Strašidelný byznys (1.2. - 6.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Preceja

Preceja Mistr fóra

Neuvažoval někdo odpovědný o tom, že by upíří sérum dávalo když tak +3? Takhle to postrádá smysl (leda že by někdo nemohl vyrábět MJS) a vzhledem k tomu, že je to omezené jen na strašidelné rostliny a ty jsou jen občas, bylo by logické to aspoň takto vynahradit. Jinak je to úplně ničemu.

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Preceja - ono by to sérum našlo uplatnění, pokud bys jela třeba všude jinde jen zvířata a výrobny, nebo stromy. Pak by bylo výhodnější při děsivce použít toto sérum, než zbytečně plácat mrkvošku - kór když máš na děsení třeba jen pár hodin odpoledne. Zase na druhou stranu když srovnám jeho cenu na trhu (cca 150 tis) a délku působení (5 hod), tak pokud mám čas sedět u kompu, je ve finále výhodnější MJSka.
    Za sebe musím říct, že jsem ho ještě nikdy nepoužila ;)

3. TKUB

TKUB Perspektivní autor

u mě spokojenost - akce hotová komplet, z tajemných stromů padla i svíce - ta mě chyběla, teď budu mít čas ještě na chybějící 2 plochy v houbovém lese

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem dal 19 tajemny stromy a konecne mam tu nekonecnou svicku, to je teda cas :)
    Ale jinak dalsi odhaleny jsou celkem uchazejici a necham je at je dost stromu, az bude kriticky uvolnit policka na kytky, tak budou zasoby stromu... k tomu arboretu se jen tak nedostanu...
    Na vsechny stromy vrtulky a doted i ponozku, takze uz zbyva otevrit posledni cast s kocickama, ale vsechny dalsi ukoly jsou nedodelany, a to i kdyz na vetsinu z nich mam dost kytek, ale kdo vi co budou chtit priste...
    Ukol hotov a delal jsem ted upiry, ale prestal jsem, krmivo chce svirajici travu a to ma prednost...
    Odmeny upira jsou az moc casto akcni a to jaksi nepotrebuju... ovsem tech obsidianu co ted pada je az dost, kazda otevrena plocha je znat...

Vypadavat ma 130 obsidianu/den, v tuto chvili ma byt 425 (nebo chybet 225 ), mam 1037 (chybi 0 ), mam 159% hotovo.
    Stav korenu : idealne 2943 kusu (900/den ), mam 4709 z 4500 (104% ).
    Zatim uplynulo 65% casu, zbyva 41 hodin.

Zoufálkov, sisinka a Helena1313 tohle ocenili.
  5. luciepavlina

luciepavlina Zelenáč fóra

Nevíte někdo, kde se pouští netopýři? Pořád čekám a nelétají

6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

luciepavlina: na předchozí stránce příspěvek 296 od Skali, je to tam i s obrázkem

Naposledy upraveno: 4/2/18
    Helena1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  7. stěby

stěby Hvězda fóra

To není vůbec vtipný, totok o_O. [​IMG] Tak budu až zítra, no. Žíly mi to netrhá 8):D. Hlavní cíl splněn - houbolesu už chybí je dvě rozšíření do plného stavu :inlove:. Ale 350 čičivíl a 1200 třpytkoulí? To mám na celý rok o čem snít, když budu náhodou spát ;).

Preceja - no vidíš, a já upíří sérum při téhle akci poprvé použil, když mi doběhla MJS z akce na farmě. Přiznávám, že mi nějak uniklo, že vůbec něco takového máme :music:. Navíc jsem na trhu získal pár kousků s výraznou slevou :D. Na farmě i baha už mám všude zvěř, kterou jsem vyplácal při předchozích akcích, a teď doplňuju její stavy na pro mě optimální úroveň. Než bude Královna a já zase všechno vyházím. A nebo taky ne, jestli ji RT dodrbalo tak, jak se na FO předpokládá :(...

Naposledy upraveno: 4/2/18
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Arboretum potřebuje poslední sklizeň kočkovíl v počtu 4 kousky a jde na plochu :p už je i rozšířené na 8 stromů
    :music:Do nových úkolů s Uhlíkovým dubem chybí 15 kočkovíl tj. 3 sklizně, to dnes dám v pohodě a budou chybět jen svíce a to je na 2 měsíce, rychleji by to nešlo?;)xD

Naposledy upraveno: 5/2/18
  9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, z těch 19 TS + dalších cca 6 mám pouze jedny mmelouny a zbytek samá vrba, jabloň a zářící.
    Proto nemám v této hře ráda náhodu!

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Z náhody taky nemívám často radost, nicméně je to součást této hry a bohužel, každý už můžeme výsledky tak nějak podle svých zkušeností očekávat. Nemůžeme to bohužel plánovat.
    Ale plánovaná údržba hry je už z názvu plánována předem po určité úvaze. Přidávám se zase po své úvaze k těm, kteří do budoucna prosí, zda by bylo možné zohlednit běžící občasnou (takový náš pohyblivý svátek) děsivku. Ano, děsivka je delší, ale také během ní běžely dvě akce a k tomu jeden nový úkol, navíc tato akce bývá plánována předem a nejdéle jako několikadenní akce. Patřím k těm, kterým nutnost právě tyto hodiny naplánovat jako "hluché", plány dost zmodifikovala a samozřejmě, jde výsledky těchto hodin oželet a především jsem ráda, že o možném výpadku a jeho trvání předem vím, přesto - po 12 hodině ztratím na 8-9 hodin možnost hrát a totéž v noci a zítra, takže děsivka pro mě prakticky končí - píšu to jen jako příklad, že vždy podobný krok někoho zasáhne a pokud je údržba plánovaná, myslím, že by šlo vynechat alespoň takto občasné akce - třeba alespoň jeden den z těch dvou po sobě. Nebo je pro RT opravdu nepřekonatelný problém vložit případně jeden "volný" den, aby posun údržby nenarušil další ihned následující souběžné akce? Z mého pohledu coby hráče to vnímám jako nevstřícnost a není to míněno jako konfrontační příspěvek, jen pokus o zpětnou vazbu. Budu vděčná za předání výše, děkuji.

11. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Konečně otevřená pátá část houbového lesa, šestá ještě čeká na kočky mám 103 a potřebuji 200 no tak to teda nevím jak to dám potřebovala bych víc času.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak konečně plním stodolu, dokonce budou navíc i kočkovíly, tak dlouhá děsivka opravdu pomohla, jen ty lítající myši jsou hlady :D

burds, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  13. burds

burds Titán fóra

Sovinko plně s tebou souhlasím.Nechápu proč údržba nemůže být v době kdy není akce.Asi velký problem pro RT.Tak atˇtolik akcí nedělá a bude mít klid a čas na údržbu

švestinka, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  14. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Ahoj všem ,poví mi někdo kde vezmu chlívek na výrobu těch kočkovíl ? Ten bohužel nemám :oops:takže úkol ani plnit nemůžu ,ach jo:( jinak akce šílený chaosxD.Gratuluji všem kdo akci dodělal ,před ním smekám ;)

15. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pořídíš si ho v Jackově obchodě.

16. Boty

Boty Magnát fóra

Pomalu, ale jistě se blížím ke šťastnému konci, taj. sazeničky nic moc, ale já žádný zázrak nečekám, takže jsem v podstatě spoko, je to jak sázka do loterie chvilka očekávání a napětí, troška vzrušení a pak maličko zklamání, že to nevyšlo, ale možná příště ... :p

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký začátek nového týdne :) jsem to nakonec taky zvládla celé, obě arboreta na ploše :p ale při rozšíření jsem tam nechala všechny plody .. vlastně mi od každého zbyl jen jeden kus. Stálo to i hodně SK ale se něco vrátilo z odměn a z kola ne-štěstí. Radost mi udělala další kaktusová svíce z tajemných :D tak držím palečky ať ty bu bu úkoly zvládnete :p

¨

18. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Zaznamenal jste někdo údržbu hry? Já nějak nee, úkol hotov, krmím si netopýry a dodělávám bubuúkoly v družstvu... snad něco dodělám. Rozňoumaných jich mám dost....

19. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) teď budu za úplného dementa, ale vůbec netuším, kde udělat arboretum do děsivky. Nikde jsem to nevyčetlaxDxDxD člověk tu není pár dní a je skoro mimo hru xD

20. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Já zatím taky nezaznamenala údržbu a jsem tomu ráda mám od rána vytočeno 200% a makám jako ďas, přestože už mám
    vše otevřené a splněné tak pěstuju a chovám co se dá ;)

Netopýry nekrmím , pár jsem jich nakrmila , tak 50 ale ani sazenička ani TS spíše plodiny do akce - mě se to neoplatí-
    ale s tím jsem počítala, zkusila jsem pár kytic a mrkvovek mám;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.