ST: Diskuze k oficiálním oznámením a akcím bez vlastní diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/8/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ašada01

ašada01 Titán fóra

Myslela jsem že ano, ale nenašla jsem, jak to zjistit. Když otevřu vilu, tak v tom, co tam běhá dokola Premium Plus je, ale nevím,jestli je to oznámení co mám, nebo co bych mohla mít.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01,

klikni na modré tlačítko "Získať prémium", tam vidíš, že Prémium Plus asi nemáš
    upload_2026-7-31_14-42-3.png

3. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Zdravím, mám prémium plus. Ihned po zavedení novinky jsem si zvolila Alpské body navíc. Teď se mi automaticky prodloužilo premium plus a koukám, že mám zvolené zvýšené BZ na farmě a nejde to překliknout zpět na alpské BZ. Jak to tedy je? Myslela jsem, že když to zvolím, tak na měsíc je budu prostě mít.

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Pliska1 - ahoj, zdá se, že to nefunguje tak, jak by mělo. Chyba je nahlášená. Více informací momentálně nemám.
    Hezký zbytek večera a dobrou noc

5. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Pliska1, mám pro tebe konečně dobrou zprávu, jdi do prémium vily, máš zresetovaný bonus a vyber si ten správný. Kolegové pomohli vyřešit tvůj problém. Dej prosím vědět, že jsi to četla a funguje to již správně a máš správný bonus. danda-vnovis :)

6. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, pokud nemáte tento řádek, doporučuji zakoupit ;)
    Zkracuje o 10% čas u dekorací.

upload_2026-8-8_10-46-13.png

Ať vás síla provází na všech cestách

7. Pliska1

Pliska1 Rádoby autor

Dando moc děkuji, ano, už to funguje, bonus jsem si již převolila na ABZ. Děkuju!