Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Berta.07

Berta.07 Zelenáč fóra

To samé. Nechtěla jsem to nechávat na poslední chvíli, ale dřív to prostě nedozrálo. Na časomíře 13 min do konce, tož jsem si myslela, že v klidu dokončím a prd...

2. gomili

gomili Zelenáč fóra

Také i mě úkol vypadl 6minut před 14.00hod.

3. herda21

herda21 Expert fóra

Stejný problém. Chtěla jsem poslat sousedce naběračku a už mi to nevzalo. Následně poté se mi ukázala výměna. To znamená, že akce skončila o 8 minut dříve v mém případě. Včera se mi něco podobného stalo s "vodopády". Měla jsem tři minuty na to, abych odklikla mombínovou švestku (posledních šest kousků) a ejhle, obdržela jsem sdělení, že se mi bohužel nepodařilo splnit úkol včas, což mě opravdu velmi nadzvedlo.... To přece nejde, přesnost je výsadou králů.... To je jako by odjel vlak dříve, než má v jízdním řádu :-((

jirka2000 tohle ocenil(a).
  4. lisica63

lisica63 Pisálek fóra

TAK TO JE SPROSTÝ,AKCE SKONČILA O 3 MINUTY DŘIVE

23.angel tohle ocenil(a).
  5. formaky

formaky Rádoby autor

Jsem na tom úplě stejně,ještě jsem chtěla poslední dekorku a stihla bych to. Jenže by to nesměli ukončit 10 minut před koncem.>:(

jirka2000 a 23.angel tohle ocenili.
  6. flexaton

flexaton Rádoby autor

Jděte někam, ještě nejsou 2 hodiny a akce už není přístupná. Stihl bych ji dokončit a takto ji nemám hotovou :(

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

taky jsem posílala naběračku a už nedorazila ani by to nestihla dodat

Edit a ani mi po restartu děsivka nezmizela

8. tulen1966

tulen1966 Aktivní autor

hlásím tentýž problém - tulen

9. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Tak to fakt RT přehnal.....mám chuť napsat na jejich konto něco hodně nelichotivého,vymazat před koncem někomu to co jejich vinou nestíhal je sprosťárna. Na co nám dávají do kdy akce je???????????? Už jich začínám mít plné zuby.
    Já mám hotovo ale chtěl jsem poslat naběračky těm co potřebovali pár kousků do dokončení akce. Veselou farmářku jsem ještě stihnul,ostatním už ne.

Naposledy upraveno: 7/3/18
  10. lisica63

lisica63 Pisálek fóra

HLAVNĚ,ŽE TAHAJÍ Z LIDI PENIZE

11. ver55555

ver55555 Zelenáč fóra

Proč před 14 h zmizel úkol strašidelná hostina a nemohla jsem doplnit??

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

No, tak tohle se BP vůbec nepovedlo.... to je prostě darebáctví na kvadrát.... Sopti tu oznamuje prodloužení akce do 7.2.2018 do 14:00 a v 13:53 sklízím a nic.... prostě NULA sklizených, NULA přidaných do posledního úkolu v akci... tím pádem stonek fuč. Takže okamžitou zpětnou vazbu, prosím, a prodloužit akci o dalších přinejmenším 24 hodin, protože pár minut nikoho nevytrhne a do úkolů nahrnout tak minimálně 40 - 50 naběraček jako kompenzaci o které jsem přišel tím, že jsem sklízel 7 minut před koncem... tedy v době, kdy akce měla ještě běžet. A pochopitelně by se měl Raziel veřejně omluvit všem komunitám, které to postihlo stejně jako nás. Lumpárna.....>:(>:(

EDIT: A doufám, že ten doveda, co to takto vypnul, už u firmy není, protože poškodit tolik lidí najednou, to je na odchod bez pocty, bez ohledu na národnost. Snad se nenajde nějaké ťululum, které postup BP bude obhajovat a vymýšlet nějaká zdůvodnění, třeba, že nad Německem je silná sněhová bouře, urágán parametrů Katriny a mrzne až praskají dráty elektrického vedení. Sopti, tohle jsi si od nich nezasloužil... to je od nich přímo plivanec do Tvé tváře tváře, udělal jsi vše co jsi měl a mohl a přece se jim podařilo Tě podrazit. Holt, to je to když jedna akce začíná v 14:00 a zároveň druhá končí.... chtělo by to pauzu mezi akcemi. No nic,milé RT, pěkně šup šup dvě akce najednou - tu novou a dokončit 24 hodin této poslední. A ne že to bude padat.....

Naposledy upraveno: 7/3/18
  13. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Stalo se mi to samé. Chyběly mi naběračky, chtěla jsem dokoupit a vtom mi mé pracně nasyslené vyměnilli. Nechápu :mad:

14. 23.angel

23.angel Pisálek fóra

Jděte se bodnout, měl jsem to akorát a zase jste to po...li. Očekávám nějakou opravu - vyplacaného x SH a k ničemu. Chyběla mi poslední sklizeň a 16 vypadávatek, které by napadaly. Kterej amatér si s tím zase hrál.

jirka2000 a pepino1972 tohle ocenili.
  15. -polly90-90

-polly90-90 Zelenáč fóra

Taky se hlásím do klubu postižených, chybělo mi 16 naběraček.....tak vám nevím, komu jsou špatně hodiny, ale jsem znechucena....

jirka2000 a 23.angel tohle ocenili.
  16. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Akce ještě neskončila a nějak zřejmě zapomněli při prodloužení nastavit i posunutí odměn, těsně před koncem mi to vyplesklo odměny za padátka a akční, kterou jsem zrovna chtěla uložit. Tak to se tedy RT nepovedlo.

17. surio

surio Pisálek fóra

I mně to vyměnilo ještě před koncem a poslední sklizní všechny kytky a naběračky za BZ a krejcary, ale úkol byl ještě dostupný.

18. pipina15

pipina15 Zelenáč fóra

Dobrý den, úplně stejný problém, akce mi skončila 13:45 :-( Napěstované akční rostliny, že se pak rozhodnu, kde dodám a ..... nic, přes 2000 kytek víte kde ..... :-(

19. marublaha

marublaha Pisálek fóra

Tak by mě zajímalo, proč byla akce ukončena dřív než ve 14:00. Chtěla jsem ještě dodat poslední dva úkoly, plodiny to spolklo, akční už ne. Po refreshi jsem se na louku dostala, ale dodávat už nebylo kam. Je dost nefér napsat 14:00 a končit 13:58.

20. VeraDekeresova

VeraDekeresova Pisálek fóra

Takisto....chcela som absolvovať posl. výkriky mohykána a .....možem akurát tak užiť lieky na tlak...

Trepifajksl a larelay tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.