Strašidelný byznys (1.2. - 6.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 31/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak rozhodně to asi nedám celé i když.......nemám otevřený celý houbový les, jen 1.část a tak se soustředím na dekorky a na netopýry kašlu. Chybí mi vlastně všechny rostliny a na Arboretum ani pomyslet. Co bude bude a co nebude? no ono se nic nestane

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konecne hotovo, obsidian dopadal a pomohlo i vytrvale posilani vrtulek a hnojiva na stromy, pestovani usi-kytky se zkracenim od kytky (na akcni nepusobi ale na tuhle jo, coz je dobre) a jen si rikam kdy prestat... zasoby jsou uplne rozhazeny, pochopitelne diky akcnim ukolum v poslednich desivkach... dumam zda arboretum ma smysl delat, kdyz jeste do houbovyho to chce spoustu zvirat, abych mel plochu komplet otevrenou... a bez rozsireni to arboretum fakt nic moc neusetri...

Vypadavat ma 130 obsidianu/den, v tuto chvili ma byt 278 (nebo chybet 372 ), mam 664 (chybi 0 ), mam 102% hotovo.
    Stav korenu : idealne 1919 kusu (900/den ), mam 4659 z 4500 (103% ).
    Zatim uplynulo 42% casu, zbyva 68 hodin.

Helena1313, Janina0971 a eli2006 tohle ocenili.
  3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak 5hod. Jedovatce mi do konce chybí 1.900... a vypadávajících Drahokamů cca 170... chjo, ta vypadávátka.

Nu, a pak možná budu pěstovat tu dlouhou a budu krmit Pejry.
    Ale,
    ještě bojuju s dopěstováním na 3 plochy houbové, a tak se spíš soustředím na to.

Do konce akce 68 hodin.
    ;)

evainfo, Helena1313 a eli2006 tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Si připadám jako momentálně retardovaná... Levá část: Otevřeno. Pravá: ani zkusmo. Střed - což modíci doporučují až naposled, téměř hotovo. Taky s těmi kvanty krystalů, které by nás jinak zavalily....

5. libakos

libakos Polobůh fóra

Konečně kameny dopadaly,nakrmeno asi 40 pejrů a jdu zapracovat na poslední části houbového lesa.Až zbydou jen kočičky tak zas začnu krmit:)

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  6. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Jde to pomalu, zatím mám jen rozšířenou 1 část, dochází drahokamy. Akci snad zvládnu dodělat. Na upírky zatím kašlu.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hlavně si všichni pospěšte, poslední den děsivky je údržba hry a to dopoledne, může nám to zrušit všechny naše plány :(

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

evoku57... jj, to fakt potěšilo údržba :cry:

Koulička1, Helena1313 a evoku57 tohle ocenili.
  9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak vážení...kašlu na pejry,pouštím k vodě dekorky, (o BZ+Kr ani nemluvě).Hledal jsem ty bubuarboreta a našel výběh šneka,lva i kamzíka.Nejsou všichni z krchova,ale i tak budou mé priority.

Janina0971, Helena1313 a evoku57 tohle ocenili.
  10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

njn, údržba nepotěšila, ale jak odpověděl pajda361 pro evoku57 v dotazu ve Všeobecných, budou bez přístupu všechny hry od BP. Nejsem programátor, ale zřejmě je potřeba něco doplnit, změnit, upravit v prvcích, které používá současný chod her...

Janina0971 a Helena1313 tohle ocenili.
  11. sisinka

sisinka Pilný autor

ještě 100 kočičích víl :wuerg: nebo spíš mám napsat : už jenom :(A zrovna jak na potvoru žádný bonus 200°/°do stodoly, z kola štěstí se na mě valí hvězdy, ostatně i z beden, to jsou kvanta hvězd. Kdyby tak lítaly aspoň ty kočičí víly.

evainfo, Xenie6161 a Helena1313 tohle ocenili.
  12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak nejen že jsem dokončil Strašidelný byznys, podařilo se mi získat obě Děsivá arboreta. A protože v oblasti vrtaček nemám problém (104), stejně tak u stavebních plánů jsem jaksi "nad plán", jen co mi dozrají děsivé Podivuhodné stromy, rozhodnu se, co do nich dám.
    A od zítřka doplňovat zásoby a plnit zbylé děsivé úkoly. Jediné, co bude trvat déle, jsou části závislé na dodávkách svící - zatím mám jediný strom, ale dobře že aspoň tak.

EDIT: Mezi tajemnými sazeničkami se objevila ještě jedna Kaktusová svíce, takže i zde mohu očekávat jisté zrychlení. Jsem prostě dítě štěstěny...

Naposledy upraveno: 3/2/18
    evainfo, matlafous123 a Helena1313 tohle ocenili.
  13. slootr

slootr Baron fóra

Akce hotová už v poledne, do otevření posledního kousku plochy mi chybí 79 víl. Mám 6 chlívků, asi to tentokrát ještě nebude. Ale to neva, nehrotím to, tak to holt bude příště. Arboretum jsem ještě nezačal, ale mám dost času si do něj aspoň to kytí napěstovat. Netopýry nekrmím :)

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

strašidelná stodola vypleněná, ale úkol v družstvu hotov, akce také, i něco netopýrků si pochutnalo na špízech a teď doplnit stodolu ... celé plochy i arboreta mám už od minula (to mi padlo +200 %, takže to přibývalo) ;)

matlafous123, sisinka a Helena1313 tohle ocenili.
  15. skalar31

skalar31 Zelenáč fóra

kde vemu prosím třpitivou kouli

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Naposledy upraveno: 3/2/18
    MatysekKamilek a Helena1313 tohle ocenili.
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Za hojné dodávání krvavého špízu dorazil i požitkář. Jsem ráda, protože šlechtění aktivované nemám, zatím jsem ho nepotřebovala. Řádek dodá bílé, kolo štěstí ostatní. Dosud nakrmeno cca 50 netopýrů a ještě něco jim dopřeji.

18. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

idem sa aj ja pochváliť. konečne mi z tajomných padla aj náhrobná sviečka. ale ten čas dozrievania, ach joj
    prajem peknú hru

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já opět čekám na vypadávátka, chybí jich 218 kusů, napěstováno mám, hluboký les čeká na otevření další části, ale nejsou dopěstovány stromy, tím pádem musím čekat, až bude otevřen a pak to bude padat lépe, v této akci to asi nestihnu, těm, kdo má splněno velká gratulace, a mi ostatní doufejme, že to též zvládneme.

davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  20. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, rozhodla jsem se nepěstit do stodoly, pořád se honíme vypěstit na arboreta, rozšíření ploch a tak si to užívám a krmím netopýrky, již jsem musela zasít rajčata, došly při krmení, mimo 3 SK, jsem již obdržela všechny výhry, upřesňuji ZB vypadl jenom 1x, přeji příjemnou neděli

Naposledy upraveno: 4/2/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.