Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nemohly to dát na 2 dny ?
    Nebo to spustit zítra ?
    Ach jo ..........

kiki2305 a kaolín11 tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

To snad není možný,tak se soustředím na stàlý úkoly v družstvu ,že opět zapomenu vysadit TS na plochu.Achjóó:(
    Takže dnes už to nemá cenu,kvůli prostojům.Jedině to tam vrznout pozdě v noci.

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

správně vrzni to tam pozdě v noci ;):pxDja už čekam[​IMG]

4. zabeva

zabeva Aktivní autor

vůbec mi to nepadá at zasadím cokoli 8-(((
    poradí mi prosím někdo jak na padátka.děkuji

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zabeva - nevím, co sázíš, ale tohle je za 2/3 houbolesa - z cerebrokolice

A tohle je ze skoro celé plochy kostního keře

Takže sázet a sklízet, pokud možno bez prostojů. Použít strašidelnou kytici (a strašidelný řádek) na zkrácení růstu...

DANKA722, davidson00 a -Kuteno- tohle ocenili.
  6. mico5252

mico5252 Rádoby autor

tak to je cele zle som tu dnes a kukam, kukam - tak že keby to bolo aj o 3 dni dlhšie tak to skratka nedam.takže možno tak 5 akciu o pol roka- nemam rada polovičnu pracu tak som akciu ani nezačinala ale prajem vela usilia všetkym pokračujucim "bubulakom"

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  7. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Za mě super xD>:(, mě scházela vypadávátka, abych akci dokončila, takže jsem vysypala prasátko a teď akce pokračuje...
    Já bych byla za, aby se nakoupená vypadávátka k dokončení akce taky vrátila.
    Samozřejmě budu si pěstovat něco jiného, ale tato akce byla opravdu vyvedená :p

zahradnice4, maja.rada a evainfo tohle ocenili.
  8. zabeva

zabeva Aktivní autor

z houbolesa pouze 2padátka já se snad zblázním a to potřebuju 300padátek

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Skali

zabeva - sázej něco delšího (delší doba růstu) ;)

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chachachááá - žabaři (nebo žabařko)
    Z Kostního keříku

Z Mochomůrek

Padá mi to i z Rajčat (1 kus) a z Dýní (2 kusy)

:music:

evainfo a kiki2305 tohle ocenili.
  11. Skali

Tobě jo, ale zabeva to má nějaké zaražené o_O Kdyby aspoň napsala, co sází. Takhle těžko radit....

evainfo tohle ocenil(a).
  12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

No tak vzhledem k tomu jaké výsledky v padání mývám během akcí, se tyto počty rovnají zázraku.
    Ze 2 polí Plísňovky (odpoledne když to znovu spustily) + 22 stromů a 9 chlívkú, vypadlo 49 žufánků. To se mi zdá celkem hodně :)

krakoramaja a kiki2305 tohle ocenili.
  13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Ještě že jsem zaskočila, úplně jsem zapomněla na děsivku ,tak jsem drákulovou orchidej nebo co to bylo za 3 hodinovou kytku sklidila

[​IMG] tak možná nerozhoduje doba růstu, ale jak dlouho necháme na polích něco hnít:)

Naposledy upraveno: 10/3/18
  14. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Mě šufánky nepadají. Chybí mi přes 300 ks, což za 24 hod nedám. akci dodělávat tudíž nebudu.

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  15. zabeva

zabeva Aktivní autor

všude mám pidipole houbový les náhrobní kameny 3 padátka.mám položit velké pole?

16. Skali

Zkus to. Zkoušela jsem boltcovitku (6,5 hod) na velkých polích a padalo okolo 20-25 ks z plochy. Ale jestli jdeš chrupat, tak bych šoupla normálně osmihodinovku na pidipole a děj se vůle.... Jestli máš nějaké SH, můžeš párkrát otočit něco delšího na velkých polích. Ale jestli ti chybí 300 naběraček, tak mám obavy, že to nedopadne. Je to hodně. Ale ten stonek není nic extra, tož bych SH neplýtvala a vzala bych dekorky a šoupla je do strašidelného domu a finíto
    ;)

17. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

chtěla bych se zeptat každy hrač dostane 10 kusu akultní pychavky já nic nedostala nevím jak je to možny děkují předem za odpověd

18. Skali

1josef1 - 10 semínek okultní pýchavky jsme dostávali na začátku akce, teď při prodloužení ne, pouze nám vraceli to, co nám při ukončení akce zůstalo. Pokud jsi naházela vše do úkolu a nezbylo ti vůbec nic, pak by se ti po 5 hodinách mělo připsat na účet 5 ks pýchavky. Pokud se tak nestalo, nezbude ti, než kontaktovat herní podporu.
    Jak kontaktovat herní podporu

19. marketa4343

marketa4343 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco připsat, použij tlačítko upravit. Skali
    ahojky,padátka spíš nepadají,než padají,je to opět o penězích............chtějí,abychom hráli hru a kupovali a kupovali.........

RT se nezbláznilo,mají to dobře vymyšlené,když chtějí,abychom hlavně utráceli peníze a nakupovali vše potřebné pro splnění úkolů.........

Naposledy upraveno moderátorem: 11/3/18
    evainfo tohle ocenil(a).
  20. Skali

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.