ST: Poděkování

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pajda361, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Luba_2010

Luba_2010 Zelenáč fóra

Chtěl bych velmi poděkovat Bagírovi77 za nádherný podpis a avatara , jsou skvělé .

2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Chci poděkovat svým sousedkám Karolince120484 a Lucii1978 za dárky poslané dnes při OaD. Děkuji!

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jsem začátečník a tímto chci moc poděkovat mentorovi, který mě ze začátku posílal koláč, po kterém jsem rychle poskočila.
    Další poděkování je všem farmářům a farmářkám, kteří mi nabídli sousedství po mém vstupu na divokou louku. Tři čtvrtě jich je v hodně vysokých levelech.
    A velké poděkování je sousedce .Barunečka. za marmeládu na větší výnos a za dnešní darované stromky. Moc si toho vážím. Mája

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Všem skvělým farmářkám a farmářům, kteří jste podarovali mé pracovité kuřátko moc děkuji a uděluji vám

máma kvočna čarodějka007 :inlove:

5. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Veľmi pekne ďakujem za úspešné výmeny a darčeky skvelým susedom muhends34, LubicaKrakova a tomokoco, a tiež ostatným (rrenda, ivos50, ivetakuc, čarodějka007, michalka59 a tina_naa1) ďakujem vám ;)

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Chtěla bych poděkovat svým milým přátelům za zaslané dárečky v době obchodování a darování: pajaable, jonsdorf,evainfo a pokud jsem na někoho zapomněla, omlouvám se a také děkuji všem, se kterými jsem provedla výměny! Bylo to prima a krásný den všem!!!;););)

7. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Děkuji všem za výměny, úkol splněn :)

8. doben

doben Ikona fóra

Děkuji všem co mi poslali obydlí pro želvy. Aktuálně jich mám 21 a všechny jsou na ploše připraveny na zítřejší akci.:D

Naposledy upraveno: 17/1/16
  9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer prajem všetkým farmárom. Chcem sa poďakovať tým, ktorí mi takmer hneď po začiatku akcie poslali darčeky z Vianočných prianí. Veľké ďakujem patrí mojim priateľom z hry (oni vedia ktorým). Veľmi nezištne mi splnili priania aj tie, ktoré som ani nenapísala a oni ich vytušili. Chcem - nechcem, ale musím napísať, že toto je najlepšia hra akú som kedy hrala. Nie je to zásluhou RT, ale komunity, ktorá sa tu zišla.Je nádherné, keď dva národy, Česi a Slováci, znovu k sebe našli cestu. Žijeme tu spolu, riešime úspechy i neúspechy v hre, ale aj v osobných životoch. Síce sa osobne nepoznáme, ale poznáme si navzájom srdiečka a tie sú veľmi dobré, obetavé a prajné.
    Ešte raz ĎAKUJEM, všetkým dobrým ľuďom, ktorí s touto hrou aj komunitou žijú.
    Ľubica

10. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tímto bych chtěl poděkovat všem, od kterých jsem dostal během Obchodní akce dárek, velmi mě to potěšilo. : ) Nebudu psát jména, abych na nikoho nezapomněl. Taky bych chtěl poděkovat všem, kteří se mnou měnili, tentokrát jsem nenarazil na žádného nepoctivce a to je fajn. Do třetice děkuji mé nové sousedce, která přijala během této akce mou žádost o sousedství.

11. silviec

silviec Mistr fóra

Podekovani vsem za pomoc a fer hru, at se vam dari. OD me vždy presvedci, ze svet není tak zly a je plno hodnych lidicek:)

12. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Poděkování všem sousedům, přátelům prostě všem , kteří se mnou měnili a poslali dárky třeba jen pro radost.

13. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Pěkné ráno farmáři. Chtěla bych poděkovat svým sousedům a přátelům -Jonsdorf- , -Jara05 a pajaable za poslané dárky.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný den všem farmářům :) ... děkuji mamča50 za dárečky, které mi udělali radost :inlove:.

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Děkuji Dobenovi za vánoční akci, ze které mi poslal Kouzelnou zimu, Jana563 a Sopti za neonovou kozu, Fujtajblince za Piraňazillu, Y_n_O za černou vrbu a v neposlední řadě za růžové kukačky našemu hebkému kožíšku z Hrusic, velmi milé překvapení od Mikeš7.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Chtěla bych poděkovat všem mým sousedům za posílání cukrářských sáčků. Snažila jsem se oplácet, co to šlo, ale mám to velké štěstí, že mám více hodných sousedů než dárkových možností, takže ne vždycky to oplácení vyšlo.
    Zároveň se chci sousedům ve vyšších lvl omluvit za vynechávku posledních dvou dní akce. Předpokládám totiž, že už mají akci dávno dokončenou a proto jsem raději posílala sáčky těm, kdo je ještě mohli využít.

18. Vero.nika82

Vero.nika82 Perspektivní autor

Touto cestou bych moc ráda poděkovala Radkovi - -Jonsdorf- za pomoc se zprovozněním farmičky na mobilu. A že to se mnou neměl jednoduché :), přesto to nevzdal. Je to člověk, kterých je málo, je ochoten pomoci a ještě ho to těší. Radku, upřímně děkuji a přeji mnoho úspěchů v životě.

19. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Ďakujem mojím úžasným susedom za posielanie cukrárskych vreciek :inlove::) len ma mrzí, že som nemohla vždy každému oplatiť, keďže denný limit darčekov je tak mizerný :cry:

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Všem mým (samozřejmě i bývalým) kuřátkům. ☻♥♥♥☻
    Děkuji vám, že hrajete a jste/byli mými kuřátky. I díky vám se mi dnes podařilo dospět do 5. úrovně v Mentorovi.
    Přeji všem hodně štěstí ve hře.
    Honza