ST: Poděkování

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pajda361, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Chtěla bych tu také moc poděkovat všem, kteří se mnou měnili a nebo dárky poslali jen tak pro radost. Všem patří moje velké děkuji

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také chci poděkovat za krásné dárky.Jmenovat nebudu abych někoho nevynechala,ale ony vědí.:inlove::)

3. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Moc děkuji, mému sousedovi Radkovi= (-Jonsdorf-) za nový podpis.

Naposledy upraveno: 6/11/15
  4. silviec

silviec Mistr fóra

dekuji Bobin-Rock1 za vedeni tabulky nejlepších ceskych farmaru, jelikož jsem bordelar se spatnym pamatovakem, kdy jsem postoupila, tak mi jeho tabulka , jiz dlouhou dobu pomaha v tom , jak postupuji v lvl, ještě jednou diky, za jeho nezištnou praci

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nelze slovy vyjádřit štěstí, které mi dnes přinesl dárek od Richarda (Bagíra77).
    Nový, zimní avatar a podpis je tím nejkrásnějším vánočním dárkem. Děkuji .
    Je to jen slovo, ale dávám do něj veškerou vděčnost, obdiv a pocit štěstí , že
    jsou farmářští přátelé, kteří myslí na druhého. Richarde děkuji.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dovolím si poděkovat Pajdovi a modíkům, kteří se zúčastnili na zpracování TOP žebříčku pro naši lokalitru. Nemuseli to dělat a přesto udělali. Cože je pro mně potvrzením, že nekoušou.:D

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -pechfógl-,

není vůbec zač děkovat. Abych byl upřímný, tak na tom nic složitého nebylo a nezabralo to asi ani minutu :D. Ale děkuji.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Richarde, nastotisíckrát děkuji za krásný vánoční dárek :inlove:

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Chci poděkovat Richardovi-Bagírovi za nový úžasný zimní podpis. Děkuji moc, moc, moc, moc! :)

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Richarde, Bagíra77, moc veliké díky za ten nádherný podpis, je to krásný dárek

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

A je tu ďalšie obrovské poďakovanie nášmu milému Richardovi. Prekvapil ma úžasným zimným podpisom a avatarom, tak aspoň takto si tú zimičku užijem v jej ľadovej kráse.

12. koudyova

koudyova Rádoby autor

Konečně doma. Využiji toto vlákno a dodatečně poděkuji za obrovskou podporu mé farmičce. Stalo se to, že jsem přecenila při akci TOP své nervy a při finále ráno mi tlak stoupl natolik, že už jsem se nedokázala uklidnit a tak mi srdíčko vypovědělo službu. Prostě do dalších let vím, že tato akce pro mě není, nezvládnu to psychicky. Na doházení jsem měla, čekala jsem, že budu potřebovat 250 milionů a byla jsem připravená, osud tomu chtěl jinak. Nevadí. Děkuji všem, kteří mi poslali dárky při akci, všem, kterým se zželelo moje neumístění a poslali dárky potom, všem, kteří pomohli s odkupem nebo nabídli odkup. Všem, kteří poslali holoubkem pěkná a povzbudivá slova. Nyní tedy znovu do práce, jen zlehka, žádná další Top už pro mě raději nikdy nebude - nemusela bych to přežít :). Hanka farmářka koudyova

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe. sopti
    Velká poděkování Astridce a Richardovi, za jejich kouzelné zimní avatary a podpísky plné sněhu a splnění našich přáníček!!! Nebýt našich zimních sněhových podpísků, tak bych ani nevěděla, že je tu paní zima. Venku je to jako na jaře, jenom té mlhy je o mnoho více! Krásný adventní čas všem !!! ;););)

Poděkování RT, za krásný dárek, který jsme dostali ve formě nového šlechtění!!! Jsem nadšená, tak nějak jsem si to představovala!!! Přeji hodně sil a dobrých nápadů a užívejme si krásného adventního času! ;););)

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/15
  14. jana563

jana563 Dozorce fóra

I já musím moc poděkovat Bagírovi za zimní podpis.Bylo to krásné překvapení .

15. silviec

silviec Mistr fóra

Podekovani Bagíovi, za to , ze se nam stara o podpisky a pekne nam je ulozil jinam)))) a tim mu preji i vse NEJ NEJ NEJ k jeho narozeninam:music:snad sis je krasne uzil))))

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer, ja sa chcem poďakovať astridke, za to, že nám každý deň vyčaruje niečo krásne.
    Chcem sa poďakovať všetkým, čo navštevujú a píšu do vlákna Dôchodci - závisláci. Trávime spolu krásne chvíle. Dúfam, že nám to dlho vydrží.

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pro Richarda dodatečně:

Dnes je tomu .. let,
    co poprvé jsi spatřil svět,
    to tenkrát přinesl Tě čáp
    a já Ti chci blahopřát:
    hodně štěstí, moře lásky,
    žádné vrásky!

Je to poděkování za Tvoji krásnou podpisovou práci a pastvu pro naše oči! Jsi velký šikulka! Pa Zdena;););)

18. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Přidávám se i já s poděkováním Richardovi za úžasný podpis a pomoc, kterou mi věnuje. Jsi úžasný člověk a patří ti moje velké DĚKUJI.
    A dodatečně všechno jen to nejlepší

19. sumec2

sumec2 Pisálek fóra

Moc děkuji Skalara.v Anvan za jejich rady hodně mě pomohli DÍKY

skalara.v tohle ocenil(a).
  20. marcik.tunova

marcik.tunova Pisálek fóra

Děkuji své sousedce plamínkovi za poslané dárečky. Děkuji a hodné úspěchů ve hře.