ST: Poděkování

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem pajda361, 6/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Moc ráda bych touto cestou poděkovala své již nementorce a nesousedce jitunka1444 za její nezištnou pomoc při mých začátcích na Farmě, neboť bez její pomoci a povzbuzení bych tady již dnes asi nebyla....Měla se mnou trpělivost a vždy mi dokázala poradit, protože pro začátečníka je těch informací opravdu mnoho a trvá to, než se člověk alespoň trochu zorientuje. Jen díky ní, jsem nyní na Farmě v 78 Lvl a na Baha ve 113 Lvl. Ještě jednou děkuji!

A také bych ještě chtěla poděkovat Bagíra77 za vytvoření úžasného avatara a podpisu!!! Moc se mi to líbí!

Naposledy upraveno: 27/10/16
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, když přijdu na forum a vidím ty krásné zimní podpisky, zvířátka v zimních kožíšcích a všude krásně sněží :p
    Taky jsem si přála dát opičky do zimních krajin a s tím chci poděkovat skvělému člověku, který nám věnuje svůj volný čas a mi se těšili tou nádherou. Richarde moc, moc děkuji :inlove:

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Děkuji všem co mi poslaly stříbrnou rosu.
    Akci jsem dokončila.
    Mám ve zvyku poděkovat holoubkem, což jsem udělala.
    Ale najdou se i tací : Neděkuj a vrať!
    Když mám ještě dárky tak se ptám co mohu na oplátku poslat.

abc23 tohle ocenil(a).
  4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já děkuji mým sousedům, kteří poslali na oplátku rosu. Hlavně proto, že já posílám jenom akční dárky... jinak jsem neužitečný soused :p Tedy pokud si někdo o něco sám neřekne. Telepatii neovládám.
    EDIT: A navíc děkuji jedné milé dámě ze Slovenska, také oplácela, a to nejsem sousedka...

Naposledy upraveno: 24/11/16
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tentokráte se i já připojuji se svým poděkováním - sousedům i ne-sousedům, darované rosy činily velký podíl :inlove:

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Diky vsem za pohodovou a bezproblemovou vymenu! Specialni dik leti kocourku Mikesovi (on vi, za co).
    Obrovske diky tentokrat farmarkam: Monicka79 (za nezistne darovani cervene bobri pily a cervenych rodeo rancu) a -Zdenka (za nezistne darovani cervene hydrantove tovarny a spoustu dalsiho). Holky, az se vam budu moct revanzovat, ozvete se! Jste uzasne!
    Mam radost, jak male decko!
    Diky moc! :inlove:

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Chtěla bych poděkovat všem , kteří mi poslali dárečky a snad i moje dárečky jim udělaly radost. Nebudu jmenovat, abych na někoho nezapomněla. Jsem ráda milí přátelé, že vás mám. Pěkný večer.;););)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji všem, kteří mi poslali dárečky, neměla jsem moc čas kontrolovat, oplatím při další akci. A hlavně děkuji všem hamounům, kteří se mnou vyměnili děla a kanóny. Asi jich nebylo moc z naší komunity, ale kdyby náhodou - děkuji podruhé, protože mám kompletní sbírku.

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásný pozdní večer přeji všem...

Taky musím (a rád) poděkovat svým věrným susedám za zaslání darů na mou farmičku...
    A protože je zrovna poslouchám (i sousedé)
    Tak vám "Janké86-Pajable-KiQuSiQ-mamča50-reality645 (poslední je mé kuře)"
    Zatím aspoň zahraji...

:inlove:
    Příště oplatím.
    Váš Radek...

11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Touto cestou bych chtěla moc a moc poděkovat Bagíra77 za opět krásný podpis a avatara

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Děkuji všem spoluhráčům a přátelům na fóru za to, že mě podrželi nad vodou ve chvílích pro mne v reálném životě nejtěžších. I když hra je poslední dobou všelijaká, je to přece jen jakási kotva a oáza.....

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkuji astrid888 za úúúúúžasný podpis. Myslím, že více slov netřeba :inlove:

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

• Nepiš se zapnutým CapsLock. Špatně se to čte a na fóru je to považováno za křik. sopti
    NÁDHERA:inlove:8)

15. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

janaj - kdyby ses neozvala, asi by mi chvíli trvalo než bych si všimla že to jsi ty s těmi ježky ze sněhové chumelenice. Podpísek super, dávám vám oběma (astridce i tobě) oba palce nahoru (pro každou jeden, která bude mít pravý a která levý, to už nechám na vás). [​IMG]

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Astridka má přednost, ať si vybere první :D

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, velice děkuji za poslání protlaku k akci Let v noci: -Kuteno-, .hrach., Apachie1, Mamalenka, skalara.v, Dagmar7, pavel.v, Verense a samozřejmě sousedům, kteří posílají pravidelně i nepravidelně (jinak to nejde dárků je málo), díky ,-)))

astrid888, marketka47 a skalara.v tohle ocenili.
  18. Verense

Verense Stálice fóra

Také chci poděkovat všem, kdo mi poslali krvavý protlak, nakonec se stonek podařil (ale bylo to o prsa). Takže velké díky, bez vás by to neklaplo!!!

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Začíná nám trošku přituhovat padání. Tak chci poděkovat sousedům, se kterými si pravidelně akční padátka posíláme a taky dobrým duším, které mi posílají nezištně, protože těch 7 si vyměním se sousedy a pak můžu akorát brát.
    Jsem ráda, že při utažení kohoutku je reakce semknutí farmářů a posílení posílání dárků. Moc si toho vážím.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Chtěla bych touto cestou poděkovat Matlafous123 za rychlou odpověď na mou otázku ohledně fungování jednoho bonusu. Ještě jednou díky. Tvá rada ni pomohla, protože jsem si nebyla jistá a bývala bych zbytečně přišla o další kousky.

astrid888 a matlafous123 tohle ocenili.