Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

56 desnejch padadel ze dvou ploch stromu a plisne... toz teda nevim, jestli nepujdu makat do druzstva hned, pac tenhle soukromnik je nakej skrt :D No dobre, dam tomu 12 hod. sanci :music:

2. burds

burds Titán fóra

Tak já jen 53 padátek ale nemám otevřenou celý houbový les .Ty kočičí víly mě pořád chybí a budou chybět ještě dlouho.A to ještě musím napěstovat kytky .Z potřebného množství do úkolu mám potřebné množství jenom plísně.

3. slootr

slootr Baron fóra

Pajdátek 61. Na plochách stromy, chlívy, ponurý květ. To teda nevypadá moc nadějně. S tím omezeným časem, co na to je. Uvidíme, jak to bude skákat z akční.

A protože jsou dvě akce s pěstováním, jedna z nich na hřbitově, obětoval jsem 20 točení za párty lístky a ten bonus 100% do stodoly nakonec padnul!!! Takhle to má být :D

Naposledy upraveno: 2/3/18
  4. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak tady začíná přituhovat... a mrazem to není. Na úvod 58 Lebečních naběraček (6,8%). Jestli to nebude významně lépe padat z akční plodiny, potom stonku - pá, pá...

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Naběraček 61. Na hřbitově byl ponurý květ a v lese směs všech chlívků, všech stromů, 2 arboreta a pár polí. Chybí mi otevřít poslední část, ale dochovat už jen 37 víl, tak zítra by mohl být les celý. Akci dělám, ale 6 kočičinců bude ještě na ploše.

6. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak u mě 78 lebeční naběračky

jedna pocha ponurý květ a druhá stromy

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Přituhovat je slabý výraz - vyskákalo mi 32 naběraček xD
    Na poli zůstala tříhodinová Drákulova orchidej, kočkovíly, světluše a nějaké stromy. Tož jsem zvědavá, kam dojdu :p

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Mám otevřeno vše,jedna plocha stromy druhá osmihodinovka a 57 kousků,tož vykašlu se na to asi.To si dělají srandu? Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo ovšem zcela zbytečně nadávat>:(Je rozhodnuto,něco málo napěstuji,kdyby plodina zůstala ve hře a jdu se věnovat houbovému lesu,sice mám vše otevřené ale něco chybí ,dělala jsem většinou jen stříbrné tak budu plnit úkoly:)kupovat koše nebudu,delší plodinu než 8hodin nemáme tak to vypadá bledě.....

9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tentokrát se akce nezúčastním, mám otevřeno jen jedno pole v houbovém lese, takže budu pokračovat na dalších, je toho ještě dost co mě čeká, tak toho využiji:)

10. stěby

stěby Hvězda fóra

54 lebečních náběrek mě utvrdilo ve včerejším přesvědčení. Jedu piánko, urobím jen první úkol na volná zatočení a jednu dekorku a šlus. Síly vrhnu na otevření předposledního dílu houbolesa: na to mi chybí už jen 12 slizpotvor (v poho) a cca 1000 třpytikoulí (to bude horší oříšek).

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vytočila jsem po dost dlouhé době 100% do stodoly, což mě nalomilo. Mohlo by se stihnout napěstovat i při neúplných plochách - ale podle mě nevyskáčou padátka, pokud to nebude z akční lítat jak třísky. Z první sklizně, kde mi zůstal hřbitov zelených muchomůrek na pidi a v lese směs stromů, chlívků a pár polí zářící plísně, vyskákalo 52 lebek.
    Akční je kratší, já navíc můžu hrát jen o cca 24 hod. kratší dobu.
    Asi udělám kompromis - nechám venku chlívky a potřebné stromky, zbude mi 292 políček, na kterých akční s bonusem snad napěstuju, budu hlídat, abych nepřepěstovala vůči padátkům a vyzvednu, co mi to dovolí. Dekorace do parku se budou hodit, mám velmi řídce osazený. A obludy všeho druhu i stromky porostou taky, rozšíření mi to blokovat nebude. Akorát moc nevěřím, že tímto kompromisem to bude stačit na dokončení - tak případně jen částečně.

12. slootr

slootr Baron fóra

Je to bída, přátelé. Z arboreta s 8 strašidelnejma vrbama jedna naběračka, poté z 6-ti kočičích víl taky jedna. S takovou toho moc nenaberu :(

edit: No a šest slizkejch chlívů dalo 2 naběračky. Začínám propadat depresi...

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Také si myslím, že zapomněli trochu pustit kohoutky anebo to třeba nejde současně na farmě přiškrtit a na děsivce popustit? Na začátku a to jsem měla od minule nasazený ponurý květ a plíseň, asi 17 stájí a zbytek stromy v základu (mám už otevřené všechny plochy) a vypadlo pouze 60 naběraček. Takže, pokud se nerozpadá, tak pojedu jako Sovinka, pěstovat budu pouze k pádlům a uvidíme. Nemusím mít všechno a kolo zatím nic nedalo a moc s ním nepočítám, plýtvat SH nebudu, to si šetřím.

evainfo a Sovinka tohle ocenili.
  14. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Chybí mi poslední část houbového lesa na ostatních jsem měla zářící plíseň pidi pole a 4x kočičí víly no a jak to dopadlo? Hrůza 51 padátek to je k :cry:. Přeji všem ať to padá líp.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  15. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

děsivku mám ráda.
    zkusím co se dá. když už nic dopěstuji a otevřu zbytek houbového lesa.
    hezký víkend všem.

evainfo tohle ocenil(a).
  16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zatím 1188 ks pýchavky a 129 naběraček.
    Jedu na polích 2x1 s vodou a SH.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mám dotaz na akční strašidelná kytice nereaguje? Nekrátí dobu růstu? Děkuji za odpověď;)

Hmm je to škoda a já ji aktivovala,aby nebylo málo,tak 5x:cry:
    A tak jsem ji zkusila odebrat,v pohodě se vše vrátilo zpět do stodoly,takže fajn,to vědět:)

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  18. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

marketka47:
    Už jsem vyzkoušela: na akční nereaguje ani řádek a ani strašikytka!

Prepperka a evainfo tohle ocenili.
  19. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    normálně nemám s padátky problém, ale RT to opět přehnalo. Tentokrát však s SH počkám, jestli RT nezvýší pravděpodobnost vypadávání - už se to jednou stalo. Jinak teoreticky by padátka mohla napadat, ale je to na hraně. Zatím 118 padátek (ponurý květ (1 a čtvrt plochy), stromy, stáje) mám komplet otevřeno.

evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bonus nepadl ani z desitek otoceni Kola ale skusim to jeste z beden, takze s tim mozna pohnu... akorat kytici na urychleni jsem dal zbytecne, automaticky...

Vypadavat ma 214 naberacek/den, v tuto chvili ma byt 35 (nebo chybet 820 ), mam 102 (chybi 753 ), mam 11% hotovo.
    Stav pychavek : idealne 446 kusu (2775/den ), mam 442 z 11100 (3% ).
    Zatim uplynulo 4% casu, zbyva 92 hodin.

zahradnice4 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.