Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Babako, sousede drahý, ráda bych, ale kdykoliv je úplněk, tak si mně vyžaduje zaměstnavatel. S podivem, když je BB, sazeničky a podobně tak BP ví, že mám volnoxD

2. lena3576

lena3576 Aktivní autor

Nemám vůbec otevřený houbový les,tak se radši zaměřím na to,než na nějakou akci.
    Akcí bude do budoucna ještě snad dost :).
    Všem ostatním přeju,ať vám to padá ;).

3. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky. Ja akciu vynechávam. To nekonečne pestovanie do súťaží ma už unavuje. A otvárať ďalšie plochy na hubovom lese budem kedy??? Taktiež desivé úlohy budem plniť kedy???? A to nehovorím o desivých rastlinách, ktorých mám minimálne množstva. Kto do toho ide prajem veľa šťastia.

4. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj přeji hezký večer ,sice mi zbývá ještě dodělat poslední díl houbového pralesa ,ale přednost dostane stonek ,stonky mám ráda,tak uvidíme zda ho udělám ,ale porazit se nenechám nerada se vzdávám,tak snad to bude padat .xD

5. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

další pěstovačka ještě že se pěstuje jen na hřbitově a v houbovém lese ale asi tu akční rostlinu budu pěstovat na hřbitově protože houbový les nemám celý

milostivas, burds a myš59 tohle ocenili.
  6. stěby

stěby Hvězda fóra

Honzulka05 - a kde bys tu akční chtěl pěstovat jinde, než "jen na hřbitově a v houbovém lese"? :p

7. elbienka

elbienka Pisálek fóra

Tak kdybych dostala jako odmenu kocici vily, sla bych do toho. A nebo kdyby aspon rada na stonku dala nakou peknou bednu.. Ale takhle si radsi budu pestovat plodiny do ukolu, mam jich nedokoncenych hodne moc.. To je snad poprve, co vedome nebudu akci delat i kdyz o ni vim a mam cas sazet / sklizet.. :) Tak peknou akcicku ostatnim :)

8. myš59

myš59 Vévoda fóra

já ji teda zkusím, přes den akčni na noc dlouhé na otevření lesa a uvidíme, řekl slepý a šel na němý film;)xD

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

a opět je tu bububu ... plochy probádané celé, tak by to mohlo přibývat, i když minule jsem hřbitovní stodolu dost vyplenila ;)

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

S akcí váhám a uvidím. Chybí mi dvě neotevřené plošky v houbolese, na to mi chybí enormní množství třpytikoulí, fialových tlam a víl (a pro víly zase plody strašivrby na krmivo), takže tyto věci je žádoucí mít na ploše, bez toho se to zlepšit nedá.
    A nevím, jestli se mi chce honit na jedné ploše s pěstovnáním, akce není dlouhá a dohrávání ve všední dny je pro mě handicap, tak zkrátka ještě uvidím...

11. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Asi se vrhnu na úkoly a otevírání ploch v houbolese,to je důležitější,ale at to všem padá ve velkým

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

;)xDxDxDPechfoglová......je to krásná představa.....hned se jde veseleji pracovat na úkolech.

13. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

stěby já mám plný hřbitov pokrytý polemi a když se bude sklízet jednou za 4 hodiny a několikrát za den tak to bude úspěch

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako tradičně chci stonek, šedý řádky mě děsí. Bohužel nemám otevřený celý Houbový les, takže nějak není kde pěstovat. Při normální Děsivce jsem v práci a nestihnu téměř nic. Ode dneška jsem doma nemocná tak uvidíme, jasně, že se budu snažit. Požadované plodiny do akčního úkolu mi tak z poloviny chybí, ale to by se mohlo povést.

15. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

U houbového lesa mám dvě plochy... jinak stromy a chlívky do úkolů, taky zaberou nějakou část plochy.... no uvidíme.... odpadly mi 2 cesty, takže budu mít víc času na farmičku... :) Akci pojedu, na houbovým musím opěstovat kytky do úkolů, jedný mi chybí skoro 500ks, dvě mám v potřebném množství a u tý jedný asi 2-3 sta kusů....
    Jen ten šílenej náklaďák bude před barákem... a tudíž v bytě tma, zastíní 3 okna.... jéé, kecám, odpadl mi 3x Hradec, jet pro něj, pak dort a v pondělí do práce.... vyjíždí odtud. :)

16. Folonica

Folonica Rádoby autor

mno, tak pomaloučku, polehoučku, něco napadá, o tenhle stonek asi netřeba se extra prát

17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

zkusím alespoň nějakou tu dekorku, bo dnes mám noční a 6. denní. Fakt nevím, jestli budu moci jít na farmu. Tož uvidím, ještě mám část lesa otevřít a mám takový smutný dojem, že minule padly za oběť orchideje, takže ještě todle...Holt se budu bát...

18. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Zase dvě akce najednou. To už je otrava. Bývala doba, kdy nám přidávali diamantové místo pro bonus. Teď už přidávají jen akce a hráč tudíž nemuže použít to, na co je zvyklý. Škoda. Vyrábíme si to zbytečně.
    Ať se vám daří hra

Naposledy upraveno: 2/3/18
    burds a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  19. slepka1

slepka1 Pisálek fóra

No to je nadělení :oops: a já se na děsivku tááák těšila :inlove:

20. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

14 naběraček ... z náhrobních kamenů, chlívků a stromků, 2 plochy houbové daly 4... stromky a měsíční rosa.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.