Strašidelný byznys (1.2. - 6.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Děsivé arboretum ,úkol v družstvu milá sousedko:)

satelit a jamibe1 tohle ocenili.
  2. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

jamibe1 - družstvo

3. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

libakos díky zlatá sousedko, to bylo jediné místo, kam jsem se nepodívalaxD
    Danielaa25 - jste úžasný a já jsem trumpeta, dyť to říkám, stačí vypadnout na pár dní, nekouknout do družstva a jsem za lamu xD

modro.ocko22 a burds tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka - ahoj, reportovat to samozřejmě budeme (činíme tak vždy).
    Hezký den

milostivas, Sovinka a švestinka tohle ocenili.
  5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hurá, tak mám akci hotovou a ještě se mi podařilo otevřít další kousek v hlubokém lese, tak mi budou rychleji přibývat plodiny na další úkoly.

evainfo, Janina0971 a zahradnice4 tohle ocenili.
  6. 8erulenka

8erulenka Rádoby autor

Akci jsem právě dokončila :music:. V houbovém lese mám otevřené tři části a snad ještě nějakou otevřu :p.

7. tepui

tepui Mistr fóra

Přeji pěkný pondělní večer,
    dekorky doma tím pádem pro mě akce končí.Těm kteří ještě dokončují přeji mnoho štěstí.

milostivas, evainfo a ldivacka tohle ocenili.
  8. doben

doben Ikona fóra

No, na Baha ta dekorka celkem ujde. :D Z TS vylezly jen obyčejné stromky, kterých mám plný houbový les, takže celkem zklamání.

9. Štika

Štika Mistr fóra

Akci jsem vypustila,ale mám otevřené všechny hřbitovní plochy a nakonec jsem vybrala a aktivovala obě arboreta sice mi to stálo kolem 600 SK,ale mám ty upíří víly z krku :p.Moc jsem nevěřila,že to stihnu. Teď dopěstovat vybrakované zásoby a nechci krchov aspoň měsíc vidět;).

10. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já jsem nejela ani byznys ani netopýry.Snažila jsem se otevřít co nejvíc houbový les,ale stejně mám všude jen půlku.Rostlinky jsem napěstovala,jen těch bubu zvířátek a plodů stromů je tam nějak velice moc.Škoda,že se i s nima nedá obchodovat.Někdo jich má třeba už jen do stodoly a jiný se snima bude trápit kdoví jak dlouho.

11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, přesně to jsem udělala taky. Využila delší děsivky, že si otevřu co nejvíc z Houbolesa. S výsledkem jsem celkem spokojená, z toho původního plácku se mi podařilo rozšířit na plochy z úkolů I. a III. Dvojku mám načatou (splněny stříbrné) a na IV. jsem tedy prakticky ještě ani nenakoukla. No, tedy nakoukla, abych zjistila, co se bude chtít, ale to bylo vše.
    Těch bubuzvířat a bubuplodů je opravdu potřeba kvantum, to mám ještě na dost dlouho.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec jsem nakrmila asi 25 netopýrů, ale jsou to vyhozené boltcovitky a rajčata :p ty odměny jsou opravdu směšné, ještě že jsem si celou dobu pěstovala a chovala potřebné a dodělala co šlo, vlastně všechno až na svíce, které bohužel musí vydržet do příště a přespříště
    ;)
    Edit: jo a ty houbičky v lese mi chybí xD bylo to takové veselejší

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak to já jsem zase s netopýry spokojená. Mám nakrmeno cca 150 a přes údržbu nejspíš ještě bolcovitku nasadím, bude dalších 30 dárků. V bednách byla spousta BZ, TBZ, krejcarů, 3 banány, 3x nářadí XXL, 4 TCH a 12 TS, mnoho netopýrů všech barev včetně toho požitkáře. Akčních kytek minimum, ale mnoho ponurého květu. Ten se hodil, protože ho dost tisíc padlo na rozšíření arboret.
    S akcí jako takovou jsem maximálně spokojená. Sázela jsem co jsem chtěla a potřebovala a bylo to fajn. Obsidiánu mám navíc zatím 804, další určitě ještě přibyde. Svíci jsem z tajemnic bohužel neměla, ale i ona se jednou objeví.
    No a na příště už zbyde získat jen 50 kočkovíl a les bude komplet hotový.
    Dokonce si myslím, že přes počáteční velké rozladění na diskuzi, bude většina farmářů spokojená.

14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásné mrazivé ráno [​IMG]

Já jsem nenakrmila ani jednoho netopýra a ani se na to nechystám. Ty odměny, které rozdávají nejsou nic zvláštního a pokud by člověk získal tajemnici, zas je to náhoda co z ní získá.
    Vlastně nemám ani hotovou tu část, ze které se dají získat dekorky. Potřebný jedovatec jsem měla tedy rozpěstovaný, rostl i přes noc, teď mám ve stodole 3 697 ks a dozrává na 202 políčkách. To by mělo na úkol stačit, obsidián netřeba řešit. Ten je snad víc jak v dvojnásobném potřebném množství.

Prodloužená děsivka byla fajn i když necelé dva dny jsem byla mimo děsivé dění, ale i tak jsem zas částečně splnila nějaké úkoly a téměř všechny děsivé plodiny doplnila ve stodole na množství kolem 10 tis. Teď snad stihnou plodiny na ploše dozrát ještě před zahájením údržby a pak hlavně nezapomenout před koncem děsivky ještě přesadit.[​IMG][​IMG][​IMG]

15. flexka

flexka Hrabě fóra

19 sazenic z akce bylo akorát na naštvání - v podstatě jen základy chapadlových vrb, třpytivých koulí a jablek. 1x xxl jabko a 1x xxl koule a asi 2 nebo 3 xl a to je vše. Ani jedna se nevylíhla z těch, co nejdou koupit u Jacka. To je fakt odměna.
    Netopýry jsem nekrmila a chybí mi už "jen" 80 víl na poslední část plochy. No a samo dopěstovat kvanta kvítí na ty úkoly kolem těch, co otvírají plochy, ale to nespěchá, ani nový úkol a arboretum.
    Kdyby někdo chtěl půjčit chapadlové vrby, koule, nebo jabka, napište při O&D, pošlu.

evainfo a Xenie6161 tohle ocenili.
  16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak všechno splněno a rozšířeno - ze speciálních (a děsivých) úkolů mi zbývá splnit jen zlatou a diamantovou část 4. úkolu v stálé akci Zlé dvojče, kde čekám jen na 16 svící z toho děsivě dlouho zrajícího stromu. Dostal jsem se tak konečně do kýženého stavu, kdy mám víceméně vše z děsivých úkolů splněno.
    A můj tip na (očekávanou) děsivou akci do budoucna? Jestliže jsme dostali možnost získat Děsivá arboreta, abychom měli kam umístit alespoň část rozšiřujícího se počtu děsivých stromů, pak takový Děsivý zvěřinec, plnící úlohu úkrytu pro děsivé stáje, je celkem pravděpodobný element hry na Hřbitovních plochách.
    Ať se všem ve zbývajícím čase téhle dlouhé děsivky podaří sklidit co nejvíce všeho potřebného!

17. maxikov

maxikov Aktivní autor

Ahoj,tak si jdu opět poplakat.Akci opět nestihnu,v práci se PC nedostanu a včera jsem zjistila,že ještě do toho šupli dvě údržby.Mám prostě smůlu.TS žádná novinka.Přeji pěknou hru.

evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  18. libakos

libakos Polobůh fóra

Díky včerejšímu bonusu 100% do stodoly,otevřená poslední část lesa a strašiarboretum také.Dala jsem les plný stromů na příště,nasadíme osmihodinovku a budu se těšit na příští prodlouženou;)

19. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Tak za mě vydařená děsivka, odemčena 5. plocha, na poslední ještě třeba 150 víl. Pak snad někdy arboreta. Z úkolu v družstvu jsem si šel pro 2 bažiny slizáků. No a z 18 sazenic, vzešly 2 sarkofágové stromy a 1 rudé oko,zbytek základ, pár XL, to mě utvrzuje v tom, že nemá cenu kupovat. Na druhé farmě se ale svíce podařila.
    Padátek mám navíc pro mě neuvěřitelných 702.

A hlavně nezapomenout nasadit 8hodinovku do příště. ;)

milostivas tohle ocenil(a).
  20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Kdyby jste náhodou chtěli měnit či darovat nějaké děsivé stromy a stáje tak si je nechejte v liště.
    Má být od 8.2. obchodovat - darovat

kiki2305 a sisinka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.