na hřbitov? Protože upíří sérum je taky diamant.
    Pokud ne, tak za tuhle změnu palec dolů.

8. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

No taky jsem zprvu neveděl co si o mám akci myslet, dvoje padátka na jedné ploše, ok, tak jsem teď večer po bambusech chtěl trochu doplnit zásoby vypleněné Pinatou, zasadit karafiáty na 14. hodinu a najednou čtu, že změna.

Taky jsem se už těšil, jak budu v klidu navyšovat zásoby na hřbitově ,ale není přáno.
    Nějak nechápu plánování akcí RT, pokud to chtěli, jak bylo původně uvedeno, proč mezi Piňatu a tuto akci ještě vpáčili Frappé, to je tu prostě navíc.

maribeja a satelit tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Veram14 - jestli myslíš MJS, tak ta by na hřbitově normálně fungovat měla (nefungovala na speciální ploše po Kubíkovi) ;).
    Akorát na akční rostlinu Jedovatec kořenující (Jedovatý sumach) nebude (nejspíš) fungovat ani strašidelný řádek na urychlení růstu ani strašidelná kytice (viz předchozí akce).

Edit: S boltcovitkou by to mělo být také tak. Ideální bude v tooltipu zkontrolovat, zda je zařazena jako akční rostlina, bo na ty se výhody urychlení z řádku a strašikytky nevztahují.

Naposledy upraveno: 31/1/18
    gemit8 a satelit tohle ocenili.
  10. doben

doben Ikona fóra

Tak tohle je podle mě opravdu zbytečná akce. Nechápu, proč musí RT najednou cpát tolik akcí najednou. Zaprvé Frappé olé! je akcí, do které lze dodávat dlouho, tudíž pochybuji, že se najde tolik lidí, kteří vykoupí všechny odměny. A zadruhé v akci Strašidelný byznys není stonek a ani žádná jiná zajímavá odměna kromě dekorek, které časem stejně nahradí jiné s vyšším počtem BZ. Takže si myslím, že s touto akcí mohli klidně počkat do té doby než skončí Frappé olé!, nebo vynechat Frappé olé!. To, že se nakonec akční pěstuje na hřbitově mi přijde opravdu směšné a zajímalo by mě, koho v RT napadlo na tento návrh přistoupit.

11. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Mikeš: Ty samozřejmě můžeš projevit co chceš a stejně tak mohu i já. Pokud je to bez urážek, napadání a sprostých slov... viď. Nevím kdo koho uráží..... to je spíš tvoje parketa... nejlépe sovou ,-) Ani mě nepřekvapuje že si napsal... čekal jsem to od svého "fanouška" ... takže ti odpovím... Copak tu člověk nemůže vyjádřit svůj údiv nad spokojeností jiných, když mu to hlava nebere? Čekal jsem, že mi to zlepšení třeba někdo vysvětlí a proberem to.... to je diskuse ,-) Tímto končím s tebou tuhle debatu a budu se dále držet slov mé moudré kočky ( což už dělám několik měsíců a nereaguji na tvé hejt posty).... ona říká: " Jo Mikeš.... ten je dobrej jen na jedno...... jinak si ho nemá cenu všímat ,-) Mmch... to jsou slova mé kočky a já je pouze cituji ..... případné připomínky si vyřiď s ní... měli by jste se dokázat domluvit jako stejný druh.... ikdyž.... ,-)

EDIT: danda-vnovis: obrázek tu zůstat nemůže kvůli nepovolené reklamě jsem ho odstranila viz. pravidla fóra.

Naposledy upraveno moderátorem: 31/1/18
    michnaj, bbowling a matlafous123 tohle ocenili.
  12. libakos

libakos Titán fóra

No já se těšila na pěstování do straši stodoly ale napadlo mě co by se tu asi psalo kdyby před změnou z polí vypadávaly jen kameny.Co by psali ti co nemají hotové frappé.....

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Myslím že někdo tuto akci vymýšlel dost dlouho a nakonec to tak zmršil kdyby hned napsali že bude na měsíčním světě tak by byl klid a mír i když si myslím že tato akce tam patří a nepatří na farmu díky tomu že je akce tak máme děsivku prodlouženou bez akce by byla jenom 1den tak proč nadávat akorát s těma padátkama to nějak narychlo přepočítali jako kdyby měli všichni celé obě plochy otevřené

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Farmárky a farmári alee noo nebrbleme vyleštíme gumáčiky a pekne krásne budeme čakať kým sa začne sadiťxDxD.Však iné nám neostáva keď nám toho toľko navalili.Som zvedavý koľkí zahlásite na druhý deň že máte hotovo a ešte stíhate kŕmiť tie okrídlené myšixD.Ja to preháňať nebudem pôjdem si lážo-plážo.

15. larelay

larelay Analytik fóra

Bože můj, člověk tu přijde po celým dni utahanej, milion práce přede mnou, jdu si mezitím dát voraz na fórum, a se mi začne vařit krev skoro. Jo, já vím, nemusím sem chodit číst. Změna se mi nelíbí, těšila jsem se, jak využiji delší plochy na hřbitově k dootevření poslední části té plochy, co nevím, jak se jmenuje, nebo doplnění zásob...nicméně fakt někomu obě dvě akce, co teď budou na hřbitově probíhat, přijdou tak zajímavé a nutné k plnění, že je potřeba kvůli tomu takových nervů? Možná je to tím úplňkem, je krásný, a sílu má taky.
    Nedávno byly k jakési akci takové ohlasy (i když si teda nemyslím, že by ta změna byla na popud českého fóra, nebo snad ano? To jsme asi moc malý rybníček, takhle navíc určitě vydělají víc, bude potíž s padátky, určitě přijde prodej SH apod.), a změnilo se to, asi k lepšímu, už nevím, protože si to velká část hráčů pochvalovala, jak je super "řvát" na fóru. No, tak teď asi "řvala" nějaká špatná skupina či co :) Osobně si myslím, že RT prostě rozhodlo, jak chtělo a potřebovalo, z této změny nejvíc bude profitovat RT. A já už se tu jen bavím. Ten reálný život je o něčem trochu jiném, zkuste se někteří odlepit od počítače :) Tolik energie tady investované - do čeho vlastně? No, jdu dělat něco užitečnějšího, ulevila jsem si :), jsem to tu ze sebe musela setřepat, co jsem do sebe při čtení diskuse dostala, a přece si to nepotáhnu do reálného života :) Jinak já třeba děkuji RT, že si tu práci dá a akce vymýšlí a myslím, že i reaguje na zpětnou vazbu, nebude tak zle!

16. sisinka

sisinka Pilný autor

chtěla bych poprosit- jestli by tu změnu nešlo vzít zpátky ;) když je hezky poprosíme :inlove: samozřejmě moderátoři poprosí za nás

milostivas, matlafous123 a tydýtková tohle ocenili.
  17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Se přiznám, že jsem trochu zmatená - co už bych měla napsat ? Vyjde akce, jsou tam požadavky a odměny, já to zhodnotím a napíšu jo - to dělám, nebo ne - to nedělám. A na základě toho, že něco podobného napíše "pět lidí/x lidí" RT mění podmínky akce? Až takhle ?! Mně se to zdá neuvěřitelné. Já chci staré RT, které když udělalo chybu, dalo nám bonus, nebo to prodloužili - ale podmínky neměnili.
    Nejsem z toho odvázaná, štve mně to, taky bych to chtěla zpátky.
    Příště mám prosím pěkně napsat teda co ? (To je ale jen řečnická otázka.)

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Casey - nevšiml jsem si, že bych se tě na něco ptal, přesto mi odpovídáš.
    Zřejmě platí něco o potrefené huse.
    Nechtěl jsi diskutovat, (protože ty to ani neumíš), ale rovnou jsi ocejchoval ty,
    co se změnou souhlasí. Vlastně ani neocejchoval, protože, jak píšeš bylo by to za banán
    a tady se banány přece dávají za slušnost.
    Z opakovaných vyjádření moderátorů přece víme, že i vytečkované slovo je vulgarita.
    :D
    Já jsem tě nepřekvapil, ale ty mě určitě. Že je tu něco, co tvá hlava nebere, jsem fakt netušil.
    Tu svou povídačku o tvé moudré kočce si dej klidně zhudebnit, získáš tím spoustu nových fanoušků.

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Při příští akci (výrazné změny u akce z královnou) bych chtěl vyvolat velký nesouhlas z odměnami a počtem dodávaného akčního kvítí.
    Kdo se přídá ? Pojďme změnit svět. Jen bych poprosil někoho kdo je zběhlý v cizích jazycích aby tuto vlnu nesouhlasu prezentovaly na cizích fórech.
    Podle mě máme šanci měnit rozhodnutí RT.

Dodatek : kolik už tady bylo stížností na všechny možné aspekty a funkčnost u mnoha akcí a nic se nestalo. Čím je tato akce vyjímečnější než ty předchozí ? Kolikrát se psalo že je nesmysl pěstavat tam a tam nebo jen tam (kolik akcí už bylo jen na farmě, jen na baha a jen na hřbitově) a nikdy se nic nestalo.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Farma začíná být trochu podobna supermarketu, akce za akcí, ale přece nemusím pokaždé vybílit regál,vyberu si podle svého.:)
    Hebký kožíšku, už jsi dohledal ty dopisy, které jsi mně psal? Nebo si stále nepamatuješ? Neptáš se, ale píšeš sovou... u Casey se to nikdy nestalo, tam to bylo vždy veřejné:)

Naposledy upraveno: 1/2/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.