ST: Farmářský dům - SKLENÍK - zkušenosti, rady, debata

Diskuze na fóru 'Debatní koutek' zahájená uživatelem Casey27, 29/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zdá se mi že šlechtitelé asi vymřeli!:cry:
    Skleník s menšími přestávkami využívam pořád. V současné době je ale řádně přiškrcenej a na případnej vyšlechtěnej bonus,padnou desetiticíce plodin!:wuerg: Až si kolikrát říkám,že se nato vyfláknu!:cry:
    Nyní mám rozděláno
    Ostatní plodiny kompletně vyšlechtěny.Snažím se napěstovat alespoň 20-30 tisic kytek a pak šlechtím nárazově.
    Tož tak!8)

2. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Pááni, klobouk dolů!, kaolín11.

Tak na to bych neměla výdrž.
    Mně stačí, když musíme vypěstovat 20 - 30 tisíc akční květeny, natož "obyčejné" rostlinky, já chovám radějí zvířátka.
    Rostlinky na krmivo a pro sezónu, nakupuji v semenářství a na trhu.

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Já skleník navštěvuju každý den, jen ne kvůli šlechtění, ale pěstuju si tam řeřichu. Je to mnohem pohodlnější než na polích, takže jsem za tuhle možnost opravdu ráda a doufám že ji zachovají i v budoucnu.

Co se týká přímo šlechtění, mám vyšlechtěno jen co je pro mě praktické - takže buď rostliny na okamžitou sklizeň, nebo ty, ze kterých padají užitečné věci (kladiva, větráky, zachycovače,...). Ostatních rostlin si nevšímám, a nemám ani nadále v plánu se jimi zabývat. Chce to moc a moc tisíc rostlin než se došlechtí ty poslední 3 bonusy. To je raději prodám na trhu, protože krejcarů, stejně jako v reálu, není nikdy dost. :p

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vůbec už do skleníku nejdu, možná mě nové projekty přinutí něco šlechtit, tak jako jsem teď musel dát na plochu Výrobny mang.lasí, produkty nevyrábím a jít se podívat, kdože to vyrábí, no panda červená, nebo jezdit lanovkou, systém nás nenechá v klidu ;).

5. kaolín11

Já si myslím,že skleník se dá velmi efektivně využít na zisk určitého nářadí!
    Třeba nyní mám aktivní bonusy u majoránky a teď po sklizni mi vypadlo(hlavní,mýtina,divoška)
    [​IMG] 8)
    Normálně padaj pírka, tak jedno za uherskej rok,čili vůbec!:wuerg:

6. kaolín11

Po těch dlouhých letech...........
    Otázka skleníku, zatím, kompletně vyřešena !!!!! 8)
    [​IMG] :)

Nyní dumám,co budu na farmě dělat teď ?!? Další kytka na šlechtění mně čeká až ve 270 LV! Asi na nějakej ten čas farmu celou zalesním a budu doplňovat plody stromů!:)
    Jupí !!!!!!8)