Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kraketice

kraketice Pisálek fóra

Akci jsem jela tak na půl, soustředila jsem se spíš na otvírání Houbového lesa, nicmíně mě to také naštvalo, protože teď tam mám něco krátkodobého místo osmihodinovky:(

2. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

Toto byla první moje nedokončená akce. Houbovy les nemám komplet otevřený všechny plochy. Ok, to je můj problém a s tím jsem do toho šla a neřešila jsem, jestli padá nebo nepadá. Prostě jsem akci chtěla udělat i na omezené ploše a počítala s tím, že budu investovat SH i reálné peníze, abych mohla akci dojet. Jako ano, některé akce se plní hůře a jiné lépe a i v budoucnu se může stát, že přijde akce, kterou nebudu moct splnit, ale hraju několik let a dobře znám své možnosti a limity mé farmy, takže si troufám tvrdit, že dokážu odhadnout, jestli akci zvládnu nebo nezvládnu a buď do akce jdu nebo se na ni vykaslu a pokud hodně chci, tak nemám problém i kupovat výhody, abych dokončila. Tím spíš mě naštvalo toto předčasné ukončení akce. Takže milé RT koš k akci jsem koupila naposled.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ó, jak jsem rád, že jsem tam výjimečně už půl hodiny před koncem děsivky
    pleskl plíseň.
    :D

4. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

fuj tak to jsem měl štěstí jak tak čtu dokončil jsem 35 min před koncem -ještě jednou musím poděkovat za žufánky evainfo,Pitrýsek47,EdmondDantes,helesoch71 a mithrandilka77

jináč akci jsem jel jen na jedné celé ploše a 2 otevřených plochách víc zatím nemám otevřeno kdyby o den neprotáhli tak jsem v čudu;)

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Padátka emigrovala asi k sousedům, prostě to nenapadalo. :p

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím vespolek,

realizační team se omlouvá za předčasné ukončení akce a aktuálně krom jiných chyb jedná o tom jak vzniklou situaci vyřešit, prosím vyčkejte na další informace.

milostivas, malanek70 a Skali tohle ocenili.
  7. HanaZavis123

HanaZavis123 Zelenáč fóra

Podlouhé době jsem akci nedokončila,podle mého názoru to bez superhnojiva ani nešlo dokončit.

23.angel tohle ocenil(a).
  8. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Akci jsem nakonec dokončila díky pomoci sousedů. Děkuji!!!!!

milostivas, Medvánek a kiki2305 tohle ocenili.
  9. karbar

karbar Vévoda fóra

Nemám na to - přečíst 26 stránek Vašich příspěvků.
    Ale?
    No prostě nestíhám.
    Rodina + Děti + Práce + Domácnost + Večeře + Moje oblíbená relaxační farma.
    No a kde jsu já?
    Rozhodla jsem se ještě před vydáním ofi se akce nezúčastnit.
    Ale i přes toto vše jsem získala i stonek.
    Huráá sláva vítězům.
    Chtěla jsem se převážně zaměřit na plnění úkolu na otevření poslední plochy. Bohužel to nevyšlo.
    Ale jinak jsem získala druhé baha arboretum.
    Tak za mě akce super na to jak málo času
    mám a na mobilu teď také farmařit nestíhám.

10. uniaphia

uniaphia Zelenáč fóra

Ahoj...akce byla drive ukoncena,nez bylo psano a to me strasne mrzi.Tohle je prvni ukol co byl nedokoncen.
    Prosim o prodlouzeni a nejenom ja.Je nas tu vic...
    ...prosim nelzete v casomire ukolu

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

To jsem ráda, že jsem tu nebyla, by mi kleplo.... njn, v půl desátý pro mne tentokráte děsivka skončila:cry: chybělo 18 naběraček na stříbrný 4tý úkol... i kdyby mi poslali, nedodala bych, nebyla jsem u kompu do 19:00 hod. Je mi líto těch, co nedokončili vinou RT... Snad jim to vynahradí.-.-

12. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Škoda že jim to nefunguje jako v Černobylu tam zařvali jen dva lidi -jeden řval vypnito a druhej nejdeto:pxD

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Super,sice mně to vůbec nepostihlo,ale děsivku využiji na dokončení stálých úkolů v družstvu!:)

milostivas, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A ještě by chtělo narvat do té doby mimořádnou údržbu hry nebo ji aspoň oznámit.
    :DxD:DxD:DxD

milostivas a MatysekKamilek tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

24 hod. navic samozrejme beru, ac jsem o nic neprisla a diky za tento zpusob reseni ;)

16. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

To tedy máme začínat znovu, a kdo mi nasype těch 108 naběraček co mi zmizelo plus ještě ty, které se nepřipsaly od hodných dárců, a kdo mi fofrem napěstuje 1573 zmizelých píchavek. Myslím si, že to není spravedlivé, musím napěstovat vše do posledního úkolu znovu, správné by bylo vše vrátit.

Omlouvám se, nechala jsem se trochu unést, díky za upozornění a dál jen s veselým farmařením.

Naposledy upraveno: 8/3/18
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

veselafarmarka : ale oni ti to všechno vrátí. Vždyť to tam píšou.

malanek70, milostivas a kiki2305 tohle ocenili.
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj veselafarmarka,

ale však v oznámení je uvedeno, že vyměněné položky budou navráceny.

milostivas, GordonSargent a Skali tohle ocenili.
  19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

milostivas a karbar tohle ocenili.
  20. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

24h navíc je adekvátní kompezace za předčasné ukončení akce, vydělají na tom všichni, tedy i ti, co dokončili. Děkuji RT a za sebe uděluji malé bezvýznamné plus.
    A samozřejmě díky i modíkům za rychlé reakce na naše emoce a za snahu zjistit informace, kde soudruzi udělali chybu :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.