Strašidelná hostina (2.3.- 6.3.) a (10.3.-11.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/3/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Deckaaa, prihodte jeste nekdo na veselafarmarka zufanku - to dame! ;)

2. lase2

lase2 Magnát fóra

Tak to si snad dělají legraci - jdu poslat veselefarmarce pomocnou naběračku, a ve hře už tento dárek není, a vyskočilo okno o výměně přebytků na BZ + KR.... No tak tohle jste přehnali, milé RT....

EDIT : A aby to bylo prokazatelné, připojuji info okno o výměně, které na mne vyskočilo v 13:51 (v pravém dolním rohu jsou i hodiny) [​IMG]

EDIT II : a zde pak i výstřižek prokazující absenci dárečku, ten jsem stihla až 13:59, ale dárek už tam nebyl v 13:51 ( prodleva než vystřihnu, uložím a nahraji)

Naposledy upraveno: 7/3/18
    kiki2305, kaolín11 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. frufrukat

frufrukat Pisálek fóra

máte někdo stejný problém, chtěla jsem si 10min. před koncem akce dokoupit zbylé 4 naběračky a už to nešlo, úkol nikde a hned mi skočilo, že zbylé naběračky byli vyměněny, takže nemám stonek

4. emča061

emča061 Pisálek fóra

taky mně to udivilo, že už je výměna...

5. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Taky už nám proplaceno..........

6. ovets3

ovets3 Rádoby autor

No zaujímave, ale 10 min pred koncom akcie som dostal hlásku o odpredaji akciových produktov a vypadávatiek. Niekto bude asi hromžiť.

7. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

chtěla jsem poslat od dětí a je 13.53 a zmizely ze sezonních dárků naběračky.
    veselafarmarko,dalas to?

8. petrusena

petrusena Pisálek fóra

Ještě není konec akce a naběračky jsou vyměněné, sklízela jsem poslední akční , ale úkol splnit nemohu, protože se mi stratily naběračky :-(

9. .kristynka.1

.kristynka.1 Pisálek fóra

Ano mám stejný problém, koupila jsem koš abych splnila, chybělo pár naberacek a koukám, úkol zmizel. Bude k tomu nějaké info?

10. matlafous123

To si nekdo dela legraci? Casomira jeste nedobehla, tak co je to za vtipy?!!!

11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

:-D taky mi vyskočilo infookno ze naberacky byly vymeneny... Jako me je to fuk, pro me uz akce skončila, ale kdo jel do poslední minuty... To se trosku nepovedlo, no...

12. yozona

yozona Pisálek fóra

13:50 poslední sklizeň na měsíčním poli - plodina na 3 hodiny - Lebeční naběračka ....počet ...NULA !!! o_O

13. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

Jsem zoufalá, protože mi najednou všechny naběračky zmizely ze stodoly. Mám tam nula. Všichni, kteří jste mi je poslali, mooooc díky, ale asi jsem smolařka a ne veselá farmářka.

Jak je možné, že ještě není konec a mám už vyměněné naběračky. Tím jsem nedokončila.

Tolik dobrých farmářů mi posílalo naběračky, ale nešly vybrat, protože zmizely z nabídky, jinak bych to v pohodě stihla, takhle rozhozená jsem ještě ze hry nebyla. Ještě jednou všem, co mi posílali, moooc díky za solidaritu.Smutná farmářka

Naposledy upraveno: 7/3/18
  14. Natý.13

Natý.13 Zelenáč fóra

Také jsem naposledy sklidila aby vypadly poslední naběračky abych si mohla vybrat ktere poslední ukoly si splním abych měla aspon jednu dekorku a ukol pryč. Proč? To fakt naštve

15. makak-magot

makak-magot Stará škola

Potvrzuji stejný problém - v 13:55 na mě vyskočilo info o výměně naběraček a pýchavek, úkol jako takový ještě vidím, ale dodávat do něj nemůžu.

16. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Taky se hlásím, jakto že naběračky včudu a ještě zbývá pár minut?! -.-
    Ale o.k. stejně to nestíhám, chybí mi mraky padátek, nemám otevřenou tu druhou plochu a je to bíííída.

17. larelay

larelay Analytik fóra

Tak toto se snad ještě nestalo. A obzvlášť u této akce, kdy netradičně spousta farmářů finišuje v posledních minutách. Se někomu předcházejí hodinky :)
    To jsem vážně zvědavá, jak se toto vyřeší :) Nejlépe všem akci splnit do konce :)

18. imisa

imisa Zelenáč fóra

6 minut před koncem akce mi farmerama vyměila 123 naběrček a cca 1700 pýchavek, proooč???

19. matlafous123

veselafarmarka Vydrz, nebudes sama, kdo na tomhle kiksu bude bity... treba s tim RT jeste neco udela.

pepino1972 tohle ocenil(a).
  20. lustr2

lustr2 Pisálek fóra

Tak to si fakt delaji srandu! Taky jsem o to prisla. No myslim, ze kompenzacni balicek jakehokoliv druhu mi asi stonek nenahradi. Investovala jsem dneska do finise hodne surovin. Proc musi spoustet nekolik akci najednou. Vzdyt nejsou schopni ridit ani jednu poradne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.