Staré časy - vzpomínky!

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem artep2000, 3/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. artep2000

artep2000 Pisálek fóra

Ahoj, občas je to tu dost pesimistické, ale občas se tady najdou škvírky světla naděje a je to tu celkem fajn.

Máte nějaké vzpomínky které vám nejdou z hlavy ani náhodou týkající se chatu?

Já třeba ano, už je to hodně dávno, co se na chatu pořádaly soutěže, začal to kdysi hráč Ipsak ( nevím zda píšu dobře ten nick ), hodně to hráče bavilo, byl o to nezkutečný zájem. Vím že jednu dobu pořádal soutěže Tenista99 a nakonec já. Hodně mě to bavilo, každý den připravovat otázky, první doma na papíře a pak to několikrát dávat do pc a nakonec "kopírovat". V té době bylo složité vymyslet nějakou otázku, na kterou by se musel každý zamyslet. Byla jsem ještě ten "nezkušený hráč" co vymýšlel úplně easy otázky. I když jsem si dala tu práci něco najít na forku, tak vždy uplynulo 10 sekund a odpověď byla v chatu. :D :D
    O soutěže se v tu dobu staral [pompo], vím že moc nebyl komunikativní, ale když se to povedlo, tak byl a je fajn farmář :)

Pěkný večer přeji všem. Artep2000 :)

babioli tohle ocenil(a).
  2. Kachnička88

Kachnička88 Zelenáč fóra

A kam to mám prosím dát, je to nutné :(

Už jsem to smazala, jen bych potřebovala poradit prosím...

Naposledy upraveno moderátorem: 5/6/17
  3. Kachnička88

Kachnička88 Zelenáč fóra

Aha, je mi líto ji nechat ležet ladem... :oops::cry:o_O Myslela jsem, že by někomu mohla udělat radost...

4. herda21

herda21 Expert fóra

Do hry mě někdy v roce 2010 zasvětil můj prasynovec David. Hraji docela pravidelně, ale pro radost; ne proto, abych stihla splnit všechny úkoly, neboť moje reálná relax zahrada a další koníčky (louťásek a zpívání) si rovněž nárokují můj čas :) Začátky. kdy jsem fascinovaně koukala na dozrávání pšenice, získávala první dekorky a "záviděla" zkušenějším hráčům ty jejich výstavní parky, byly skvělé. Také jsem se vztekala nad zaplavenou farmou či zaplevelenými poli. Zpočátku se mi i hodně měnili sousedi. ale nyní mám sousedy stabilní a vážím si jich. Dokonce se z jedné sousedky, která mi vždy ochotně pomohla v mé neohrabanosti, stala skvělá virtuální kamarádka, za což jí velmi děkuji :) Ano, i tohle je farma.... Přiznávám, že jsem měla i "únikové" chvilky, ale to snad každý tady :))

5. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak já přispěji také trošku do vzpomínek. Jsem tady téměř od počátku co tady tato hra je.
    Vzpomínám, jak jsem byla ráda za každou dekoraci. A když mi uzrála poprvé pšenice
    a mrkev, byla jsem z toho nadšená. Nemohla jsem pochopit, jak se hráči mohou
    mezi sebou domlouvat. Před touto hrou jsem hrála jen jednoduché hry.Nepropojené
    s ostatními hráči.

evainfo, skalara.v a Prepperka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.