Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Počkám ještě do večera a jestli se to padání naběraček nezlepší, tak vynechám. Stonek mě neláká ale dekorky by se hodily na hřbitov ať tam není tak prázdno.
    Bonusy z kola štěstí asi zmizely na jiné farmy, protože z 18 točení se oběvil jen 1x (100% do stodoly)

2. alenal

alenal Stálice fóra

Také jsem chtěla splnit úkol, plním každý, ale nemám otevřený celý houbový les a v tom je problém, i když napěstuju pýchavky tak naběračky nebudu mít. V zadání tohoto úkolu mělo být připsáno, že je to pro ty, kteří mají otevřený celý houbový les a ne třeba pro takové, kterým ještě 3 kusy chybí. Jako třeba mě.

evainfo, milostivas a Zoufálkov tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenal - tak se na akci vybodni a jeď si plodiny na otevření zbytku houbolesa. Fůra lidiček to tak udělala. On ten řádek je takový obyč (bez nějakého bonusu) a takových ještě bude .....;)

Na ml. farmě jsem se na akci taky vybodla a jedu raději na otevření poslední části houbolesa (jedna část se mi podařila už včera - teď zbývají kočkovíly, takže připěstím na další kočičí chlívky, vrbičky...)

4. alenal

alenal Stálice fóra

já vím, ale já jsem nikdy nic nevynechala.

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Všechno je jednou poprvé :D
    Minimálně na tom budeš líp třeba v příští akci, ptž na větší ploše se ti povede určitě líp. Ale je to tvoje farmička, takže tvoje rozhodnutí a já ti do toho nechci kecat ;)

evainfo, Pitrýsek47 a babako tohle ocenili.
  6. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Zdravím, ani mně to nepadá a jsem otrávená, protože vidím, že to nestihnu. Vadí, ale nedá se nic dělat. Ani tohle mě nedonutí něco koupit. Gratulka všem, co se jim daří!!!!!

evainfo tohle ocenil(a).
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já tuhle akci plním tak na půl - chci si totiž radši otevřít zase další část Houbolesa, tak jsem se mrkla na odměny a dojdu si pro Zuzihnojivo. Nevím, jak u vás, ale u mne je nějak nejvíc nedostatkové. Takže jsem otevřela 1 a 2 stříbrné a teď dopěstuji na ten třetí, čímž akci skončím a dál se budu věnovat Houbolesu.

8. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

ahoj
    tak jsem si říkala, že toto vynechám, ovšem dneska se stal zázrak a padlo mi 200% do stodoly na 12 hod,tak jsem se přece jen do toho pustila a pokud to půjde dobře, tak otevřu i zbývající dvě části houbového lesa. Ovšem je dost možné,že zůstanu viset na padátkách, zatím je to slabota.

9. sirchose

sirchose Analytik fóra

No vypadá to opravdu tak že tady jsou kohoutky řádně přiškrcené,napěstovat akční by asi problém nebyl,ale ta pajdátka ani nepajdají,ty se rovnou zasekávají někde v nebi:p
    Jestli ony tam někde nezamrzly a čekají na to slibované oteplení:D

10. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Teprve teď se vrhám na pěstování akční, protože zkouším využít za akci 2x 10% řádek ve stonku, takže jsem pěstovala do prázdné stodůlky. Bude to docela napínavé.
    Po prvním dni akce:
    akční pýchavka 352 ks
    naběračky 354 ks

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Pěstuji akční jen na měsíčním poli,v lese pěstuji do stodůlky.Stonek nestojí za to abych používala SH nebo předražené guáno(u nás už přes 3000)dekorky co vyjdou půjdou do parku a spokojenost:)

evainfo, milostivas a zahradnice4 tohle ocenili.
  12. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři jak tady čtu tak jsme na tom všichni asi podobně ,zřejmě naběračky budou nedostatkové zboží,podle poslední situace je mi zatím stonek vzdálený ,ale ještě je poměrně dost času tak snad ??? se zadaří.Kolo štěstí je pro mně kolem neštěstí a jak vypadá bonus si mohu nechat jen zdát ,ani 30 protočených lístků mi k němu nepomohla.Tak holt zase nazout holínky a jít tvrdě pracovat.

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já bych proti řádku asi nebyla (jsem na ně zatížená), ale už jsem srovnaná s tím, že na řádek nejedu. Děsivka není tak dlouhá, zejména ve vztahu k tomu, že se blíží pracovní týden, zde by to bohužel pro ukončení chtělo jet od začátku do úplného konce, efektivně a ještě ne zcela s jistým výsledkem. Stále nemám hotové dvě části houbolesa, nadto nejsem úplně v pořádku, během dne různě pospávám, pro děsivku poměrně liknavý přístup :), takže doufám, že v této chvíli mám na ploše poslední akční, zítra zkusím jet se zkrácením běžné plodiny, jak potřebné k této akci, tak ty, co schází jinam, a doufám, že mi to doskáče. Moje ambice jsou všechny dekorky, jestli to vyjde, ví ÓtennejvyššívRT, když ne, tak ne, tenhle způsob děsivky mě stejně nijak netěší. Minule dvě akce zároveň, teď tolik akční i padátek, tohle už pro mě příště výzvou nebude. Spíš pobídkou k poklidnému farmaření mezi rovy. ;)

Ale učinila jsem taky jeden poznatek: bonus do stodoly vytáčím zřídka, tentokrát se mi včera povedl - člověk by si na to velmi rychle zvykl, plnění výrazně usnadněné, zvířata a stromplody přibývaly pohádkově. Už chápu, že bonusy dokážou splnit ty enormní požadavky třpytikoulí a víl, jen mít to štěstí je na tom kole aspoň zahlídnout... Už se méně divím hráčům zvyklým na své pomůcky v podobě obrstromků, JC a kaštaňáku - na zkrácení akce se navyká opravdu heroinovou rychlostí...

14. ilonastefkova66

ilonastefkova66 Pisálek fóra

to se zase někomu něco nepodařilo s tím co padá se to nedá absolutně udělat :cry:

anajavonuj a maribeja tohle ocenili.
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, nevím, ještě jsem do úkolu nic nevložila... spíš si chci vybudovat to Bubu-arboretum, nebo obě?

A ještě nemám aktivovanou poslední část 2. plochy... prostě 300 Kočičích víl, než nachovám se 3 chlívky, to je na pětiletku

16. satelit

satelit Hvězda fóra

Další úkol za mnou...

...a tady to taky docela postupuje,jen ty naběračky,ty naběračky :p

17. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Takže úlohu na desivke som nerobil ako som vravel. Ale podarilo sa mi získať už druhé desivé arbotérium. Ešte 200 mucholapky podivné a mám vyčistený celý hubový les.
    http://prntscr.com/imekt9
    Prajem krásnu hru

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Polez, flakaci! ;)
    Druha dekorka doma, na 3/1 me brzdi desohopsadla, ale zacinam verit, ze bych nakonec ten stonek mohla dat...

EDIT: A kruci - dodavam prubezne a jsem na 14/70 - to me sundas, ani nemrknu -.-

Naposledy upraveno: 3/3/18
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - já bych rád ale...

...počkej za 20 minut... ;)

EDIT: matlafous123 - tak pohni xD

Naposledy upraveno: 3/3/18
  20. doben

doben Ikona fóra

Podle průběžných propočtů zatím stíhám. Ještě jsem nic nedodával. Určitě vezmu stonek a podle padátek vyberu dekorky. Asi bude rozumnější brát dekorky od konce, protože si myslím, že většina lidí si tu první dekorku vezme i když nesplní zbytek, tudíž by mohla jít při OaD sehnat lépe než např. ta z 3. části.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.